30 Haziran 2015 Salı

5 megapiksel IP kamera

IK10 üzerinde ve gerçek gündüz / gece, katı PTZ, 180 °, kenar depolama dahil görüntüleme modları çeşitli 360 ° hemisferik-view açık mini dome network kamera Sony SNC-HM662 IP66 oranlı ve dahili mikrofon Sony SNC-HM662 ağ kamerası sadece tek bir kamera ile bir alanın ideal 'genel' vererek, kesintisiz 360 ° hemisferik görüntüleme sağlar. Sıradan balıkgözü lensler kenarlarında bozulmuş görüntü kalitesini üretebilir iken, SNC-HM662 kör noktalar olmadan gerçek bir hemisferik bir görünüm yakalamak için eşsiz bir ImmerVision panomorph lens kullanır. 5 megapiksel sensörü çekilen video 13 fps kadar, doğru kenarlarına kadar açık ve net. 360 ° görüntüler otomatik bir bozulmamış bir görünüm vermek için 'de-çarpık' vardır. IK10 üzerinde ve IP66-değerlendirme sert hava boyunca dış mekan kullanımı için bu kamera uygun yapmak ve sağlam, uzun ömürlü CCTV için girişimde ve etkisini kurcalama karşı direnç sağlar. Çıkarılabilir kızılötesi kesme filtresi olsa gerçek gündüz / gece işlevselliği otomatik olarak düşük ışık ve geceleri siyah beyaz videoya geçiş, gündüz tam renkli videoyu üreten, yuvarlak-gündüz yüksek kaliteli görüntüler yakalamak için SNC-HM662 sağlar . Dahili mikrofon ses yakalanan ve videoya tamamlayıcı ve veri analizi ile yardımcı olmak için kaydedilecek için fırsat sağlar.

Elektronik PTZ yakın çekim dahil görünüm modları çeşitli ek olarak görüntüleme için kameranın görüş alanının belirli bir bölümüne hızlı gezinme sağlayan 360 ° etkili geniş kapsama alanı için 180 ° panoramik, dörtlü görünümü ve 9 yollu bölünmüş ekran. Kamera sahne yakın çekim inceledi ediliyor olsa bile kayıt platformuna tüm görüntü aktarabilirsiniz. Sabotaj algılama Akıllı video hareket algılama faaliyeti doğru ve kesin izleme sağlayan tespit edilirse e-posta yoluyla kullanıcıyı uyarmak için kamera sağlar. Ethernet (PoE) desteği Power over geleneksel kablolama yöntemlerine göre SNC-HM662 IP kamera daha hızlı ve kolay yükleme ve entegre MicroSD kartına kayıt yapar (kart dahil değildir) ağ bağlantısı kaybı durumunda veri başarısızlık koruma sağlar. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan seçiniz.

5 megapiksel sensörü yüksek kaliteli video üretir ve ayrıntılı dijital zoom sağlar 360 ° hemisferik-görünüm sadece tek kamera ile bütün bir oda izler ve tam 'bakış' verir Gelişmiş Dewarping teknolojisi, daha iyi kalite için kenarlarda sebzelik videoyu görüntü bozulmalarını önler 360 ° hemisferik, 180 ° panoramik, dörtlü görünümü ve 9 yollu ekran bölme dahil olmak üzere görüntüleme açıları Çeşitleri IK10 üzerinde ve IP66 muhafaza kötü hava ve olası müdahale girişimleri veya darbe yoluyla dayanıklı dış mekan kullanımını sağlar Bir kızılötesi kesme filtresi 24/7 detaylı gözetim için 'gerçek' gündüz / gece yeteneği ile kamera sağlar Dahili mikrofon gelişmiş video verileri için ses yakalama sağlar Akıllı video hareket algılama faaliyeti tanımlayan ve hassas, etkili izleme için kullanıcıyı uyarır ePTZ kameranın görüş alanında belirli alanlarda yakın çekim görüş sağlar Kenar kayıt ağ bağlantısı kaybı durumunda basit başarısızlık koruma sağlar PoE kurulumu için basit ve düşük maliyetli kablolama sağlar Uyumlu kayıt platformları Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect NUUO NVR'lar Tipik uygulamalar Sony SNC-HM662 hemisferik network kamera her zaman ayrıntılı olarak kontrol edilmesi gereken alanlar için ideal bir gözetim sağlayan bu tür bekleme odaları, perakende alanlarda, lobiler ve ticari binalar. Aksesuarlar Dahil: Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı Montaj plakası I / O kablo Kamera tabanı için Hizalama Çıkartması Montaj plaka için Hizalama Çıkartması Tornavida Kurutucu çantası Çift taraflı bant Kauçuk mühür fişi Lastik yıkama (Montaj plakası için) Vida Montaj kılavuzu Garanti belgesi Ağ kamera güvenlik düzenlemeleri CD-ROM (ürünle programlar) İsteğe bağlı: PoE midspan (açılır menüden yukarıdan seçiniz gerekirse) MicroSD kart (menü aşağı yukarıdaki açılan seçiniz gerekirse) UNI-MDPHM (hemisferik küçük kubbe için kubbe kolye örtüsünü monte)