28 Haziran 2015 Pazar

Dünyanın en küçük video projektörü

Epoq Multimedia EPP-HH01 Pico Küp dünyanın en kompakt ve en hafif taşınabilir video projektör manto iddia bırakır. Biz iddianın ne kadar doğru emin değilim, ama onun 2 x 2.2 x 1.6 inç ayak izi bir hoparlör içeren bir birim oldukça etkileyici ve yine, hiç şüphesiz, video projeksiyonu olarak önümüzdeki yıllarda eller defalarca değiştirecek bir başlık var sistemleri hızla küçültmek mobil multimedya taleplerini karşılamak için. EPP-HH01 bir LCoS görüntü yongası ve 3W LED ışık kaynağı kullanılarak VGA çözünürlüğünde görüntü yansıtır. 1 ANSI kontrast oranını ve (0.44 inç panel için 44 ") 98 kez büyütme: Bir 80 sunuyor. Bir kompozit ses / video girişi, video oyun konsolları, bilgisayar, DVD oynatıcı, dijital ve video kameralar ve multimedya çalarlar bağlantı sağlar. Nedeniyle bu ay dışarı, EPP-HH01 Pico Video Projektörü dan ön sipariş için kullanılabilir Gadget Craver USD $ 249 için.

10 Kasım dijital dosyalara filme çekilen görüntüleri dönüştürmek için düşük maliyetli bir seçenek olarak tasarlanan 2008, yeni Epson Perfection V300 Photo tarayıcı kadar 4800dpi'ya, 48-bit renk derinliği optik çözünürlük, sıfır ısınma süresi sunuyor ve aynı zamanda olabilir normal A4 belge tarama için kullanılır. Yeni V300 V200 modeli, önceki başarılı ve Epson ReadyScan LED Teknolojisi, olası hızlı anında start-up ve düşük güç tüketimi ile tarama olmanın yanı sıra cıva içermeyen kılan bir özellik olarak yükseltmeleri içerir. Ekstra rahatlık için, örneğin - Kopyala, Başlat, Tarama-to-Email ve Scan-to-PDF olarak - dört adet kişiselleştirilebilir tek dokunuşlu tuşlar, kullanıcıların tekrarlayan görevleri önceden tanımlamayı sağlar. Entegre bir film tutucu taramaları standart 35mm film şeridi altı kare ya da 35mm dört kare aynı anda slaytlar monte ve kullanıcıların en küçük boyutta, taranan dokümanları kaydetmek için izin verir tasarrufu seçeneği yüksek sıkıştırma PDF da var. Epson göre, bu seçenek taranan belgenin metin okunabilirliği ödün vermez.

Diğer özellikler Renk Restorasyon teknolojisi, bir Arka Işık Düzeltme fonksiyonu ve Toz Temizleme Araçları ile görüntü geliştirme yazılımı içerir. Kenara görüntüleri artırılması gelen, Epson Scan v3.5 yazılımı da taranan metnin okunabilirliğini keskinleştirebilirsiniz. V300 aynı zamanda kolay belgelerin dijitalleşme yanı sıra medya dosyalarının yönetimi için sağlayan yazılım programları bir dizi ile geliyor. Newsoft MaxReader 4.5 Lt Optik Karakter Tanıma yazılımı İngilizce ve (basitleştirilmiş ve geleneksel), düzenlenebilir metin biçime Çinli dilleri içeren taranmış belgeleri dönüştürür. Yaratıcı efektler ArcSoft MediaImpression 1, kullanıcıların çeşitli şekillerde (basit e-posta ekleri aracılığıyla dahil) medya dosyalarını paylaşmak için izin veren bir uygulama kullanarak fotoğraf eklenebilir.