30 Haziran 2015 Salı

Full HD 1080p, gerçek gündüz / gece, kolay kurulum

Sony SNC-EM630 Genel Bakış Sony Certified Gold Partner logosu Akıllı video analiz ile yüksek performans Sony SNC-EM630 kapalı network kamera, Manzara-DR geniş dinamik aralık, görünürlük artırıcı, gürültü azaltma, PoE ve ONVIF uyumluluğu Sony'nin yeni E serisi Bölüm, SNC-EM630 kapalı network kamera saniyede 30 kare HD 720p yüksek kalitede görüntüler yakalayan kompakt, sağduyulu gözetim sunuyor. Gerçek gündüz / gece yeteneği ile, SNC-EM630 kamera otomatik olarak bir kızılötesi filtre ile düşük ışıkta görüntü mono geçiş, gündüz tam renkli görüntüler üretebilir. SNC-EM630 IP kamera görüntü geliştirme için gelişmiş, benzersiz özellikleri sağlayan Sony'nin IPELA MOTOR sinyal işleme sistemi bulunur. Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) teknolojisi detay korunur ve nesneler ve insanlar açıkça Sony XNDR dinamik gürültü azaltma, düşük ışık altında çekilen hareket bulanıklığı ve gürültüyü azaltır iken, tespit edilebilir sağlamak için bir görüntüde aydınlatma uyarlar. Görünürlük arttırıcı sürekli dinamik aralık içinde adapte ederken bir sahnede renk üretimi ve parlaklık optimize eder.

Değişken veya sabit bitrate sıkıştırma esnekliği için şebeke şartlarına bağlı olarak kullanıcı tarafından seçilebilir. Ethernet (PoE) Power over ile güç daha az kablolama ile basit bir kurulum sunuyor. SNC-EM630 ile birlikte Sony RealShot Yöneticisi Lite 9 kameraya kadar destekleyen kayıt yazılımı olduğunu. Smartphone inceleyen, aynı zamanda mobil cihazlar üzerinden uzaktan, esnek canlı görüntüleme için, SNC-EM630 tarafından desteklenmektedir. Lütfen dikkat: Eğer bir midspan gerektiriyorsa dahil bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, yukarıdan aşağıya menüden seçiniz. Temel özellikleri ve faydaları Hemen hemen her CCTV uygulaması için yeterli kare hızını sağlayan saniyede 30 kare hızında Full HD 1080p video Kompakt tasarım küçük alanlarda ve sağduyulu izleme işlemleri için idealdir. İsteğe bağlı füme kubbe daha güvenliği artırır lens yönü görülemez olarak (ayrı satılır)

Otomatik IR-Cut filtre ile gerçek gündüz / gece yeteneği 24/7 gözetim çözümü sağlar ve ayrıntılı görüntüler sürekli Işık koşullarından bağımsız olarak üretilmesini sağlar Sony'nin Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) teknolojisi ışık doygunluğu önleyerek görüntü detay artırır Sony DEPA aktivitesi tespit edilirse akıllı video analiz tetiklediği için hareket algılama ve alarm ve kayıt için alanları tanımlamak için kullanıcı izin gelişmiş Görünürlük arttırıcı net görüntüler için her pikselin parlaklığını ve rengini optimize Sony XNDR dinamik gürültü azaltma, düşük aydınlatma altında yakalanan hareket bulanıklığı ve gürültü serbest net görüntüler üretmek için SNC-EM630 sağlar Seçilebilir sıkıştırma modları farklı ağ koşullarına verimli bant genişliği kullanımını yönetmek için kullanıcı izin PoE kablolama maliyetlerini azaltır ve geleneksel kablolama zaman alıcı ve pahalı olabilir yerlerde bulunduğu için SNC-EM630 sağlar Uyumlu kayıt platformları Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect Tipik uygulamalar Sony SNC-EM630 network kamera örneği otel giriş ve perakende mağazaları için her zaman yüksek kaliteli iç mekan gözetimi için idealdir. Bu Sony kamera kompakt, göze batmayan tasarım gibi asansör gibi küçük alanlarda gizli izleme için uygun hale getirmek.