30 Haziran 2015 Salı

IP kamera sistemleri, 2 yönlü ses

Kardeş gibi WV-SF548 , Panasonic WV-SF549 bir saldırılara karşı dayanıklı gövdesi ile donatılmış ve 3.1 megapiksel çözünürlüklü video üretir. Ancak, SF549 da SDXC kartları ve 2 yönlü ses entegre kayıt içerir. Ayrıca, gerçek gündüz / gece geçiş yakın karanlık koşullarda görüntü parlaklığı artırmak veya gerçek gece görüşü için harici kızılötesi aydınlatma ile entegre, geceleri kızılötesi ışık yakalar. Güçlü arka aydınlatmalı ışık gibi düzensiz, yüksek kontrast aydınlatma gibi ortamlar veya alanları zorlu, kameranın Wide Dynamic Range yazılım detay yakalar nerede diğer kameralar yapamam. WV-SF549 da görünümde yüzleri algılar ve kolay tanımlanması için poz ayarlarını yapabilirsiniz. Belirtilen alanlarda özelliği üzerinde Panasonic'in eşsiz Değişken Görüntü Kalitesi, zorunlu olmayan alanlarda görüntü kalitesini bırakarak depolama gereksinimlerini azaltarak video boyutlarını düşürerek, düşük kayıt maliyetleri yardımcı olur. Lütfen dikkat: Bu kamera güç kaynağı ile gelmiyor, bir güç kaynağı gerektirir gerekir, yukarıdaki seçeneklerden birini seçiniz.

Yüksek riskli bölgelerde gözetim için uygun - gövde Saldırılara karşı dayanıklı 3,1 megapiksel çözünürlük - uzaktan bile net video görüntüleri yakalayabilir Otomatik Arka Odak - doğru optimum odak düzeyini ayarlamak Gerçek gündüz / gece geçiş - kızılötesi aydınlatma ile kombine edildiğinde gerçek bir 24 saatlik bir çözüm sağlamak Belirtilen alanlarda Değişken Görüntü Kalitesi (VIQS) - önemsiz alanlarda görüntü kalitesini düşürerek veri ağları üzerinde kameranın kullanımını en aza indirmek SuperDynamic ve Uyarlanabilir Siyah Stretch - arka ışık veya yüksek kontrastlı alanlarda güçlü kaynakları olan yerlerde net görüntüler sağlayan.

Geniş Dinamik Aralık Face - görünümünde yüzleri algılar ve otomatik olarak gelişmiş tanımı için görüntü ayarlarını değiştirmek SDXC kayıt - mağaza gözetim yedekleme sağlamak için dahili beslemeleri merkezi kaydedilen için film veya VMS kayıt 2-Yönlü ses - sitede olaylara uyarılır ve uzaktan davetsiz misafirleri uyarmak olmak Panasonic i-Pro WV-SF549 için tipik uygulamalar Bu kamera otobüs ve tren istasyonları, kamu binaları, süpermarketler, okullar ve bankalar dahil olmak üzere sert aydınlatma beklenen yüksek riskli kapalı yerlerde, için uygundur. Panasonic i-Pro WV-SF549 için verilen aksesuarlar Kurulum kılavuzu Kurulum CD'si Kod etiketi Güç kablosu fişi Harici G / Ç terminal fişi Kurulum şablon etiketi Kablo bağı Kurcalamaya dayanıklı vida için Bit