30 Haziran 2015 Salı

PoE Sony SNC-XM637 açık mini Dome IP kamera

Discreet, zengin özellikli ve kompakt mini Dome zorlu aydınlatma koşullarında optimize CCTV görüntüleri için gelişmiş video teknolojileri istihbarat yanında üst düzey sinyal işleme sağlayan Sony'nin IPELA MOTOR EX sinyal işleme platformu ile IP kamera; ve aynı zamanda güvenilir alarm algılama yöntemleri bir dizi sağlar. Genel dış mekan uygulamaları için ve akıllı telefon erişimi, SD kart kayıt ve ses kaydı gibi kullanışlı özelliklere sahip uygundur. Kenar kaydı. ince hatlı Sony SNC-XM637 kamera gizli kapalı veya açık gözetimi için ideal ve kompakt ortamlarda bu tür ATM'ler, asansörler ve küçük Resepsiyon alanları montaj için uygundur. 113 ° geniş yatay görüş açısı net, yüksek kaliteli HD 1080p çözünürlükte geniş açılı sahneler yakalamak için SNC-XM637 sağlar. Yenilikçi 3 eksenli mekanizma pan, tilt ve kamera monte duvar veya tavan olduğunda döndürmek için mercek ünitesi sağlayan, bu nedenle kamera açısı kolayca Optimum lens konumlandırma ve sahne kapsama ayarlanabilir. IK10 üzerinde ve IP66 muhafaza darbe, vandalizm girişimleri ve ıslak hava SNC-XM637 korur. Sony SNC-XM637 IP kamera iyi düşük ışık performansı ile kamera sağlayan gelişmiş elektronik gündüz / gece teknolojisini sunuyor. Sony'nin Görünüm-DR geniş dinamik (WDR) teknolojisi ışık doygunluğu önlemek için sert veya parlak arka aydınlatma ile sahnelerde görüntü yakalama artırır. Kameranın IPELA MOTOR EX sinyal işleme sistemi görünürlük geliştirme, görüntü sabitleyici ve XDNR gürültü azaltma yoluyla yeteneği optimize ileri görüntü sağlar. Dahili mikrofon görsel görüntüleri tamamlayacak ve sahne ve olay analizi ile yardımcı olmak için ses yakalama sağlar.

Geniş kaldırıldı nesne algılama, yüz algılama, hırsız, geçen sol nesne algılama, sabotaj alarm ve kural tabanlı akıllı video analiz doğru izleme sağlamak da dahil olmak üzere alarm algılama işlevlerini değişen. Bir olay tespit edilirse, kamera otomatik olarak e-posta yoluyla kullanıcıya bildirimler göndermek ve aynı zamanda kayıt tetikleyebilir; bu da böyle bir PC veya sunucu olarak ya da entegre SD kart merkezi cihaza olabilir (dahil değildir). Kullanıcı etkin ağ koşullarına bağlı olarak bant genişliği yönetmek için bir değişken ya da sabit bit hızı seçebilirsiniz. Veri kesintisiz kalır böylece dahili SD karta kayıt Kenar kayıt) ayrı satılır) ağ arızası durumunda bir veri yedekleme gibi davranır. Sony'nin SNC IP hızlı ve kolay bu kamerayı yükleme yapmak Ethernet (PoE) desteği üzerinde uygulama ve Güç Kurma. Sony SNC-XM637 IP kamera dahil Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı ve uygun canlı görüntüleme ve oynatma yönetimi için akıllı telefon erişimi ile birlikte geliyor. Tüm Sony X serisi kameralar, 51 ° veya 25 ° yatay görüş açısı 83 ° ile mevcut, 3 opsiyonel Sony e-Değişken odaklı lens seçeneği ile uyumludur ve odak uzunluğu boyunca esnek kontrolünü mümkün kılan gözetim geniş bir yelpazede uygun sahne kapsama sağlamak için Uygulamaları (gerekirse yukarıdaki açılır menüden seçiniz). Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan birini seçiniz.

Sony'nin IPELA MOTOR EX işleme platformu, verimli ve üst düzey kamera performansı sağlar Mini kubbe form faktörü çevresi ile gizlice karışımları ve gizli gözetim için uygundur 30 fps HD 1080p video yüksek kalite, keskin görüntüleri sağlar IP66 ve IK10 üzerinde puan muhafaza toz, su ve vandalizm girişimlerine karşı koruma sağlayan, dış mekan kullanımı için dayanıklı 3 eksenli mekanizma kamera esnek ayarlama için açık olması için mercek ünitesi sağlar Görüş arttırıcı, XDNR gürültü azaltma, Görünüm-DR ve görüntü sabitleyici teknolojileri tüm aydınlatma ortamlarında yüksek kaliteli, net video görüntüleri üretmek için görüntü yakalama optimize Akıllı video analiz Üst düzey güvenilir, doğru gözetim sağlanması, etkinlik tespit edilirse alarm tetiklemek için kamera sağlar Değişken veya sabit bit hızı farklı ağ koşullarına göre seçilebilir Elektronik gündüz / gece teknolojisi otomatik olarak lüks seviyesine bağlı olarak doğru çekim moduna kamerayı geçer Handy akıllı telefon görüntüleme hareket video veri yönetimi için mobil cihazlar üzerinden rahat bir uzaktan erişim sağlar Ses olayı incelemesine yardımcı olmak üzere dahili mikrofon tarafından yakalanır Ağ bağlantısı ile aynı kablo üzerinden PoE güçler kamera kurulum maliyetleri azaltılır, böylece On-board (dahil değildir) bir SD karta kayıt adem-i merkeziyetçi bir depolama çözümü ve veri yedekleme sağlar Güvenli bağlantı için M12 ağ bağlantısı Uyumlu kayıt platformları Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect NUUO ağ video kaydediciler (NVR) Tipik uygulamalar Sony SNC-XM637 network kamera gibi asansör, resepsiyon alanları ve ATM'ler gibi küçük alanlarda gizli gözetim için ideal bir düşük profil ve mütevazı olduğunu. Bu kamera aynı zamanda fabrikaların olarak neme ve toza gibi şartlara tabi uygulamalarda iç mekan kullanımı için uygundur.