26 Haziran 2015 Cuma

Firmware güncellemesi Samsung NX10

Samsung, küçük değiştirilebilir lens için bir firmware yükseltme duyurdu NX10 aynasız kamera o şirketin yeni i-Function lens teknolojisi ile uyumluluğu sağlar. Son zamanlarda ilk görünümünü yapma NX100 , i-Function lensi fotoğrafçılar lens kullanarak kamera ayarlarını kontrol etmek için izin için kamera gövdesi ile iletişim kurar. Samsung ayrıca bundan sonra başlatılan tüm NX sistem lensler i-Function özelliği yeteneği duyurdu.

i-Function lensler diyafram, enstantane hızı, ISO ve beyaz dengesi gibi ortak çekim kontrolleri aktive tek tuşla düğmesine sahiptir. Çekim parametreler kameranın ekranında görüntülenir ve kullanıcıların can objektifin manuel odaklama halkasını çevirerek ayarları ve değişim değerleri arasında geçiş. Samsung fotoğrafçılar kamera ayarlarında değişiklik yaparken kendi konuyla ilgili sıkıca odaklanmış Kamerayı sabit tutmak için izin sistemini uygulamaya koydu.

1.20 firmware yükseltme kompakt zoom 20-50mm lens ve 20mm geniş açı lens dahil olmak üzere Gözleme lensler bir dizi ile uyumluluk sağlar. Yükseltme da NX10 AF hızı bir destek veriyor, Mercek Bozulma Tazminat (LDC) içerir ve i-Function lensi teknolojisini desteklemek için kameranın GUI günceller. Hepimiz NX sistemi aralığı kullanıcıların aynı öncü teknolojiyi yaşayabilirsiniz emin olmak istiyoruz, "Sayın SangJin Park, Samsung Dijital Görüntüleme Bölümü Başkanı, Samsung Electronics dedi. "Şimdi başlattı tüm NX sistem objektifler üzerinde çığır açan i-Function özelliği yer alacak, bu yüzden tüm müşterilerimize ellerinin altında mükemmel bir resim var." 1.20 firmware güncellemesi indirmek için kullanılabilir Samsung.