30 Haziran 2015 Salı

HD 1080p Sony SNC-XM636

Sony'nin IPELA MOTOR EX sinyal işleme platformu, güvenilir alarm algılama yöntemlerinin bir dizi zorlu aydınlatma detaylı, net CCTV görüntülerini sağlamak için yüksek performanslı sinyal işleme video istihbarat teknolojileri entegre kompakt, sağduyulu ve zengin özellikli IP kamera. En dış mekan uygulamaları, M12 konnektör ve EN50155 derecesi ile trenler özellikle kurulum için uygundur. Diğer özellikler mobil cihazlar üzerinden dahili bir mikrofon, kenar kayıt ve kullanışlı uzaktan erişimi vardır. Sony SNC-XM636 ağ kamerasının düşük profilli form faktörü iç veya dış sağduyulu gözetimi için idealdir ve küçük alanlarda bu tür ATM'ler ve asansörler kullanıma uygundur. 85 ° geniş yatay görüş açısı HD 1080p çözünürlük / kalite geniş açı sahneleri yakalar. Kameranın 3 eksenli mekanizma, tilt pan ve optimum lens pozisyonu için kamera açısının basit, esnek ayarlama için döndürmek için mercek ünitesi sağlar; üniteyi sağlayan duvar veya tavan ya monte edilebilir. Sony SNC-XM636 da IK10 üzerinde ve IP66 darbe direnci ile açık havada uzun ömürlü kullanım için puan.

Sony SNC-XM636 network kamera Sony'nin mükemmel iken iyi düşük ışık yeteneği sağlayan, gelişmiş elektronik gece / gündüz teknolojisini kullanır adlı-DR geniş dinamik teknoloji sert arka aydınlatma veya koyu gölgeler kamerayı uyarlar. Kameranın IPELA MOTOR EX sinyal işleme sistemi, görüntü sabitleme, görüş geliştirme ve düşük ışıkta yüksek kaliteli görüntü çekimi için XDNR gürültü azaltma gibi başka görüntüleme teknolojileri sağlar. Dahili mikrofon da görsel görüntüleri tamamlayacak ve olay incelemesine yardımcı olmak üzere video ile birlikte ses yakalayabilir. SNC-XM636 en çeşitli alarm algılama fonksiyonları saldırı, geçen kaldırılan nesne algılama, sol nesne algılama, sabotaj alarmı, yüz tanıma ve kural tabanlı akıllı video analitik içermektedir. Onun high-end video analitik yanlış alarmları azaltan ve verimli, doğru gözetim sağlanması, çeşitli hassas algılama yöntemleri sağlar. Bir olay tespit edilirse, kamera otomatik olarak e-posta ve tetikleyici bir merkezi cihaza ve / veya on-board SD kart ya kayıt yoluyla bildirim gönderebilir (dahil değildir). Değişken veya sabit bit hızı ağ ortamına bağlı olarak etkili bir bant genişliği yönetimi, kullanıcı tarafından seçilebilir. Video depolama mobil ve merkezi bir kayıt sistemi üzerinde herhangi bir bağımlılık olduğu gibi on-board SD kart kayıt trenler kullanmak için bu kamera idealdir. SNC-XM636 da EN50155 standartlarına uygundur ve trenler içinde kullanmak için bir M12 konnektörü vardır. PoE desteği ve Sony'nin kolay SNC IP Kurulumu uygulama yükleme hızlı ve basit olun.

Sony SNC-XM632 IP kamera dahil Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı ve uygun canlı görüntüleme ve oynatma yönetimi için akıllı telefon erişimi ile birlikte geliyor. Tüm Sony X serisi kameralar, 51 ° veya 25 ° yatay görüş açısı 83 ° ile mevcut, 3 opsiyonel Sony e-Değişken odaklı lens seçeneği ile uyumludur ve odak uzunluğu boyunca esnek kontrolünü mümkün kılan gözetim geniş bir yelpazede uygun sahne kapsama sağlamak için Uygulamaları (gerekirse yukarıdaki açılır menüden seçiniz). Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, yukarıdaki açılır menüden birini seçiniz. Temel özellikleri ve faydaları Sony'nin IPELA MOTOR EX işleme platformu tüm yuvarlak, high-end kamera performansı sağlar Mini kubbe form faktörü çevresi ile düzgünce karışımları ve asansörler, banka ATM'leri ve trenler gibi küçük alanlarda gizli gözetim için ideal 30 fps HD 1080p video yüksek kalite, keskin bir video sağlar IP66 ve IK10 üzerinde puan kasa su, toz ve darbelere karşı koruma sağlayan, dış mekan kullanımı için dayanıklı 3 eksenli mekanizma lens birimi pan, tilt döndü veya kamera açısının esnek ayarlama yönergeleri döndürmek mümkün kılar EN50155 ve M12 konnektör trenlerde kullanımını mümkün kılar Görünüm-DR, görünürlük artırıcı, XDNR gürültü azaltma ve görüntü sabitleyici optimize video görüntüleri Gelişmiş akıllı video analiz etkinliği güvenilir, doğru gözetim için tespit edilirse, alarm tetikler sağlar Değişken veya sabit bit oranı ya seçimi çeşitli ağ koşullarına yazışmalar sağlar Elektronik gündüz / gece teknolojisi otomatik olarak mümkün olan en iyi görüntüyü elde etmek için aydınlatma bağlı kuruluşları çekim moduna kamerayı geçer Mobil izleme video verilerine uygun uzaktan erişim sağlar Ses kaydedilmiş video tamamlayacak ve olay analizi ile yardımcı olmak için dahili mikrofon tarafından yakalanan olabilir PoE maliyetli kurulum için ağ kablosu aracılığıyla kameraya güç On-board entegre SD kart (dahil değildir) üzerine kayıt taşıma uygulamaları için adem-i merkeziyetçi bir depolama ideal bir sağlar