28 Haziran 2015 Pazar

Pentax Optio P70 kompakt

6 Ocak 2009 Sayısal hareketsiz görüntü ve video Pentax CES US $ 200 Optio P70 duyuran yakınsama devam ediyor. Ultra ince P70 hala 12 megapiksel fotoğraf ve 720p video ne yazık ki en sadece 15 FPS alır, ama bu bir başlangıç. Hatta zayıf ışık koşullarında düşük gürültü ile keskin görüntüler sağlamak için bir (27.5mm-110mm eşdeğeri) 4X optik zoom, 2,7 inç yüksek çözünürlüklü, geniş açılı görünümü LCD panel ve yeni Pixel Track Sarsıntı Azaltma teknolojisi var.

Orada 0.03 saniyede 32 adede kadar parça Geliştirilmiş Yüz Tanıma de var, ve her iki konular gülümsediğinde deklanşörü otomatik olarak serbest bırakır Gülümseme Yakalama, ve kişinin gözleri kapalı olup olmadığını Göz Kırpma Algılama sizi uyarmak için. Dijital Sarsıntı Azaltma özne bulanıklığını ve bir cep telefonu kamera kolaylığı ile dikey Yapış modu izin veren görüntü yakalama önlemek için ISO 6400 hassasiyeti kurar. 2009 yılı Şubat ayında, beyaz, kırmızı ve gümüş: PENTAX Optio P70 üç renk seçeneği 200 $ ABD için geçerli olacak.

Senin ortalamasının yaklaşık 100 kat parlaklık LED flaş olup 50.000 lux parlaklık, bir Xenon flaş ambalaj koruyucu iPhone davası - 24 Aralık 2008 Snapture Labs, iPhone için mükemmel Snapture kamera yazılımı arkasındaki ekip, SnaptureFlash açıkladı var. SnaptureFlash ayrıca düşük ışık video kaydı için bir LED flaş ekler. Snapture dahil - Ne yazık ki, SnaptureFlash görüşmeler herhangi bir uygulama resmi App Store izin verilmez. Jailbreak iPhone'lar var sizin kim kayıt ve reklamları kaldırmak için US $ 7,99 maliyeti Snapture ücretsiz bir reklam destekli versiyonu yüklemek için Cydia veya Installer.app kadar ateş edebilirsiniz. Snapture Labs şu anda kütle amacıyla SnaptureFlash finansman üretmek arıyorlar ve üzeri temasa geçilebilir bu sayfada.