30 Haziran 2015 Salı

Sony SNC-EB600 kapalı sabit IP kamera

Sony SNC-EB600 Genel Bakış Sony Certified Gold Partner logosu Geliştirilmiş görüntü işleme, akıllı hareket algılama, geniş dinamik aralık ve H.264 sıkıştırma Sony SNC-EB600 network kamera. Kamera Sony'nin yeni altıncı nesil bir kısmı, SNC-EB600 kapalı network kamera gece boyunca tek renkli görüntüler üretmek için kamera sağlayan ve sürekli gözetim sağlayan otomatik bir IR-Cut filtresi, ikinci 24/7 30 kare 720p HD sunar Çözelti. Sony IPELA motor sinyal işleme ileri görüntüleme teknolojileri, Görünüm-DR geniş dinamik aralık, XDNR gürültü azaltma ve DEPA gibi yüksek kalitede verimli izleme için kaldırılmıştır nesne algılama, sol nesne algılama ve saldırı tespit olarak akıllı video analitik gelişmiş sağlar. Sony SNC-EB600B Bu kameranın bir elektrik gündüz / gece sürümüdür.

Sony SNC-EB600 Exmor CMOS sensörü daha sonra sürekli bir sahne içinde aydınlatma adapte ederken piksel ayrıca bir görüntü piksel Görüş (VE) artırıcı özelliği optimize parlaklık ve renk üretimi ile geliştirilmiş yüksek kaliteli görüntü üretir. Görüntü sabitleyici de görüntüleri net ve iyi tanımlanmış böylece çekilen görüntülerde titreşim veya kamera hareketi etkisini en aza indirir. Değişken veya sabit bitrate sıkıştırma modları sıkıştırma yöntemi kullanıcı bant genişliği ve depolama yönetimi ve H.264 ve JPEG codec esneklik vermek daha fazla esneklik verir. SNC-EB600 montajı geleneksel kablolama zor olabilir alanlarda yer kamerayı sağlayan PoE desteği ile kolay yapılır. PoE kurulum ve bakım maliyetlerinden tasarruf, güç ve ağ bağlantısı hem de tek bir kablo izin verir. Kamera natice akıllı görüntüleme hareket işletme sahipleri için ideal bir kullanıcı izleme esnekliği vererek, kameraya uzaktan erişim sağlar. ONVIF uyumluluğu Sony SNC-EB600 farklı üreticilerin diğer IP ürünleri ile entegre edilebilir demektir. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan bir midspan seçiniz. Bu kameranın Outdoor versiyonu: Sony SNC-EB600 açık POE paket . Temel özellikleri ve faydaları 30 fps HD 720p görüntü insan gözünün düzgün neredeyse tüm.

CCTV uygulamaları için yeterli ve görünen yüksek detaylı, yüksek kare hızı sağlar IPELA motor sinyal işleme optimize gözetim için gelişmiş teknik özellikler sunar Gerçek gündüz / gece işlevselliği gece süresince son derece ayrıntılı mono görüntüler üreten, yuvarlak-gündüz güvenlik sistemi sağlar Görünüm-DR geniş dinamik aralık açıkça görüntüleri yakalar ve bir görüntüde doyurarak ayrıntı ışığı engeller Görünürlük arttırıcı net görüntüler için piksel parlaklık ve renk üretimi piksel optimize Akıllı video analitik güvenli, verimli CCTV güvenlik sisteminin kullanıcı tanımlı alarm tetikleyebilir XDNR net görüntüler için düşük aydınlatma yakalanan gürültüyü ortadan kaldırır 20 gizlilik maskeleme bölgeleri kadar çeşitli geçişlerini ve renkleri ile, böyle bir çip ve pin makinesi gibi kameranın görüş alanında, dışarı boş hassas bölgelere kılar PoE kurulum sürecini basitleştiren ve sonraki bakım maliyetlerini azaltır ONVIF uyumluluğu SNC-EB600 kolayca diğer ONVIF uyumlu ürünler ile varolan bir IP sistemine entegre edilebilir anlamına gelir Akıllı telefon izleme kullanıcının uzaktan erişim sağlar ve görüntüleme ve kayıt yönetimi esneklik sağlar 3 yıl üretici garantisi