28 Haziran 2015 Pazar

Paparazzi Güneş

Onlar açılabilir, böylece gözlük ve kameralara siz "görünmez" hale getirmek için parlak LED ışıkları uyan - 26 Haziran 2008 Şimdi bu daha önce görmedim ilginç bir fikir. Ne yazık ki, aksi takdirde iyi bir fikir hiçbir onurlu ünlü çok aptalca bakmak seçsin ayrılmak çünkü gelir. Bunun için aldığımız tanıtım e-posta videosu "DİKKAT - reddi vardı! - Yasadışı eylem için bunları kullanmak asla "Ne yazık ki, bu buluş için en olası pazar banka soyguncuları olduğunu.

25 Haziran 2008 yeni Ters AW de bel Lowepro dijital fotoğrafçılar üst vücut yorgunluğunu hafifletmek yardımcı olmayı amaçlayan bir mantıklı bir tasarımdır. Bu yeteneği ile bir torba içinde iki taşıma modları beline yıpranmış veya bir omuz çantası olarak yapılacak sunuyor. Ters konturlu örgü bel kuşağı üzerinde yapışmayı veya sökülebilir 360 ° dönebilen yastıklı omuz koşum kullanarak omuz üzerinden taşınan tarafından beline takılabilir. Bu nefes arka panel ve seçenekleri taşıyan kilo dağıtma yoluyla kullanıcıya rahatlık vaat ediyor. Beltpack alt tarafında bulunan kilitleme askıları bir tripod olarak cinching uygun veya ceket sıvadı ve ön sıkıştırma sistemi, bir fermuarlı cebi ve ayarlanabilir sıkıştırma çeker, kablolar, adaptörler, küçük aksesuar ve kişisel eşyaları da kolay erişim sağlar edilir paketi sağlayan herhangi bir vücut tipi uyacak şekilde özelleştirilebilir için.

180 derece açılır hızlı erişim kapağı güvenli ekipman tutmak için ve çanta kolay ve özelleştirilebilir, yastıklı ana bölme artı suya dayanıklı dış malzemeler işsiz dişli alıyorum yapar. Diğer göze çarpan özellik gürültüyü azaltmak için su şişesi için örgü yan cepler, sessiz çekme fermuarlar dahildir ve SlipLock eki gerektiği gibi daha Beltpack özelleştirmek için döngüler. (Yaklaşık US $ 65) iki boyutta, Ters 100 AW ve (75 $ civarında) 200 AW Mevcut serisi yanlısı tarzı için taşıma kapasitesine sahiptir dijital SLR ekli lens yanı sıra ekstra lensler, flaş üniteleri ve aksesuarları ile. çanta, siyah, mavi arktik ve yaprak yeşil şimdi mevcuttur.