30 Haziran 2015 Salı

30m IR ışıklar, Görünüm-DR ve PoE HD

Kamera sistemi geniş görüş açısı yatay, kolay odaklama, gürültü azaltma, akıllı telefon görüntüleme ve ONVIF uyumluluğu Sony SNC-EM632R açık IK10 üzerinde ve IP66 network kamera Sony bu sağlam ağ kamerası IK10 üzerinde ve IP66 puan alan sert giyen, dayanıklı gözetleme sadece sağlar, aynı zamanda saniyede 30 kare HD 1080p yüksek kalitede video görüntüleri sunar. Gerçek gündüz / gece işlevselliği gece zamanların en yüksek kalitede tek renkli görüntülere gündüz doğru tam renkli görüntüleri arasında geçiş için kamerayı sağlayan bir IR-Cut filtresi ile 24/7 izleme sunar. Entegre IR 30m gelişmiş gece saat gözetimi için uzun menzilli gece görüş sağlamak-up bir parlak mesafe ışıkları Sony'nin DEPA, güvenilir ve etkin izlenmesi için güvenlik ihlalleri kullanıcıyı uyarmak için yüz, sabotaj ve hareket algılama kullanan akıllı video analitiği gelişmiş. Sony IPELA EGINE EX sinyal işleme View-DR geniş dinamik aralık, XDNR gürültü azaltma ve görünürlük artırıcı, görüntü kalitesini artırmak ve olay analizi ve tanımlanması için görüntüleri optimize dahil etkin görüntüleme teknolojileri sağlar.

Sony RealShot Yöneticisi Lite kadar 9 kanalları desteği ile kayıt yazılımı SNC-EM632R ağ kamera ile dahildir. Smartphone izleyici gibi akıllı telefonlar ve tablet gibi mobil cihazlar üzerinden erişilebilir kamera sağlar ve esnek, kullanışlı bir video yönetim çözümü sağlar. Ethernet (PoE) desteği Power over tek kablo hem güç ve ağ bağlantısını beslemek için gerekli olan Sony SNC-EM632R IP kamera yükleme katılan maliyetlerini azaltır. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan bir midspan seçiniz. Temel özellikleri ve faydaları Saniyede 30 kare HD 1080p video kritik.

CCTV uygulamaları için yüksek kaliteli video görüntüleri idealini sunar Gerçek gündüz / gece yeteneği renkli görüntüler bir IR kesme filtresi daha sonra karanlıkta tek renkli görüntüler üretmek için kamera sağlayan ile gün ışığında üretilecek sağlar Daha iyi gece vakti gözetimi için Entegre IR 30m yanar gelişmiş sağlayan uzun menzilli gece görüş IK10 üzerinde ve IP66 sağlamlaştırılmış gövde dış mekan uygulamaları için ideal bir sert hava koşulları ve kurcalama girişimleri, dayanabilir Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) detaylı, yüksek kaliteli görüntüler için arkadan aydınlatmalı veya yüksek kontrastlı aydınlatma konu görünürlük, geliştirir XDNR gürültü azaltma iyi düşük ışık yeteneği sağlar Görünürlük arttırıcı yüksek kalitede görüntüler sağlayan, renk üretimini optimize etmek için piksel görüntü piksel uyarlar Akıllı video analizi verimli güvenlik izleme sağlayan, yüz, hareket ve sabotaj algılama yoluyla tespit edilen aktivitenin kullanıcıyı uyarabilirsiniz Kolay odaklama / kolay yakınlaştırma özellikleri kurulum ve kolay bakım yapar Tek bir kablo hem güç ve ağ bağlantısı taşır olarak PoE desteği yükleme işlemini ve daha sonraki bakımı kolaylaştırır Smartphone görüntüleme işletme sahipleri için ideal bir esnek ve uygun bir video yönetim çözümü sağlar ONVIF uyumluluğu farklı üreticilerin ürünleri arasında birlikte çalışabilirliği sağlayan basit mevcut IP video sistemleri içine SNC-EM632R entegrasyonunu kolaylaştırır.