30 Haziran 2015 Salı

Elektronik kamera sistemi gündüz / gece, HD 720p Sony

Sony SNC-EB600B Genel Bakış Sony Certified Gold Partner logosu Üçlü streaming, IPELA MOTOR işleme, hareket algılama ve ONVIF uyumluluğu Sony SNC-EB600B network kamera Sony bu ağ kamerası düşük ışık performansı için elektrikli gündüz / gece yeteneği ile saniyede 30 kare HD 720p yüksek performanslı video çekimi sunuyor. Sony SNC-EB600 duyarlı yeteneği kızılötesi 'gerçek' gündüz / gece ile sürümüdür. Sony'nin IPELA MOTOR EX sinyal işleme sistemi nesne tanımlanması ve olay analizi için açık, net görüntüler idealini üretmek için Sony SNC-EB600B sağlayan iyi görüntü kalitesi için benzersiz görüntüleme teknolojileri sağlar. Kamera maruz rüzgarlı alanlarda iken kameranın görüntü sabitleyici 'titrek' görüntülerini engeller. Sony'nin Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) doymuş hale gelen ciddi arkadan aydınlatmalı görüntüleri önlemek için ve sahne içinde gölgeli alanlarda telafi etmek için farklı deklanşör hızlarında çekilen görüntüleri birleştirir.

SNC-EB600B Sony DEPA ile güvenli CCTV gözetim sağlayan, akıllı video analitiği gelişmiş sahip yerleşik, kayda başlamak, görüntü aktarımı dahil çeşitli eylemler tetiklemek e-posta uyarısı ve dış alarmların sondaj göndermek mümkün hareket algılama. İnsan yüzü tanıma da bir yüz sahnesinde görünür olduğu olayları bulmak için kayıtların hızlı indeksleme sağlayan desteklenmektedir. Üçlü akış verimli bant genişliği ve depolama yönetimi için farklı çözünürlüklerde aynı anda üç akışları yapılandırmak için kullanıcı sağlar. Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı kadar 9 kanallar canlı görüntüleme ve video yönetimini destekleyen Sony SNC-EB600B ağ kamerası ile birlikte gelir. Smartphone görüntüleme desteği hızlı ve kolay veri yönetimi sağlayan ve herhangi bir yerden çözüm görüntüleme, uzaktan iOS veya Android ile mobil cihaz üzerinden canlı kamera görüntüleri erişmek için kullanıcı sağlar. Lütfen dikkat: Gerekirse bu kamera bulunan bir güç kaynağı gelmiyor, menü yukarıdan aşağıya açılan PoE midspan seçiniz.

Bu kamera ayrıca bir olarak mevcuttur açık POE paket . Temel özellikleri ve faydaları Saniyede 30 kare, çoğu CCTV güvenlik uygulamaları için uygun bir yüksek kare hızında Full HD 720p Video Görünüm-DR geniş dinamik aralık detay ve nesne görünürlüğünü artırmak için bir sahne içinde kontrastı artırır Görüntü sabitleyici Görüntü Bulanıklığı önlemek için, bu tür titreşimler olarak kamera hareketi etkisini uzaklıklar DEPA bir özel güvenlik sistemi için kullanıcı tanımlı kurallara dayalı hareket algılama ve yüz algılama tetik alarm akıllı video analitiği ileri Smartphone inceleyen kullanıcı uzaktan böyle akıllı telefon veya tablet gibi bir iOS veya Android mobil cihaz üzerinden canlı kamera görüntüleri yönetmenize olanak sağlar Üçlü akış işletim ihtiyaçlarını karşılamak için aynı anda üç IP video akışları kadar izin verir Sadece bir kablo gücü ve ağ bağlantısı için gerekli olarak PoE güvenlik sisteminin kurulum maliyetlerini azaltır Karanlık koşullarında geliştirilmiş ışık hassasiyeti için elektrik gündüz / gece ONVIF uyumluluğu diğer üreticilerin diğer ağ video cihazları yanında kullanılmak üzere Sony SNC-EB600B sağlar