30 Haziran 2015 Salı

Sony SNC-EM601 saldırılara karşı dayanıklı HD 720p

Gelişmiş akıllı video içerik analizi, IK10 üzerinde değerlendirmesi, gerçek gündüz / gece, ileri görüntüleme teknolojileri ve akıllı telefon görüntüleme Sony SNC-EM601 kapalı IP kamera Sony SNC-EM601 ağ kamerasının kompakt beyaz gövde o kapalı alanlar için sağduyulu gözetimi için ideal IK10 üzerinde değerlendirme bu kamera dirençli vandal ve bu nedenle vandalizm girişimleri riski yüksek olan alanlarda kullanılabileceği anlamına gelmektedir yapar. HD 720p saniyede 30 kare video ve gelişmiş görüntüleme teknolojilerinin çeşitli ile, SNC-EM601 kamera yüksek kalitede üretir, net görüntüler otomatik IR kesme filtresi aracılığıyla 'gerçek' gündüz / gece yeteneği ile 24/7. Sony Görünüm-DR geniş dinamik aralık, hem parlak vurgular ve koyu gölgeler bir sahne içinde aynı anda var bile net ve uyarlanır nesneleri ve ayrıntıları yakalar. Bu nesneler, doymuş olma önler ve net, yüksek kaliteli görüntüler üretir. Görünürlük arttırıcı piksel parlaklık ve renk üretimi piksel optimize eder ve görüntüler verimli gözetim için görüntü kalitesinin iyileştirilmesi, düşük aydınlatma altında yakalanır zaman XNDR teknolojisi gürültüyü azaltır.

Sony SNC-EM601 network kamera güç ve ağ bağlantısı hem de tek bir kablo üzerinden beslenir. Over Ethernet desteği Bu Güç bir IP kamera kurulum maliyetlerini azaltır ve bakım kolaylaştırır. ONVIF uyumluluğu varolan IP video sistemi basit içine SNC-EM601 entegrasyonunu kolaylaştırır. Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı küçük işletme güvenlik sistemleri için ideal kadar 9 kameralar için destek, SNC-EM601 ile birlikte gelir. Smartphone görüntüleme desteği kullanıcı görüntüleme esneklik verir ve işletme yöneticileri ve sahipleri için kullanışlı bir özelliktir. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan bir midspan seçiniz. Temel özellikleri ve faydaları Saniyede 30 kare hızında HD 720p görüntü iç mekan gözetim uygulamaları geniş bir yelpazede uygun kaliteli video görüntüleri sağlar Saldırılara karşı dayanıklı, IK10 üzerinde puan, kompakt mini.

Dome kamera vandalizm riski bulunan alanlarda gizli ama sağlam iç gözetim SNC-EM601 ideal kılar Gerçek gündüz / gece yeteneği mono görüntüleri ile sürekli izlenmesi geceleri üretilen ve gün ışığı sırasında tam renkli geçiş ediliyor sağlar Görünüm-DR geniş dinamik aralık nesneleri ve detay görünür ve anlaşılır olmasını sağlamak için bir sahnede kontrastı artırır Görünürlük arttırıcı net görüntüler için piksel parlaklık ve renk üretimi piksel uyarlar Görüntü sabitleyici hareket bulanıklığı önleyerek, (yüksek rüzgarlar örneğin) görüntülerde kamera hareketi etkisini en aza indirir XNDR gürültü azaltma pikselleşmeyi ve net düşük aydınlatma ortamlarında yakalanan gürültüden bulanıklığı, daha kaliteli görüntüler azaltır Kolay odaklama ve kolay yakınlaştırma özellikleri kurulum ve hızlı ve basit SNC-EM601 bakım yapmak Değişken veya sabit bitrate sıkıştırma modları farklı ağ koşulları için kullanıcı esneklik sağlar PoE desteği kamera kurulum maliyetlerini azaltır ve geleneksel kablolama zor olabilir ve zaman alıcı nerede yerlerde kullanılmak üzere SNC-EM601 sağlar ONVIF uyumluluğu mevcut IP video sistemleri içine SNC-EM601 kolay entegrasyon sağlar ve diğer üreticilerin IP ürünlerle birlikte çalışması için olanak Smartphone inceleyen görüntüleyebilir ve uzaktan video görüntüleri yönetmek Böylece, kullanıcılar, basit ve kullanışlı bir özelliktir