30 Haziran 2015 Salı

36x optik zoom kamera sistemleri

Panasonic i-Pro WV-SC386 IP gözetleme kamerası HD720p çözünürlükte video yakalama yeteneğine sahiptir ve görüntü netliğini artırmak ve yüz tanıma yardımcı yardımcı olmak için yerleşik teknolojilerin bir dizi içerir. 36x optik zoom kamera gibi depolar ya da havaalanı salonları gibi büyük kapalı alanları izlemek için bu ideal uygun hale bile önemli bir mesafe büyük detay yakalayabilirsiniz. Onlar gözetim süreci otomatize, kamera hareket olarak kameranın otomatik izleme sistemi konularını takip eder. Yüz Dinamik teknoloji tanıma amaçlı önemli olabilir açık yüz özellikleri yakalamak için pozlamayı ayarlar. Kameranın elektronik gündüz / gece işlevselliği düşük ışık seviyelerinde kimlik şansı artan, düşük ışık hassasiyeti artırır. Kamera kamera güç ve ağ bağlantısı, tek cat5 kablo kullanarak kablolama maliyetlerinden tasarruf yardımcı almak için izin, Power over Ethernet uyumlu. Dahili SD kart yuvası, ağ arızası durumunda veya daha lokalize kayıt çözümü (ayrı satılır SD kart) için yararlı bir yedekleme sağlar.

Lütfen dikkat: Bu kamera güç kaynağı ile gelmiyor. Gerekirse yukarıdan seçiniz. Anahtar özellikler ve Panasonic WV-SC386 faydaları HD720p çözünürlük açık ve net kamera çekim yüksek çözünürlüklü video sağlar Dahili kızılötesi kesme filtresi tam renkli ve siyah beyaz sürekli izlenmesi için izin vermek arasında geçiş sağlar Super Dynamic teknoloji olarak ayarlanır tanınması için gerekli detay düzeyi yüksek olan yüz özellikleri yakalamak için odak Yüz H.264 sıkıştırma ağ kaynaklarına tasarruf yardımcı video kalitesi üzerinde minimal etkisi ile dosya boyutunu azaltmaya yardımcı olur Onlar kamera etrafında hareket ederken otomatik izleme konularını takip Endless 360 ° kaydırma aralığı kamera büyük kapalı alanlar üzerinde izlemenize olanak sağlar Kullanarak alternatif depolama yöntemi dahili SD kart yuvası, lokalize kayıt veya yedek kayıt platformu olarak idealdir (SD kart seperatly satılır) Panasonic WV-SC386 tipik uygulamaları Panasonic i-Pro WV-SC386 tanıma amaçlı yüksek detaylı yüz yakalama gerektiren büyük kapalı alanların gözetimi için de kullanılabilir. Geniş bir alana ve gündüz / gece modunu kapatmak için sonsuz bir 360 ° kaydırma aralığı ile kamera tren istasyonları, mağazalar, havaalanı terminalleri, depolar ve spor stadyumları dahil sürekli gözetim, gerek tesisler için idealdir.

Panasonic WV-SC386 için verilen aksesuarlar CD-ROM Kurulum kılavuzu Emniyet teli ile kamera montaj braketi Kamera sabitleme vidası Dekoratif kapak Güç Kablosu Tak Kod etiketi