28 Haziran 2015 Pazar

Nikon line-up Coolpix altı yeni eklemeler duyurdu

8 Ağustos Coolpix kompakt dijital fotoğraf makineleri 2008 Nikon'un son radye geçmeli mutlu tüketicilere otomatik çekim göre doğru sahne modunu seçtiğinde gülümseme algılama, göz kırpma uyarı ve "Sahne Auto Selector Mode" da dahil olmak üzere daha iyi sonuçlar vermek için tasarlanmış yeni bir dizi özellik paylaşan koşulları. amiral gemisi COOLPIX P6000 de en iyi çekim coğrafi etiketleme için görüntü sabitleme ve GPS sunuyor, Coolpix S60 dokunmatik ekran arayüzü alır, Coolpix S610c Wi-Fi aktarma yetenekleri içerir ve S710 etkileyici bir 14.5 megapiksel çözünürlüğe sahip.

COOLPIX P6000 new13.5 megapiksel amiral gemisi modeli - Coolpix P6000 - özellikleri yerleşik bir GPS ünitesi en iyi çekim yeri, Extra-low Dispersion (ED) elemanları, Optik 4x geniş açılı zoom-NIKKOR lensi geotagging için VR Görüntü Sabitleme teknolojisi, Nikon'un özel EXPEED ™ görüntü işleme ve yeni NRW * (RAW) desteği. (Erken Ekim 2008 tarihine kadar dışarı nedeniyle değil) ViewNX açıldığında NRW formatı gelişmiş düzenleme yetenekleri sunacak. Ayrıca önemli kullanıcıların kendi görüntülerini ayarlamanızı sağlar Nikon'un Resim kontrol sistemi böyle Standart, Neutral, Vivid ve tek renkli ve görüntü keskinleştirme, ton tazminat, parlaklık, genel tonu ve doygunluk tweaks uygulamak gibi renk paleti parametrelerini önceden ayarlanmış. Kameranın yerleşik bir Ethernet portu da bulunuyor, Programlanmış Auto [P] çok yönlülük, Enstantene öncelikli otomatik [S], Diyafram öncelikli otomatik [A] ve Manuel [M] modları ve gösteren Pop gibi diğer D-SLR elemanları flaş, optik vizör ve isteğe bağlı dönüştürücü, Speedlight'larla ve kablosuz uzaktan kumanda kadar. Yeni 0.76x Geniş Açı Converter WC-E76 kullanıcıların kadar geniş odak uzunlukları kullanmak için seçeneği sunar 21mm (35mm formatında eşdeğeri) gibi yerleşik bir üzerinden kablosuz kontrol sağlayan Nikon'un i-TTL flaş kontrolü destekler aksesuar ayakkabı, Yeni açıklanan SB-900 Speedlight dahil olmak üzere uzaktan Speedlight'larla grubu.

Nikon Coolpix P6000 USD $ 499,95 Eylül 2008 tarihinden itibaren satışa sunulacak COOLPIX S60 yeni S60 modelinin katil özelliği hem oynatmayı kontrol etmek ve işlevsellik çekim için yenilikçi, 3.5-inç dokunmatik ekran arayüzü olduğunu. Bu, otomatik olarak zoom yapar ve çerçeveleme ve odak doğru miktarda bir konu yakalar ekran ve "Portre One-Touch Zoom" fonksiyonu, karşılık gelen bir konuma dokunarak bir konuda otofokus ve pozlamayı kilitlemek için yeteneğini de içerir. Oynatma parmak ucuyla görüntüleri kaydırma ve ekrana dokunarak yakınlaştırma tarafından geliştirilmiştir. Kullanıcı notlar yazmak ya da görüntülerin üzerine çizimler eklemenize izin verir - - Bir kalem Beraberlik İşlev erişmek için kullanılabilir ve Boya Fonksiyonu - eğlenceli çerçeveler ve pul veriyor görüntülere eklenecek. Görüntüler de HDTV'de çalınabilir. Ayrıca Eylül serbest bırakılması için ayarlanmış, Coolpix S60 USD $ 349,95 fiyatlı olacak. COOLPIX S610c Wi-Fi transferi S610c için büyük drawcard olduğunu. Nikon'un fotoğraf depolama ve paylaşım hizmeti my Picturetown kullanıcıları, kamera, e-posta resimlerin kapalı resim ve filmlerin iki gigabayt kadar saklamak Flickr® bunları yayımlamak, ya da bloglar ve sosyal ağ sitelerine fotoğraflarını bağlantı sağlar çağırdı. (31 Ağustos 2011 tarihine kadar), Wi-Fi sağlayıcı Wayport ™ bir abonelikle Her S610c gelir. Diğer özellikleri 10 megapiksel, 3.6x zoom-NIKKOR geniş açı cam objektif, 3.0-inç LCD ekran Optik Titreşim Azaltma (VR) Görüntü Sabitleme sistemi ve ISO 3200'e kadar ve çok hızlı 0.7 saniye açılış süresi bulunmaktadır.

S610c gibi (ama Wi-Fi olmadan) S610 10 megapiksel çözünürlük ve Optik VR Görüntü Sabitleme teknolojisi ve sadece 0,7 saniyelik bir start-up zamanı sahiptir. Bir 4x Zoom-NIKKOR geniş açı objektif ve otomatik gibi çocukların ve evcil hayvanların gibi konularda, hareketini izler ve optimum odak sağlamak için söz Active Child Modu gibi otomatik modları vardır. Mutfağı resimlerini geliştirmek için tasarlanmış bir gıda Modu (biz bunu gerekiyordu ne sıklıkta emin değiliz) Orada da, 3200 ve Hareket Algılama kadar ISO yetenekleri. Gece Siyahı, Derin Kırmızı ve Gri Duman - - Bu 3,0 inç LCD monitör açısını ve yeni renkler yer alacak kamera kaplama, anti-yansıma görüntüleme 170 derece vardır bulunuyor, Eylül sürümü üzerine. Nikon Coolpix S610 279,95 $ olarak fiyatlandırılır. COOLPIX S560 COOLPIX S560'ın temel özellikleri 10 etkin megapiksel, 5x zoom-NIKKOR lens, Optik Titreşim Azaltma (VR) Görüntü Sabitleme teknolojisi, 15 kullanıcı dostu çekim modları ve Sahne Auto Selector Modu, Mode Gülümseme ve herkes tarafından paylaşılan Gösterge fonksiyonu Gülümseme dahil Yeni modeller. Yakın-up, Portre, Manzara, Arka Işık, Gece Portre, Gece Manzara ve: Sahne Auto Selector modu otomatik olarak altı ortak sahne modları arasında seçer. Gülümseme Modu otomatik olarak konu gülümsüyor seçilir ve Gösterge çekimden önce bir kişinin gülümseme gücünü yargılamak bu bir adım daha ileri götürür Gülümseme deklanşörü serbest bırakır. Blink Uyarı konu kırpıştırdı eğer bilmenizi sağlar büyütülmüş görsel onay sağlar ve atış anında tekrarlanır sağlar.

Bir kuyruklu 14.5 megapiksel ve 3.6x zoom-NIKKOR geniş açı cam lens Ambalaj, Coolpix S710 aynı zamanda Programı, Diyafram, Manuel ve Deklanşör önceliği modları gibi işlevlere gibi D-SLR bir dizi içerir. Fotoğraf kalitesi, (otomatik yüksek ayar ISO hassasiyeti ve konu hareket halinde deklanşör hızı kamerayı ayarlar) Yeni Hareket Algılama özelliği, bir Best Shot Selector (enstantane hangi tam zamanlı Optik VR Görüntü Sabitleme teknolojisi ile güçlendirilen veya daha küçük) (bu 3M görüntüleri (2048 x 1536 ile sınırlı olsa) Birden fazla çerçeveleri ve otomatik olarak en iyi birini seçer) ve yüksek ISO 12800 kadar değişir. Kompozisyon ve oynatma 3.0-inç LCD bir anti-yansıtıcı kaplama ile monitör ve 170 derecelik görüş açısında üzerinden gerçekleştirilir. Grafit Siyahı, Derin Kırmızı ve Parlak Gümüş - - üç yeni renkte Coolpix S710 USD $ 379,95 bir MSRP Eylül 2008 başında satışa sunulacak.