28 Haziran 2015 Pazar

Dokuz megapiksel kameralı

23 Eylül 2008 Bu gün dahili kameralar çok cep telefonları için standart bir aksesuar vardır ve bar sadece yüksek getting tutan bir alandır. En son haberleri, Dijital Görüntüleme Sistemleri cep telefonları için ilk 9 megapiksel kamera modülünü başlattı. Bu cep telefonu üreticileri, donanım değişikliği olmadan yükseltebilirsiniz böylece tasarlanan DIS6931 bir bütün otomatik odaklama, yüksek kaliteli lens, mekanik obtüratör ve nötral yoğunluk filtresi içerir biri hala kamera modülü olarak. CMOS sensörü paralel arabirimi veya opsiyonel MIPI arayüzü ya aracılığıyla 3488 x 2616 piksel maksimum çözünürlük sağlar ve aynı zamanda yukarı 30fps (eg720p) çerçeve oranları ile farklı vizör ve HDTV çeşitli boyutları destekler. otofokus işlevselliği daha az 300ms bir tepki süresi ve daha az 200ms (pek çok telefon kamera ile önemli bir sorun olan) hızlı click-to-yakalama süresi sunuyor.

"Biz cep telefonu üreticileri için yeni pazar fırsatları yaratmak için cep telefonları için hala kamera (DSC) kalite modülleri dijital liderliğimizi sürdürmek istedik. Bizim ultra hızlı AF (otomatik odaklama), en hızlı mobil tıkla yakalama zaman ve mükemmel ile görüntü kalitesi, mobil cihazların içine orta sınıf DSC yılların yakınsama sürmek için güçlü bir konumdayız, "Roland Pudelko, Dijital Görüntüleme Sistemleri CEO'su. DIS hacimli üretim Q4 2008 sonu için planlanan ile Almanya'nın Köln ve üretim öncesi örneklerinde bu haftaki Photokina fuarında sergiliyor artık mevcuttur.

22 Eylül 2008 Sadece birkaç kısa hafta önce müjdeledi Nikon'un HD kalitesinde video hazır D90 "ilk birçok all-in-one görüntüleme aygıtları" hareketsiz görüntüleri ve videoları İKİ yakalamak için gerekli işleme teknolojisi ve kalite lensler kombinasyonu paketi bir dönüm noktası olarak en yüksek standartlarda ... ve biz önümüzdeki ağız sulandıran taksit için uzun süre beklemek gerekli değil. Canon'un EOS 5D Mark II dijital SLR fotoğraf makinesi sadece özellikleri bir tam kare (24 x 36mm), 21.1-megapiksel CMOS sensörü, düşük gürültü, uzun hassasiyet aralığı, zor ışık koşullarında gelişmiş performans, RAW formatta ve diğer etkileyici özellikleri bir dizi çekim için iki farklı dosya boyutu seçenekleri, aynı zamanda 30 fps'de görülmemiş bir 1920 x 1080 çözünürlükte HD video yakalar. *

Fan önceki EOS 5D beri bekledim Mark II 2005 ve buna değer gibi görünüyor. 640 x 480 piksel 3 standart TV kalitesinde (SD) video yanı sıra 6: 9 Full HD video kayıt biriminin yönlü bir video yakalama yetenekleri 4 çekmek için izin. Full HD çözünürlükte video yaklaşık 12 dakika beklemek - klip başına 4GB Video sitesinin 29. dakika ve 59 saniye maksimum zamana kadar kaydedilebilir. Klipler, bir MPEG-4 video sıkıştırma kullanarak .MOV formatında kaydedilir ve ses sıkıştırma olmadan lineer PCMii kullanılarak kayda alınmaktadır. Bağlantı seçenekleri HDMI çıkışı ve aynı zamanda 60'dan fazla Canon EF ile çalışan kamera aracılığıyla High-Definition TV düz harici stereo mikrofon (on-board bir mono mikrofon orada da) yanı sıra play-arka takabilirsiniz demek Piyasada lensler EOS 5D Mark II dijital SLR hala saniyede 3,9 kare sürekli çekim ile 21.1 megapiksel CMOS sensör aracılığıyla 35mm film kamera eşdeğeri çekim tam çerçeve sunmaktadır. Bu 15-noktalı otofokus (AF) sensörü dokuz seçilebilir AF noktaları artı (f / 2.8 lens ile üç merkez AF noktası duyarlı) altı ek Yrd AF noktalarını içermektedir var. ISO hızları 1 / 3'ü-stop artışlarla ISO 6400 kadar ISO 100 arasında değişir ve ayrıca iki yüksek hız ayarları (ISO 12800 ve ISO 25600) var - Sensör azaltılmış gürültü ve yeni DIGIC 4 görüntü işlemcisi ile birlikte genişletilmiş hassasiyet övünür ISO 50 düşük hız ayarı.

Canon'un "Live View Çekim" modu canlı görüntüye bakarken AF noktasını ince ayar veya çerçeve insan yüzleri üzerinde sıfır-in yüz tanıma kullanma yeteneği gibi kullanıcı geliştirmeleri sunan hareketsiz görüntüler ve video hem de uygulanır. Ek yüksek teknoloji kullanıcı yardımı Periferik Aydınlatma Düzeltme, şeklinde geldiği otomatik ups JPEG görüntüler için periferik aydınlatma; Konuyu çevreleyen karanlık bölgeleri ortaya çıkaran Otomatik Aydınlatma Doktoru; ve diyafram veya deklanşör hızını sağlar (yeni EOS 50DLINK ile tanıtılan) yeni bir "Yaratıcı Otomatik Mod" Kameranın LCD navigasyon ekranı kullanılarak tweaked. Video için film görüntüye uygulanacak Live View fonksiyonu görüntü netliği, kontrast, renk doygunluğu ve beyaz dengesi ayarı sağlıyor yakalamak RAW formatları yukarıda belirtilen seçim çekim modu ile bellek kapasitesini dengelemek esneklik eklendi verir - sRAW1 standart 21.1 megapiksel RAW görüntüden daha yüzde 25 daha küçük dosya boyutu sağlar ve sRAW2 ayarı yarısından daha az dosya boyutu. Görüntüler 920,000 nokta / VGA çözünürlüğünde 3.0-inç Clear View LCD ekran üzerinden inceledi (EOS 5D dört kat piksel sayısı) ve kamera yüksek performanslı optik vizör yüzde 98 kapsama ile donatılmıştır vardır. Entegre kendi kendini temizleme sistemi de Sensör Ünitesi şimdi daha iyi toz direnci için low-pass filtre üzerinde bir flor kaplama özelliğine sahip güncellendi. Kasım ayı sonlarında bir çıkış tarihi veya sadece Canon'un EF 24-105mm f ile birlikte vücut için USD $ 2699 mal olacak Canon EOS 5D Mark II dijital SLR fotoğraf makinesi için kurulmuştur / 4L USD $ 3499 için USM zoom lens IS.