28 Haziran 2015 Pazar

Nereden başlayacağınızı Meade EXT-LS teleskop bilir

19 Ocak Göklerin süredir bizimle birlikte olmuştur etrafında stargazers yollarını bulmalarına yardımcı olmak için bilgisayarlı navigasyonu kullanın, ancak bir sorun amatör astronom hala var 2009 Teleskoplar - nerede başlar bilerek. Yeni Meade EXT-LS teleskop o gerçekten "nokta-ve-çek" yapma, kendini otomatik olarak hizalamak için CCD kamera, manyetik sensörler ve GPS inşa dahil bir dizi teknoloji birleştirerek kolay bir başlangıç ​​referans noktası bulma Bu görevi yapar teleskop.

Şirketin tek tuşla "Lightswitch Teknoloji" otomatik konumu, saati ve tarihi de oryantasyon ve uyum ve 0.3 megapiksel CCD kamera aynı zamanda gerçek zamanlı bir monitörde dijital enstantane ya da ekran görüntülerini çekmek için kullanılabilir sağlar. Bir referans noktası kurulduktan sonra, el kontrolör bir nesne -Select 100.000'den fazla gök cisimleri bir veritabanına dokunun sağlayan, "GoTo" düğmesine basın ve kapsamı otomatik olarak doğru pozisyona hareket edecektir. Onları görmek ve aynı zamanda gökyüzündeki en ilginç ve muhteşem manzaraları turu için kullanılabilir olarak 500 büyük gök cisimleri üzerindeki ses bilgileri sunan bir dahili "Astronom İçinde" veritabanı da var.

15 Ocak 2009 tarihinde varsayılan olarak bu nesil için küresel bilgi bekçi haline gelmiştir ve şirket sık sık bu sorumluluk alır ne kadar ciddiye göstermek için büyük özen göstermektedir. Insan bilgi ve başarı büyük miktarda katalog ve sunmak için hamle serisinin son o değil zaten endeks, Google 14 bin megapiksel çözünürlükte Avrupa'nın en büyük sanat eserleri, bazı sunmak için bazı harika teknoloji harnessed vardır etmez. Google Earth'ü kullanarak, artık boya her çatlak görmek ve neredeyse tuval kokusu, böylece ince ayrıntılarıyla Madrid'in Prado müzesinde en iyi eserlerinden bazılarını göz atabilirsiniz.

Korunması ve tanıtımı için büyük yapıtı Fotoğraf çekmeler kolay bir iş değildir - Google en son Google Earth ilavesiyle için gitti ayrıntı mikro-ince seviye için hedef konum özellikle. Bir sorun tuval köşeleri kamera merceğinden daha olsun, sonra bir noktadan büyük bir sanat fotoğraf perspektif bozulma olmadan görüntülemek için nasıl. Ama İspanya'nın en popüler sanat koleksiyonu, 14 şaheserleri olarak Google ekibi, bu bir dışarı sıralamış görünüyor Museo del Prado , artık Google Earth'ü kullanarak izlenebilir. "Resim Sergisi Böyle küçük ince ayrıntılarını görmek mümkün bu yüksek düzeyde çözünürlüğü ile çok yüksek çözünürlükte fotoğraflandı ve birçok milyon 14.000 olarak piksel (14 gigapikselden) içerirler edilmiştir: Google'a göre - detay düzeyi şaşırtıcıdır. Üç Güzeller (Las Tres Gracias), Dünyevi Zevkler Bahçesi Haç (El Descendimiento) ve karmaşık figürler (El Jardin de las Delicias) dan Descent rakamlar yüzlerine hassas gözyaşları içinde bir çiçek üzerinde arı " Indirip yükleyin - kendiniz deneyin Google Earth 'uçmak' arama çubuğuna "Prado" yazın, sonra Katmanlar seçenekler çubuğunda 3B binaları etkinleştirin, ardından uygulamayı açın. Resimlerinde bir listesini açmak için binaya tıklayın. Aşağıdaki video Google ekibi bu başyapıtlarından, yanı sıra bunları erişebilirsiniz ayrıntı olağanüstü seviyede yakalamak için gitti çaba bazılarını gösterir.