28 Haziran 2015 Pazar

Canon ve daha fazlası 15.1-megapiksel EOS 50D Dijital SLR duyurdu

27 Ağustos 2008 Canon'un yeni EOS dijital SLR ambalaj Ekim ayında raflarda olacak 15.1 megapiksel çözünürlük, fotoğraf makinesi fotoğraf düzenleme, gelişmiş gürültü azaltma ve genişletilmiş ISO aralığı ve 6,3 kare saniyede sunan yeni DIGIC 4 görüntü işlemci sürekli çekim özelliği.

EOS 50D, 1/3-stop artışlarla ISO 3200 ISO 100 ile ISO hızı sağlar. Kamera ayrıca, ISO 6400 ve ISO 12800 CMOS APS-C boyutlu görüntü sensörü gürültüsünü azaltmak ve duyarlılığı genişletmek için her piksel üzerinde aralıksız mikromercekleri özellikleri ISO hızları ile iki yüksek hızlı ayarlarını sahipken 14-bit Analog-Digital Dönüştürme işlemi düzgün tonlar ve yüksek ISO aralıklarında gürültü azaltma sağlar. DIGIC 4 işlemcisi kullanıcıların kadar 90 Büyük / İnce JPEG veya UDMA CF kart 16 RAW görüntü patlamaları almasına izin veriyor 6.3-fps çekim yeteneği sağlar. Dijital gürültü azaltmaya yardımcı - Standart / Zayıf / Kuvvetli / Yok - ışıklandırma koşulları ve çekim hızına bağlı olarak, kullanıcılar dört ayarlardan birini seçebilirsiniz. İşlemci geleneksel post-processing yazılımında yapılan görüntü ayarlamalarının bir sürü içselleştiren. Kamera çevresel aydınlatma düzeltme, görüntü alan üzerinde akşam parlaklık yapar ve Otomatik Işık İyileştirici otomatik olarak görüntü parlaklığını değiştirerek, karanlık görüntüler ayarlar hem aldıkları ve sonrası yakalama, oynatma sırasında edilirken. Daha fazla ayar için, Canon'un Digital Photo Professional yazılımı kamera ile paketlenir.

EOS 40D dört katı piksel sayısı - EOS 50D 920,000-nokta / VGA çözünürlüğe sahip 3.0-inç Clear View LCD ekran bulunuyor. Kullanıcıların bir High-Definition TV'de çabalarını görebilirsiniz böylece Ayrıca kamera, HDMI çıkışı bulunuyor. Vizör özellikleri 0.95x büyütme ve dokuz çapraz tip sensör ile EOS 40D adlı Otomatik odaklama sistemi. Sistemin lensler f / 5.6 veya daha hızlı maksimum diyafram sahip ve f / 2.8 ve daha hızlı lenslerle etkili bir yüksek hassasiyetli çapraz merkezi çapraz tip AF noktası içermektedir. EOS 50D ayrıca EOS-1D Mark III AF Microadjustment özelliğini içeriyor. CA Yaratıcı Tam Otomatik ayarı fotoğrafçılık kursu almak zorunda kalmadan kendi fotoğrafları üzerinde yüksek kontrol isteyen kullanıcılar için, meslekten olmayan diliyle teknik jargon değiştirir. Bu modda, kamera kullanıcılara "blur" ya da "Görüntüyü açmak veya koyulaştırmak" fırsatı sunuyor. Dijital SLR Live View fonksiyonu kullanıcıların LCD ekran üzerinde kare kare için izin verir. Bu özellik, aşağı ayna çevirir ve düzenli faz algılama otofokus yürüten "Hızlı Mod AF" olarak ayarlarını içerir; ve kontrast algılama otofokus için kameranın CMOS görüntü sensörünü kullanmak ve "Yüz Algılama Canlı Mod AF", "Mod AF Canlı". Yüz Tespiti Canlı Mod AF 35 ayrı ileriye dönük yüzleri kadar tanıyabilir.

EOS 50D 7.1-megapiksel sRAW1 ve 3.8 megapiksel sRAW2 biçimleri yanı sıra JPEG ve RAW formatta fotoğraf çekebilirsiniz. Kamera Temel Alan ve Yaratıcı Bölge çekim modlarında RAW ve sRAW ayarlarının kullanımına izin ilk Canon Dijital SLR olduğunu. Kameranın Kendi Kendini Temizleyen Sensör Ünitesi low-pass filtre kapalı Kameranın kapalı açık ve her zaman toz taşımak için ultrasonik titreşimler kullanır ve artan toz direnci için bir flor kaplama içerir. USD $ 1399 vücut tek pakete ek olarak, EOS 50D Canon'un EF 28-135mm f bir kit versiyonunda sunulacak / 3.5-5.6 USM zoom lens USD $ 1,599.00 tahmini satış fiyatı ile IS. Ve dahası var ... Diğer yeni Canon kamera ürün duyuruları ABD $ 199,99 PowerShot E1 arasında; ABD $ 199,99 PowerShot A1000 IS; ABD $ 249,99 PowerShot A2000 IS. 10 megapiksel PowerShot E1 DIGIC III işlemci tarafından desteklenmektedir ve 4x optik zum objektife-, Optik Görüntü Sabitleme, Canon'un Yüz Tanıma Teknolojisi ve Kolay Mod sahiptir. 10 megapiksel PowerShot A1000 IS ayrıca DIGIC III işlemci tarafından desteklenmektedir ve 4x optik zum objektife-, Optik Görüntü Sabitleme, Yüz Algılama Teknolojisi, Hareket Algılama Teknolojisi ve Kırmızı Göz Düzeltme sahiptir. PowerShot A2000 IS A1000 aynı yeteneklere sahiptir, ancak 6x optik zoom ve geniş LCD ekran (3.0 inç vs 2.5-inç) ile.