28 Haziran 2015 Pazar

Dijital kamera sistemi fiyat bilgisi

SP-590UZ inanılmaz hızlarda görüntü yakalamak için TruePicTM III görüntü işlemci ile Ultra Yüksek Hızda Sıralı Çekim ve Yakalama Öncesi Olympus TruePic III Görüntü İşlemcisi mümkün kılar. Yüksek Hızda Sıralı Çekim ile birlikte çalışır Yakalama Öncesi teknolojisi dahil, önce ve tam olarak deklanşör düğmesine bastıktan sonra eylem yakalamak için olanak sağlar. Kullanıcının reaksiyon süresi eylem daha yavaş olsa bile atış alırsınız garanti neredeyse - Yakalama Öncesi otomatik deklanşör önce kameranın tampon belleği çerçeveleri arşivlenmesi, en kısa sürede odak kilitli olarak çalışmaya başlar. Böyle bir tenisçi porsiyon fotoğrafını çocuklar oynarken ya da bir balina breaching olarak zamanlama çok önemlidir durumlar için mükemmeldir. Olympus'un gelişmiş TruePic III görüntü işlemci daha doğru renkler, gerçeğe yakın yaşam eti tonları ve daha hızlı işlem hızı ile üstün görüntü kalitesi sunmak için her resim için tüm piksel bilgileri kullanarak kristal berraklığında fotoğraflar üretiyor. TruePic III aynı zamanda geleneksel olarak yüksek ISO ile çekim ile ilgili görüntü gürültüsü veya grenli fotoğraflar minimize yüksek ISO değerlerinde keskin görüntüler yakalar. Manuel, Diyafram Önceliği ve Deklanşör Önceliği modu her durumda optimum performans için kullanıcıların çok yönlülük ve kontrol sağlar. Yumuşatılmış kökenli detaylı portreler için f-stop ayarlayarak, ya da pozlama hızını yavaşlatan hareket bulanık efekti oluşturmak, ya da sadece arkanıza yaslanın ve izin kamera otomatik ayarlarla kullanmak suretiyle düşünme yapmak - Kullanıcılar kendi yaratıcılıklarını ifade edebilir. Manuel odaklama da tam denetime sahip isteyen kullanıcılar için kullanılabilir.

Yüz Algılama çerçevesi içinde 16 adede kadar izler ve otomatik olarak (Yüz Tespiti AF) odaklanır ve keskin, parlak portre resimler için hızlı bir şekilde (Yüz Algılama AE) poz optimize eder. Şimdi, öznenin yüzünü hedef alan veya değil merkezinde olup olmadığı odakta olduğunu. Kablosuz yanıp fotoğrafçıların kendi konularında en iyi ışık tutacak yardımcı ve büyük görüntüleri yakalayabilir. Bu nedenle, SP-590UZ dijital fotoğrafçılık için özel olarak tasarlanmış Olympus FL-50R ve FL-36R kablosuz elektronik flaşlar ile uyumludur. Bu yanıp söner SP590 UZ ile birlikte kullanıldığında, kablosuz çoklu flaş fotoğraf mümkündür. SP-590UZ her grupta birden flaş üniteleri ile bağımsız üç kablosuz flaş gruba kadar kontrol edebilirsiniz. SP-590UZ gelişmiş HyperCrystal II LCD sahiptir. Nihai görüntü daha doğru bir önizlemesini sağlayarak, 180'den fazla yüzde dinamik kontrast oranı ve HyperCrystal LCD ile karşılaştırıldığında fazla 160 yüzde renk sunumu performansı ile gerçek renkleri üretir. Parlak gün ışığında dışarıda çekim nedeniyle karanlık gölgeli alanları ve parlak güneş ışığı alanlar arasındaki aşırı kontrast yanıltıcı olabilir. İnsan gözü, karanlık ve ışık arasındaki tüm detaylar arasında nüanslar tespit yeteneğine sahip olsa da, görüntü sensörleri geleneksel olarak oldukça hassas olmamıştır. SP-590UZ Bu meydan kafa kafaya gölge alanlar pozlanmış ve görünür detay eksikliği aşırı kontrast telafi yeni Gölge Ayarlama Teknolojisi ile giderir. Yeni teknoloji sayesinde, kullanıcılar önizleme ve çıplak gözle görülebilen aynı kontrast görüntüler yakalayabilirsiniz. SP-590UZ kullanıcıları önizleme ve yakalamaya önce canlı, çoklu pencere ekranda (yakınlaştırma, pozlama telafisi, beyaz dengesi ve ölçümleme gibi) çeşitli fotoğraf efektleri seçmenize olanak sağlayan bir Mükemmel Çekim Önizleme modu bulunuyor. Mükemmel Çekim Önizleme kullanıcıların tam olarak istediğiniz görüntüyü yakalarken sağlanması, resim ayarlamaları yapıldığında nasıl görüneceğini tam olarak görmek için olanak sağlar. Bu acemi kullanıcıların farklı fotoğrafçılık teknikleri etkileri hakkında bilgi edinmek için ideal bir yoldur.

Olympus'un Perfect Fix özelliği birçok olumsuz koşullar neden olabilir beklenmeyen görüntü kalitesi sorunları için hızlı çözümler sunmaktadır. Gölge Ayarlama Düzen herhangi pozlanmış alanları ayarlamak için kullanılabilir ve Kırmızı Göz Düzeltme bazen doğrudan flaş neden olduğu kırmızı göz etkisini azaltmak için kullanılabilir. Ek kamera düzenleme işlevleri hızla sağ bir düğmeye dokunarak kamerada ulaşılabilir; Mevcut özellikler, siyah ve beyaz, sepya ve yeniden boyutlandırma, kırpma, yer alıyor. SP-590UZ Çok Pozlama, Yumuşak Odak Arkaplan ve Güzellik Modu dahil olmak üzere yeni özellikler sunuyor. Yeni Kuş İzleme modu yaban hayatı öngörülemeyen hareketler yakalamak için de harika. Yeni kamera 20 ön ayarlı çekim modu toplam sunuyor. Etkinleştirmek için, sadece çoklu havai fişek, portre, manzara, gece çekimlerinde, hızlı aksiyon ve daha fazlası için istediğiniz modu seçin. OLYMPUS Master 2 Yazılım dijital görüntüleme yönetiminde nihai sağlar. Sezgisel bir kullanıcı arayüzü bilgisayar hızlı ve basit indirmeden yapar ve görüntüleri kolayca klasör veya albüm ve Takvim görünümünde tarihe göre aranabilir tarafından organize edilmektedir. Bir doğrudan bağlantı zamankinden daha kolay ™ YouTube'a görüntüleri ve videoları yükleme yapar. Ek olarak, kırmızı göz giderme gibi tek tıklama düzenleme araçları ile, görüntüler baskı ya da e-posta önce dokundu edilebilir. Online destek, şablonlar, firmware güncellemeleri ve diğer kullanıcı hizmetleri sadece bir fare tıklaması uzaklıkta. Birkaç yerleşik şablonları herhangi birini kullanarak profesyonel kalitede slayt gösterileri ve fotoğraf DVD'ler oluşturmak için isteğe bağlı muvee ™ Theater Paketi kullanın. Ayrıca, isteğe bağlı ArcSoft® Baskı Yaptıklarım plug-in kullanarak Scrapbooks, tebrik kartları ve diğer eğlenceli baskılar oluşturun. SP-590UZ Mart 2009'da satışa sunulacak Ayrıca içerecektir: Boyun Askı, WIN / Mac USB Kablo, Ses / Video Kablosu, dört adet AA Piller, MASD-1 (microSD Adaptörü), Kılavuzu, Garanti Belgesi ve OLYMPUS Master 2 Yazılım CD-ROM'u ve ABD olan bir Tahmini Street Fiyat 450 $.