30 Haziran 2015 Salı

Full HD 1080p, Görünüm-DR

Sony SNC-EB630 DEPA akıllı video analitiği gelişmiş PoE, görüntü sabitleyici ve ONVIF uyumluluğu Sony'nin altıncı nesil network kamera serisinin parçası olan SNC-EB630 neredeyse tüm güvenlik CCTV sistemleri için yeterli akıcı video teslim 30 fps'de tam HD 1080p ile gelişmiş teknolojik özellikler çeşitli aracılığıyla yüksek görüntü kalitesi sunar. Kızılötesi filtre aracılığıyla gerçek gündüz / gece işlevselliği sabit CCTV izleme çözümü sunan, gün ışığı sırasında hassas renkli görüntüler geçiş, geceleri siyah beyaz görüntüler üretmek için kamera sağlar. Sony'nin EXMOR CMOS sensör EB630 iyi düşük ışık yeteneği veren, hatta zorlu ışık koşullarında net, düşük gürültülü görüntüler yakalar. Bu kamera ayrıca bir elektronik gündüz / gece sürümü, Sony EB630B olarak kullanılabilir. Sony'nin IPELA motoru sinyal işleme gibi detay korunur, böylece ışık doygunluk engelleyerek görüntü, yüksek kontrast kalite ve güçlü arka aydınlatmalı sahneler geliştirir Görünüm-DR geniş dinamik aralık, gibi görüntüleme teknolojileri sağlar. Görüntü sabitleyici görüntüleri kamera örneği titreşim, hareket tabidir ve kutup mont edebilirsiniz uygun EB630 yapar bile net olmasını sağlar. Sony'nin View-DR Bu demo video ile nasıl çalıştığını görmek:

Dahili hareket ve yüz algılama görüntülerinin aktarmak için depolama eylemlerin bir dizi tetikleyebilir ve faaliyet kullanıcıyı uyarabilir. Sony'nin akıllı işleme algoritması etkin bir güvenlik sistemi sağlayan gürültü ve hava neden olduğu yanlış alarmları en aza indirir. PoE tek bir kablo gücü ve ağ bağlantısı için yerine iki ayrı kablo gerektiği gibi basitleştirilmiş SNC-EB630 IP kamera kurulumu yapar. Görüntüleme ve kayıt yönetimi gibi cep ve tabletler gibi mobil cihazlar üzerinden uzaktan veri erişim tanıyarak akıllı görüntüleme desteği ile kolay yapılır. Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı kadar 9 kameralar için ücretsiz dahildir. Açık versiyon: Sony SNC-EB630 açık POE paket.

Temel özellikleri ve faydaları Saniyede 30 kare HD 1080p video insan gözünün tamamen pürüzsüz olarak algılanan yüksek kalite verileri sağlar Gerçek gündüz / gece yeteneği yüksek kaliteli görüntüler tüm ışık koşullarında saat üretilen verimli bir sabit güvenlik sistemi sağlar Görünüm-DR geniş dinamik aralık teknolojisi sahnede aydınlatma artırır ve görüntünün doyurarak parlak veya çok karanlık gölgeler üzerinde engeller Etkinlik tespit edilirse DEPA kullanıcıyı uyaran bir IP güvenlik sisteminin verimliliğini artırır akıllı video analitiği ileri XNDR düşük ışık koşullarında çekilen görüntülerde yakalanan gürültüyü azaltır, bu özellik SNC-EB630 gelişmiş düşük ışık yeteneği kazandırır Görüntü sabitleyici görüntüleri daha net hale titreşim veya kamera hareketi sırasında çekilen görüntülerde bulanıklık önler Power over Ethernet genel sistem maliyetlerini azaltır ve sadece tek bir kablo yüklü olması gerekmektedir olarak hızlı yükleme işlemini yapar Smartphone görüntüleme kullanıcı uzak esneklik görüntüleme verir ve her yerden erişilebilir video sağlar Üçlü akış bant genişliği ve depolama yönetimi esnekliği için aynı anda üç IP video akışı yapılandırmak için kullanıcı sağlayan Uyumlu kayıt platformları Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect Tipik uygulamalar Sony SNC-EB630 network kamera, ofisler, eğitim ve 24/7 gözetim gerektiren perakende alanlarda olduğu gibi iç mekan gözetim uygulamaları çeşitli için uygundur. Açık bir konut ile kombine edildiğinde bu kamera da açık bir güvenlik sistemi olarak kullanılabilir.