28 Haziran 2015 Pazar

Vizit - Dokunmatik ekran dijital

9 Ocak 2009 Vizit bir iki yönlü iletişim, kullanıcıların cep telefonu şebekesi üzerinden dijital fotoğraf göndermek ve almak sağlayan tam etkileşimli dijital fotoğraf çerçevesi. CES bugün açıklandı, Vizit en büyük gücü, dijital görüntü çerçevesine geri dönmesini ve derhal sırıtmak olmasıdır - resim posta, eğer - insanların sevdiklerinize arkadaş ya da aile anları ile seyahat deneyimlerini paylaşmak için bir yol olabilir İstediğiniz. Vizit güvenli kişinin cep telefonu, e-posta, bilgisayar ya da diğer internet fotoğraf yönetimi sitelerinden fotoğrafları almak için mobil şebeke yararlanır. Kullanıcılar ayrıca coğrafi farklı yerlerden hayatlarını paylaşan arkadaşlarınızla ve ailenizle bir topluluk oluşturmak sağlayarak, başka Vizit, hatta birden fazla Vizits bir Vizit fotoğraf gönderebilirsiniz.

Bildiğimiz "Photo bugün paylaşım bozuldu. Dijital çerçeveler kolaylık inceleyen büyük bir adım olmuştur, ama henüz kullanıcıları tamamen anlamlı bir şekilde kendi fotoğrafları ile etkileşim sağlayan tek bir ürün veya hizmet olmamıştır. Isabella Ürünleri nihayet tüketicilere vermek için zemin-up Vizit yarattı yol gerçekten etkileşim ve so-far statik ortam olmuştur ne yaşamaya, "Matthew I. Growney, kurucusu ve CEO'su, Isabella Ürünleri dedi. "Başka hiçbir fotoğraf görüntüleme çekici, yenilikçi tasarımı ve herhangi bir nesil insanlar için kullanımı basit hale getiren bir arayüz ile gerçek iki yönlü yetenekleri bir araya getiriyor." Vizit 10.4 kullanıcıların hızlı ve kolay, çerçeve etiketi sevdiğiniz fotoğrafları ya da baskı siparişi, albüm ve diğer fotoğraf fotoğrafları, diğer Vizits fotoğraf göndermek silmek sağlayan, atlıkarınca "menüsünü" yüksek çözünürlüklü, tam dokunmatik LCD ekran, benzersiz görüntüler " Sadece bir dokunuşla ürünleri. "Vizit Widget," kullanıcı basitçe sürükleyip ve widget üzerine bırakarak kendi Vizit fotoğraf yüklemek için olanak sağlayan bir masaüstü uygulaması kullanıcı deneyimi olduğunu sözlerine ekledi. Genel Vizit deneyiminin bir parçası olarak, her sahibi onlar tamamen düzenleme başlıkları, etiketleri ve slayt gösterileri, arkadaşlar ve aile fotoğrafları arşivleme ve davetkar dahil, çevrimiçi ve çerçeve üzerinde kendi fotoğrafları yönetebilir bir "Vizitme.com" web sitesi hesabına sahip olacak Onların fotoğraf albümleri paylaşabilirsiniz. Vizit böyle bir sehpa ya da mutfak ada olarak yatay bir yüzey üzerinde görüntülenen ve duvara monte olduğunu edilebilir. Beyaz veya tik desenli siyah veya gül ağacı desenli tunç ve gümüş mevcuttur, bu 10.95 "genişlik x 7.28" x .65 yüksek "derin ölçer. MSRP US $ 299, artı bir aylık abonelik bekleniyor. Vizit mevcut ilkbahar 2009 olacak.

Basit kurulum - açın, onu takın ve Vizit almak ve fotoğrafları paylaşmak için hazır. Gerek yok / yükleme yeni bellek kartları veya bilgisayar veya kamera kabloları ile fotoğraf yerine. * Gerçek zamanlı paylaşımı - mobil / kablosuz ağ bağlantısı yerden, herkesle kullanıcıların belge ve paylaşmak anları, gerçek zamanlı olarak kilometre taşlarını ve anıları, sağlayan iki yönlü. * İnteraktif ekran - Vizit geniş parlak LCD ekran, her yaştan kullanıcılar için kolay görüntüleri ile etkileşim yapma, geniş dokunmatik hedefleri ile tam dokunmatik bir arabirime sahiptir. * Sosyal ağ / topluluk oluşturma - Vizit en online fotoğraf yönetimi platformu kullanıcıları SMS veya e-posta yoluyla davet göndererek fotoğrafları katkıda yeni arkadaşlar ve aile üyeleri davet sağlar. Saniye içinde paylaşım fotoğrafları başlayacak, hatta birlikte ortak albümleri oluşturabilirsiniz kabul Arkadaş ve aile. * Sezgisel arayüz - "atlıkarınca" menüsü ve grafik ikonları herhangi nesil kullanıcıları için gezinmek için Vizit kolaylaştırır. * Tam daire deneyimi - resim, cevap iletilen, sadece birkaç "dokunuşlar" ile çerçeve satın ve basılabilir; kullanıcıların en sevdikleri fotoğrafları göstermek için profesyonel bağlı fotoğraf albümleri ve diğer basılı öğeleri sipariş edebilirsiniz. * Vizit Widget - Bir kullanıcı onaylı Vizit cihazlara fotoğraf yüklemek sağlayan ücretsiz bir masaüstü uygulamasıdır. * Fotoğraf optimizasyonu - fotoğraflar otomatik olarak daha az teknoloji meraklısı kullanıcılar için mükemmel hale herhangi bir işlem gerektirmeden Vizit için ölçeklendirilir; çerçeveye gönderilen fotoğraflar imajını olumsuz hiçbir "kara sınır" olduğunu, yani ekranın büyüklüğü yararlanmak için manipüle edilebilir. * Fotoğraf yönetimi - dahili görüntü etiketleme, kolay albüm / bulmak görünüm ve çevrimiçi depolama basit bir fotoğraf koleksiyonlarını yönetmek olun. * Tasarım - çeşitli renk kombinasyonları dünya standartlarında tüketici ürünü tasarımcılarının ekibi ve kullanılabilir tarafından oluşturulan, Vizit her dekora çağdaş tasarım ekler. * Her zaman up-to-date - Yazılım güncellemeleri otomatik olarak kablosuz mobil ağ üzerinden cihaza teslim edilir.