26 Haziran 2015 Cuma

Panasonic'in en küçük ve en hafif değiştirilebilir objektif

Onun LUMIX Micro Four Thirds fotoğraf makinesi serisine Panasonic'in yeni ek selefinden daha iyi bir anlaşma daha hafif ve daha küçük bir çerçeve içine yeni özellikleri bir dizi sıkıyor. şirket DMC-gF2 daha güçlü bir görüntü işlemcisi vermiş, hassasiyetini artırdı ve dokunmatik etkileşim ekledi. Kullanıcılar artık geçmeli ilerici 720 veya 1080 bir seçim olsun her ne kadar daha önce modeli gibi, kamera, dahili flaş ve yüksek çözünürlüklü video kayıt bulunmaktadır. Panasonic'in değiştirilebilir lens sistemi yeni üyesi 19 yüzde daralma ve ondan önce gelen DMC-GF1 ağırlığının yüzde 7 kaybetme, aynı zamanda onun en küçük ve en hafif olduğunu. Micro Four Thirds lensler ile uyumlu olmasının yanı sıra, yeni açıklanan LUMIX DMC-GF2 ayrıca şirketin yeni çalışabilir 3D değiştirilebilir lens . Tek tuşla odak ve deklanşöre izin çalışmasına kamera kolaylaştırmak için söylenir yeni dokunmatik ekran kullanıcı arayüzü, yeni bir özelleştirilebilir dokunmatik Q-menü de var - 3-inç, 460,000 nokta çözünürlüklü LCD yer alan tüm eylem ekran.

Onun 4.44 x 2.67 x 1.29 inç içinde yer alan (112 x 67 x 32mm) alüminyum gövde, gF2 en 12.1 megapiksel Live MOS sensör "bir CCD sensör mükemmel görüntü kalitesi, artı bir CMOS düşük güç tüketimi sunan bildirilmiştir sensörü. " Panasonic ikinci ISO100 den ISO6400 kadar, gelişmiş gürültü azaltma ve yüksek hassasiyet hem de iddia ediyor. Görevleri arasında, Venus Engine FHD görüntü işlemcisi arttırıcı hatları ve ayrıntılı doku alanlarına piksel-piksel yaklaşım ve yumuşak tonlama alanlarına gürültü azaltma uygular Akıllı Çözünürlük özelliği denetler. Kamera optik görüntü sabitleme faydaları ve Toz Önleme Sistemi saniyede 50.000 kez titreşir görüntü mahvediyor parçacıkların serbest sensörünü tutmak. Orada "yukarı 23 odak alanları ile çoklu alan AF, 1-alan AF seçilebilir odak alanı ile, Yüz Algılama ve AF Takibi dahil" sunulan çok sayıda otofokus modları, ve şirket raporları başına 3.2 kare çekim patlama ikinci.

"Örneğin, bir insan yüzünde dokunmatik portre modu ve sahne moduna arka plan veya sahne anahtarları bir dokunuş geçer - Akıllı Otomatik çekim modu Kameranın kullanıcı tarafından seçilen konuya bağlı olarak değiştiren bir sahne seçici modu bulunuyor yakın çekim moduna kamera anahtarları yakın konuda bir dokunuş iken. " Özel film kayıt düğmesine vurmak hem saniyede 30 kare hızında kaydedilen, teklif AVCHD formatında 60p 60i veya 1280 x 720 film kadar 1920 x 1080 video ile, emrinizde yüksek çözünürlüklü video kayıt koyar. İleriye büyük ekran televizyonda izleme dahil HDMI çıkışı portu üzerinden mümkündür ve GF2 de rüzgar kesilmiş teknolojisi ile stereo mikrofon bulunuyor. Görüntüler ve video SD, SDHC veya SDXC bellek kartları ve Li-ion pil 300 veya daha fazla fotoğraflar için iyi olduğu söyleniyor saklanır. Panasonic an için fiyatlandırma sıkı dudaklı tutuyor ama Ocak 2011 DMC-OK2'nin bir nakliye penceresi göstermiştir Panasonic'in artık listelenir Değiştirilebilir Lens Kamera sayfasında ve siyah, beyaz, gümüş ve kırmızı bir seçim gelecek, ve Bir 14mm F2.5 Lens Kit veya 14-42mm Zoom Lens Kit ya - çok mercek seçenekleri bir çift.