28 Haziran 2015 Pazar

AVCHD maksimum 24Mbps'de Canon'un yeni

AVCHD formatında izin verdiği mümkün olan en yüksek kalitede - 8 Ağustos 2008 Canon bugün VIXIA aralığında üç yeni kameralar, Tam dahili depolamaya HD (1920 x 1080) veya 24Mbps bir SDHC kart kayıt, her yetenekli tanıttı. VIXIA HF11 HG20 ve HG21 paketi 60GB ve 120GB sabit diskler ise sırasıyla dahili 32GB flash sürücü özellikleri - büyük çerçeve pahasına.

Her üç model Canon tasarlanmış lens ve CMOS sensör ve Canon'un DIGIC DV II görüntü işlemci, Anında Otomatik Netleme ve SuperRange Optik Görüntü Sabitleme teknolojilerle donatılmıştır. Ayrıca Blu-ray disk yazma destekler Pixela ImageMixer 3SE video düzenleme yazılımı, dahildir. Aşağıdaki gibi kullanılabilir Eylül ayında, fiyatlandırma:

7 Ağustos 2008 Epson üstün ekran kalitesi, güvenlik ve taşınabilirlik vaat multimedya fotoğraf izleyicilerin yeni nesil duyurdu. P-6000 ve P-7000 4-inç LCD ekranlar, önceki modellere göre ve 160GB kapasiteye kadar daha hızlı aktarım hızları ile kompakt, üzerinde bir konuma yedekleme ve görüntüleme çözümü ile fotoğrafçılara sağlamak.

Bu aralıktaki önceki modellere göre daha hızlı% 35 kadar - dijital SLR fotoğraf makineleri için tasarlanan yeni modellerin her ikisi de daha hızlı indirme hızı bulunmaktadır. Bir jog dial hızlı görüntü ilerlemek için olanak sağlar. Adobe RGB renk alanının yüzde 94 civarında kapsayan, 16,7 milyon renk üzerinde gösteren bir geniş LCD görüş açısı ve özel Epson Photo Fine Premia teknolojisini yeni büyük 4inç ekran üzerinde. Ses / video çıkışı özelleştirilmiş slayt sunmak için kullanılabilir iken bir zoom fonksiyonu, görüntü odak ve ince ayrıntılarla onay verir. Her iki izleyiciler yerleşik üçüncü taraf adaptörü üzerinden desteklenen birçok diğer kartlar ile CompactFlash ve SD hafıza kartı yuvaları. Ayrıca, yüksek hızda UDMA Compact kartları ile uyumludur. şarj edilebilir lityum-iyon pil, üç genişletilmiş çekimleri için saat ve bir yüksek hızlı USB 2.0 arabirim cihazı yedekleme için cihaz için kullanılabilir kadar sürer.

Fotoğrafçılar, RAW ve JPEG görüntüleri yakınlaştırmak histogram verilerini teyit ve özel klasörler oluşturabilirsiniz - tüm genellikle uzak ve düşmanca yerel ayarlar bir dizüstü bilgisayar getirme riski olmadan. Her iki model de, video ve ses dosyası depolama ve oynatma desteği. İki model arasındaki fark kapasitesi aşağı gelir - P-7000 160GB paketleri ise P-6000, 80GB sabit sürücü sunuyor. Ayrıca, P-7000 çift pil şarj cihazı, araç adaptörü ve daha fazlasını içeren bir seyahat paketi ile birlikte geliyor. Eylül 2008, Epson multimedya fotoğraf izleyiciler USD civarında 599,99 $ (P-6000) ve ABD $ 799,99 (P-7000) için perakende olacaktır kullanılabilir.