30 Haziran 2015 Salı

SNC-VB600 kapalı IP kamera

Sony'nin yeni yüksek kare hızı motoru, Sony SNC-VB600 sabit IP kamera HD 720p derece akıcı video gereken gözetim için uygun hale çoğu IP kameralar çift o 60fps video ve nerede hızlı hareket eden nesneleri veya sert üretir el çabukluğu izlenmesi gerekir gibi olayları algılar. Sony'nin IPELA EX motorunu sahip kamera gelişmiş yazılım tabanlı görüntü iyileştirme sistemleri bir dizi bütünleştirir. Etkileyici Görünüm-DR teknolojisi net ayrıntıyı yakalamak için güçlü arka aydınlatma ve yüksek kontrastlı ışık koşulları delici, kameranın dinamik aralığı artırır. Sony'nin DEPA Gelişmiş nesne tabanlı hareket algılama akıllıca kural tabanlı tetikleme gerekli olmayan hareketi görmezden gelerek ve kullanarak sahte alarmları azaltır.

SNC-VB600 ayrıca değiştirilebilir infrared-cut filtre ve mükemmel Dinamik Gürültü Azaltma (XDNR) özelliğine sahip, düşük ışıklı ortamlarda uygundur. Bu sistemler söz konusu tanımlama şansını artırmak için yakın karanlık ortamlarda görüntü netliğini artırmak. Lütfen dikkat: Bu kamera bir güç kaynağı ile gelmiyor. Ethernet orta mesafesinde üzerinde Güç gerektiren halinde, yukarıdaki seçeneklerden birini seçiniz. Bu kameranın bir 30fps sürümü de mevcuttur: Sony SNC-VB600B IP kamera Bu kameranın Outdoor POE sürümü: Sony SNC-VB600 açık POE paket.

HD 720p saniyede 60 görüntü - Nesneleri veya çabukluğu-of-el hızlı hareket eden yerlere uygun beklenen, kamera en IP kameralar çift kare hızı yakalar Görünüm-DR geniş dinamik aralık özelliği - Sony'nin View-DR yazılımı açık ayrıntıyı yakalamak için sert, yüksek kontrastlı aydınlatma delici, 130dB Kameranın dinamik aralığı artırır DEPA Gelişmiş - akıllı nesne tabanlı hareket algılama Fotoğraf makinesi üzerindeki analitik kullanımı ile yanlış alarmları azaltır Düşük ışık çalışması için uygundur - gerçek gün / yakın karanlık ortamlarda konuların belirlenmesi daha büyük bir şans için düşük ışık çekimleri artırmak gece anahtarlama ve XDNR, hatta tam karanlıkta kızılötesi aydınlatma ile kullanıldığında Kenar kaydı - SD hafıza kartına dahili mağaza video, böylece bir ağ kesintisi durumunda bir destek sağlayarak Kolay odaklama / zoom - hızlı motorlu odaklama / zoom lens ile, IP kameranın görüşünü kurmak.

Sony SNC-VB600 için tipik uygulamalar Bu kamera, özellikle kumarhane güvenlik veya tablo, video izleme, nokta satış takibi, trafik gözetleme, banka ve finans binaları ve nakit ofis izleme dahil zorlu veya kötü ışık koşullarında, çok hızlı hareket beklenen ortamlarına uygundur. Sony SNC-VB600 için verilen aksesuarlar Evrensel duvar / tavan montaj aparatı (parça no. VB1) Kurulum yazılım CD'si Montaj kılavuzu Tel halat M4 Vida Güç için Terminal konektörü Emniyet broşür.