28 Haziran 2015 Pazar

Sandisk 32GB Extreme III CompactFlash kartını başlattı

12 Eylül 2008 SanDisk onun için bir 32GB CompactFlash (CF) kart eklemiştir Extreme III hattı 2: 30 MB / s ve 100 MB / s, 10-bit, 4 80'den fazla dakikadan depolamak için yeterli kapasite aktarım hızları sunuyor : 2 HD videosu. Ekim ayında dünya çapında mağazalar çarptığında kart USD civarında 300 $ fiyatlı olacak. Bu hız ve kapasite bir kart belli bir nimet HD video ve uzay aç RAW formatında çekim profesyonel fotoğrafçılar olduğunu. Ve onlar 185F (artı 85C) eksi 13F (eksi 25 c) arasında değişen bir çalışma sıcaklığına övünme, aynı zamanda dayanıklıdır. (Yukarı 20MB / s) hız% 50 artış Sandisk CF aralığında küçük kapasiteli kartları akacaktır.

10 Eylül önümüzdeki yıl raflarda Beklenen 2008, Toshiba'nın cep telefonu büyüklüğünde LED projektör orada küçük projektör olmayabilir, ama pil dahil sadece 100 gram ağırlığında, hafif olduğu söyleniyor. Toshiba 45mm x 17mm x 100mm cihazı yeni seviyelere cep telefonu medya kayabilir cihazlar için o gelişmekte olan pazar payını verecek umuyor. Cep telefonları giderek multimedya merkezleri olarak işlev - ama göz nuru ekran boyutları gerçekten mutlu enstantane, kısa klipler ve son Snake oyunu daha yoğun bir şey göstererek kendilerini ödünç yok.

Toshiba model gibi cep boyutunda mini projektörler kullanıcıların ekipmanı projelendirme dolu bir evrak çantası etrafında arabası gerek kalmadan, sunum ve tam boyutlu olarak kendi medya kütüphanesi göz sağlayacak. boyut denklemi büyük ölçüde pil gücü tasarrufu sağlar ve kullanım sırasında büyük güç drene hayranları için ihtiyacı ortadan kaldırarak, ısınmasına yok LED teknolojisinin alımı, etkilenmiştir. Toshiba'nın ilk LED projektör (model FF1) ilk olarak 2006 yılında geri gösterilmiştir. Berlin'deki IFA fuarında bu ayın başlarında gösterilen Toshiba LED mini projektör 2009 lansmanı yapılacak. Onlar ışık gelip daha fazla detay - hiçbir fiyatlandırma veya tam gözlük bu aşamada mevcut var.