30 Haziran 2015 Salı

Kaliteli dayanıklı mini dome IP kamera

Eksen M3004-V IP kamera kompakt, ultra sağduyulu ve saldırılara karşı dayanıklı form faktöründe yüksek çözünürlüklü gözetim sağlar. Kompakt gövde avucunun içine sığacak kadar küçük ve HD 720p görüntü kolay tanımlama için net, keskin detay üretir iken, vandalizme karşı koruma için sertleştirilmiş edilir. Kameranın entegre kayıt sistemi MicroSD hafıza kartları veya ağ sürücüleri için düşük maliyetli video çekimi sağlar. Ücretsiz Eksen Kamera Companion yazılımı ile birlikte yönetmek ve kaydedilen video oynatmak ve 16 kameraya kadar canlı video izlemek.

M3004-V kullanımı kolay güç yönetimi ve hızlı bağlantı için entegre ağ kablosu için Ethernet üzerinden Güç featuring yüklemek kolaydır. Video analitik yazılım aynı zamanda akıllı özellikler başına kamerada bazında eklenecek sağlayan, Axis 'Kamera Uygulama Platformu kullanarak kameraya eklenebilir. Lütfen dikkat: Bu kamera bir güç kaynağı ile gelmiyor. Ethernet orta mesafesinde üzerinde Güç gerektiren halinde, yukarıdaki seçeneklerden birini seçiniz.

Kapalı ortamlarda ultra gizli gözetim için ideal Kolay tanımlama için HD 720p çözünürlükte video üretmek sertleştirilmiş gövde vandalizm girişimlerine kamerayı korur Kamera birlikte ipe tek bir kolay kullanımlı uygulama içine görüntüleme ve video oynatma canlı, Eksen Kamera Companion ile kullanım için idealdir Kolay kurulum, kamera dakikada monte edilebilir Kendi kendine yeten kayıt için MicroSD hafıza kartları üzerine Yakalama Video 80 ° görüş açısı ile kör noktalar en aza indirin Eksen Kamera Uygulama Platformu ile kamera üzerine akıllı video analitik takın (ACAP)

Kompakt form faktörü, yüksek çözünürlüklü video yakalama ve hafıza kartlarına entegre kayıt ile, Eksen M3004-V dükkan, ofis resepsiyonlar, restoranlar, oteller, mağaza odaları ve okullar dahil yerle çeşitli için idealdir. Eksen M3004-V için verilen aksesuarlar Delik şablonu Hızlı kurulum kılavuzu Kurulum ve yönetim yazılımı CD'si 1-Kullanıcı, Windows dekoder lisansı