30 Haziran 2015 Salı

SNC-EM600 kapalı mini Dome IP kamera sistmli

Sony SNC-EM600 yüksek performanslı Görünüm-DR geniş dinamik aralık, gerçek gündüz / gece yeteneği ve akıllı video analiz yanı sıra ONVIF desteği de dahil olmak Sony'nin gelişmiş görüntüleme teknolojileri ile IP kamera özelliklerle dolu. 31.6 ° (dar) ila (geniş) 93.0 ° den görüş açıları bir değişken odaklı lens sunan bu kamera çoğu iç mekan uygulamaları için ideal bir seçim haline sahiptir. Sony SNC-EM600 CCTV uygulamaları geniş bir yelpazede iç kullanım için uygun bir kompakt, sağduyulu kubbe IP kamera. SNC-EM600 görüntüleri hareket bulanıklığı veya hafif doygunluğu olmadan net ve ayrıntılı olmasını sağlamak, 30 saniye başına kare ve geniş dinamik aralık, görünürlük artırıcı ve gürültü azaltma dahil olmak üzere gelişmiş teknolojik görüntüleme özellikleri çeşitli HD 720p ile yüksek kaliteli görüntüler sunar. Gerçek gündüz / gece yeteneği (aynı zamanda hassas kızılötesi), gün ışığında doğru tam renkli görüntülere geçiş SNC-EM600 ağ fotoğraf makinesi kapalı, güvenilir, yüksek kaliteli için ideal bir çözüm yapma geceleri son derece hassas siyah beyaz görüntüler üretmek için kamera sağlar gözetim, günün 24 saati.

DEPA Sony akıllı video analiz, kullanıcı tanımlı hareket algılama ve kullanıcıyı uyarmak için bir alarm tetikleyerek, güvenli ve etkin bir izleme sağlamak ve aynı zamanda kayıt tetik gelişmiş. Değişken veya sabit bit hızı sıkıştırma modları farklı ağlar ile karşılık ve kullanıcı bant genişliği ve depolama yönetimi esnekliği sağlamak için seçilebilir. Sony SNC-EM600 montajı sadece bir kablo hem güç hem de ağ bağlantısını beslemek yerine iki yüklü olması gereklidir, yani Power over Ethernet desteği sayesinde daha kolay yapılır. Sony SNC-EM600 ayrıca, basitleştirilmiş kurulum ve ağa bağlanırken aynı zamanda SNC Easy IP kurulum Kılavuzu uygulaması ile daha kolay yapılır Kolay Odak ve Kolay Yakınlaştırma özellikleri ile birlikte geliyor. Sony SNC-EM600 Sony RealShot Müdürü Lite kadar 9 fotoğraf makineleri için kayıt yazılımı ve akıllı görüntüleme desteği uzaktan mobil cihazlar, işletme sahipleri ve yöneticileri için pratik ve kolay bir çözüm canlı video görmek mümkün kılar ile birlikte geliyor. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan bir midspan seçiniz.

Saniyede 30 kare HD 720p detaylı video görüntüleri için yüksek kaliteli video sağlar Bir IR kesme filtresi aracılığıyla gerçek gündüz / gece işlevselliği zorlu aydınlatma ortamlarında yüksek kaliteli görüntüler üretmek için kamera sağlar Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) doyurarak görüntülerden karanlık gölgeler ve parlak vurgular önler ve sahne içinde muhafaza ayrıntı sağlar Görünürlük arttırıcı piksel bir görüntü pikselin rengini ve parlaklığını optimize ve görüntüleri yüksek kalitede ve berrak sağlar Gelişmiş akıllı video analiz kullanıcı etkili bir izleme alarm ve kayıt tetikleyebilir hareket algılama için belirli alanları tanımlamak için izin XDNR teknolojisi SNC-EM600 iyi düşük ışık performansı veren, düşük ışıkta çekilen görüntülerde gürültüyü azaltır Kolay odaklama ve yakınlaştırma özellikleri Kolay kurulumu hızlı ve kolay hale Sadece bir kablo gücü ve ağ bağlantısı için gerekli olduğu gibi Power over Ethernet (PoE) desteği sistemi maliyetlerini azaltır Smartphone görüntüleme kullanıcı esneklik verir ve görüntüleme ve kayıt yaşamak uzaktan erişim için işletme sahipleri ve yöneticileri için ideal veriyor Uyumlu kayıt platformları Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect Tipik uygulamalar Sony SNC-EM600 network kamera, ofisler, okullar, depolar ve perakende mağazaları olarak izleme gece ve gündüz gerektiren alanlarda, yüksek kaliteli iç mekan gözetimi için idealdir. Kompakt, göze batmayan tasarımı da gözetim gibi noktaları kadar ya da otel ve restoranlarda gizli veya göze batmayan olmalıdır yerlerde izlenmesi için idealdir.