28 Haziran 2015 Pazar

Sony HD video ile şimdi T500 Cyber-shot

29 Ağustos üreticilerin kompakt dijital kamera pazarında ürün ayırt etmek için sürekli arayış içinde 2008, özellik setleri büyüyen ve büyümeye devam ve IFA'da katil app bu hafta kuşkusuz dijital fotoğraf makinelerinde yüksek def video oldu. Cep telefonları hızla temel işlevsellik kompakt kamera pazarı yakalamak ile HD video entegrasyonu bir hayır beyin ve Sony'nin yeni Cyber-shot T500, bu pazarda teslim için ilk oldu. Stereo ses ile 30fps MPEG4 HD (1280x720) filmleri üretimine ek olarak, T500 hareketsiz görüntü 10.1 megapiksel üreten ve kameranın üstündeki rahatça yerleştirilen düğmeye dokunarak fotoğraf ve film modları arasında anında geçiş yapar. Hatta film çekerken 5x aralığında Carl Zeiss lens kolay yakınlaştırma sağlar video çekim ve yeni bir halka tipi ayarı kesmeden net hareketsiz görüntüleri (1280x720 piksel) çekebilirsiniz.

Yeni HD film modu klip başına 10 dakika kadar sürekli çekim süresi sağlar. Video içeriği 60 dakika (yaklaşık) kadar toplam verilen 4GB Memory Stick saklanabilir. film dosyaları, tasarruf paylaşımı ve web ya da e-posta yoluyla izlemek için dosya boyutunu küçük tutmak için MPEG4 AVC / H.264 formatında kaydedilir. O insanların yüzlerini sağlanması bir yüz dokunmadan Yüz Algılama açar iken, kilitler sahnenin bir kısmının odaklanmak bir atış oluştururken yaparken ekranda herhangi bir yere dokunmadan - 3.5-inç dokunmatik LCD ekran çok farklı şekillerde kullanılabilir Sahne keskin odak ve çekimlerin azalması için mükemmel bir pozlama ile vardır. Sekiz yüzleri arkadaşlar ve aile büyük gruplar yakalamak için T500 idealdir, bir anda izlenebilir. Flaşsız elde çekim ışık seviyesi düşük veya telefoto çekim özellikle bulanık görüntülere neden olabilir. Optik SteadyShot hızlı enstantane için geliştirilmiş bir Yüksek Hassasiyet modu bir araya getirilmiştir. Bu 'Çift Bulanıklık Önleyici' çözüm bile Partiler veya alacakaranlık gibi düşük ışık koşullarında, temiz, doğal görüntüler için Clear RAW Parazit Giderme tamamlanmaktadır.

Eğer Çekimi bitirdikten sonra, HD Slayt fotoğraf ve video koleksiyonunuza ekstra bir keyif boyutu ekler. Fon müziği seçeneklerinden birini ya da bağlı bir PC'den en sevdiğiniz müzik parçasını alın. Eğer daha büyük bir resim isterseniz hareketsiz görüntüler ve HD film kliplerini HD Ready televizyon ekstra etkisiyle deneyimli olabilir. Sony HD TV'ye HDMI ™ üzerinden bağlanmış, BRAVIA Sync TV'nin uzaktan kumandasını kullanarak Cyber-shot ™ oynatma fonksiyonları ekranda kontrolü sağlar. Ya arkadaşlar ve aile için onlara e-posta - verilen Picture Motion Browser yazılımı kolay taramak ve PC'nizde fotoğraf ve HD film dosyaları yönetmek, görüntü paylaşım sitelerine en sevdiğiniz anları yüklemek için yapar. Cyber-shot T500 piyano siyahı, gümüş ve kırmızı bitirir Ekim 2008 tarihinden itibaren satışa sunulacak.