28 Haziran 2015 Pazar

Polaroid anında kameranın dijital soyundan bültenleri

10 Ocak 2009 Polaroid ile 5 megapiksel kamera, entegre CES 2009 bu hafta yeni Polaroid Pogo ™ Anında Dijital Fotoğraf Makinesi açıkladı onların mevcut ZINK (sıfır mürekkep ) onların SX-70 ve OneStep anlık kameralar sanal torunu oluşturmak için taşınabilir yazıcı eski.

Yarım yüzyıl önce şirket anlık fotoğraf icat ve onların anlık kameralar etrafında dünya çapında bir iş inşa üzerine Polaroid, uzun bir süre için yaklaşık edilmiş: Pesrpective bu koymak için, burada şirketlerin başarılarının temel zaman çizelgesi var: Polaroid Land kamera tanıtımı, 1948 yılında, anlık fotoğraf markanın mirasına başlangıcıdır. 1950 itibariyle, filmin bir milyondan fazla paket satıldı. Polaroid başlangıçları 1963 yılında filmi renkli. Tam otomatik, motorlu, katlama, tek lens refleks, kendini geliştirme, kendini zamanlama renkli baskılar çıkarır - 1972 yılında, Polaroid SX-70 tanıttı. 1976'da, Polaroid fotoğraf makineleri satışı 6 milyon birimleri aşamaz. 1977 yılında, Polaroid OneStep Arazi kamera, dört yıldır ABD'de geleneksel veya anlık kamera en çok satan olacak ucuz, sabit odaklı kamera tanıttı. Şimdi Polaroid her yere götürebileceğiniz kadar taşınabilir yeni Pogo ™ Anında Dijital Fotoğraf Makinesi, ilk dijital fotoğraf makinesi ve anlık yazıcı kombinasyonu duyurdu.

PoGo ™ aynı paket içine entegre ZINK yazıcı eklenen özelliği ile, tamamen işlevsel bir 5MP dijital kamera. Kullanıcılar kamera, kırpma dijital fotoğraf arasından seçim ya da bunları düzenleyebilir ve baskı 2x3 inçlik renkli baskılar - tüm cihazdan içinden. "Bu tüketiciler 70'lerden beri sevdim geleneksel anlık kamera, dijital versiyonu," Jon Pollock, başkan yardımcısı ve genel müdürü, Dijital Görüntüleme diyor. "Bu ürün ile Polaroid yepyeni bir nesil anında fotoğrafçılık büyüsünü getirecektir. Tüketicilerin istedikleri anlattı ne olduğunu -. Eğlenceli, anında anılarını fotoğrafları bastırmak ve paylaşmak için bir dijital kamera kullanımı kolay yolu " Polaroid PoGo ™ Anında Dijital Fotoğraf Makinesi ürünleri Polaroid PoGo ™ ailesi ikinci bir üründür. Polaroid Polaroid PoGo ™ Anında Dijital Kamera aynı Zink Fotoğraf Kağıdı ™ ve Zink ™ Zero Ink ™ Baskı Teknolojisi ZINK adlı Görüntüleme kullanan Temmuz 2008'de kendi Pogo ™ Instant Mobile Printer tanıttı. Gömülü bir kompozit malzeme, ısı ile aktive boya kristalleri - Zink ™ Zero Ink ™ ZINK Fotoğraf Kağıdı ™ ile mürekkep kartuşlarını veya şeritler yerine mürekkep içermeyen baskı teknolojisidir. Yazdırmadan önce, Zink Fotoğraf Kağıdı ™ normal fotoğraf kağıdı gibi beyaz görünür. Fotoğraflar basılır, onlar dayanıklı dokunma ve bulaşmaya karşı dayanıklı ve su hemen kurudur. 2x3 inç yapışkan sırtlı resimler veya eğlence sınırları ve yazdırmadan önce üç inç renkli LCD ekranında çekilen fotoğrafları incelerken avantajı olmadan basılabilir.

Kamera boyunda 3-inç ile 4.7 inç genişliğinde-ölçer ve 10 ons ağırlığında. "Geleneksel anında filmin aksine, Polaroid PoGo ™ Anında Dijital Kamera Fotoğraf tam olarak gelişmiş emerge," Pollock diyor. Sallayarak "Bizim en tutkulu müşterileri birçok bize haber yaparken" shake "Polaroid fotoğraf herhangi bir Polaroid fotoğraf ile, eğlenceli bir parçasıdır" "tamamen isteğe bağlıdır." Polaroid PoGo ™ Anında Dijital Fotoğraf Makinesi USD $ 199 önerilen perakende fiyat için büyük perakendeciler de 2009 Mart ayından itibaren satışa sunulacak. Polaroid PoGo ™ Anında Dijital Kamera ve Polaroid Pogo hem kullanılabilir Zink Fotoğraf Kağıdı ™ On-paketleri, ™ Instant Mobile Printer, 4,99 $ ve 12,99 $ için 30-paketleri ve her yerde ulusal perakendeciler de yaygın olarak kullanılabilir perakende.