30 Haziran 2015 Salı

Sony SNC-VM602R 60 fps HD 720p

Kamera sistemleri SNC-VM602R IP66 ve IK10 üzerinde 93 ° yatay görüş açısı, PoE, akıllı video hareket algılama, Görünüm-DR, kolay odaklama, kolay zoom ve akıllı telefon görüntüleme ile açık ağ kamera puan Sony SNC-VM602R 60 fps HD 720p teslim gibi nakliye yard ve casinolar gibi yüksek performanslı uygulamalar dış mekan kullanımı için tasarlanmış gelişmiş bir ağ fotoğraf makinesi. Gerçek gündüz / gece yeteneği geceleri mono görüntüler için radyant ışık 30m ile entegre kızılötesi LED tarafından geliştirilmiş, 24/7 gözetim sağlar. Sony SNC-VM602R ve IK10 üzerinde ve IP66 muhafaza bu ünite dayanıklı ve kurcalama girişimleri ve yağmur gibi zorlu hava koşulları ve dondurucu soğuklara dayanabilecek hale getirir. Smartphone görüntüleme desteği uzaktan mobil cihazlar, işletme sahipleri ve yöneticileri için kullanışlı ve uygun özellik video verilere erişmek için kullanıcı sağlar.

Sony IPELA EX sinyal işleme her zaman optimize, yüksek kaliteli görüntüler yakalanmasını sağlamak için gelişmiş görüntüleme teknolojilerini içerir. Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR), düşük aydınlatma koşullarında çekilen görüntü netliğini artırır yüksek kontrastlı aydınlatma ya da pencere ve giriş ve XDNR gürültü azaltma olarak arka aydınlatmalı alanları ile sahnelerde nesnelerin görünürlüğünü artırır. Aynı kablo ikinci bir kablo kurulumu ihtiyacını ortadan kaldırarak, güç ve ağ bağlantısı taşır olarak PoE desteği Sony SNC-VM602R ağ kamerasının kurulumu kolaylaştırır. SD depolama alarm tetiklendiğinde da ağ arızası durumunda bir veri yedekleme olarak hareket edebilir iken SD karta kaydetmek için kamera sağlayan başka kullanışlı bir özelliktir. 9 kanala kadar destekler Sony RealShot Yöneticisi Lite SNC-VM602R ile Birlikte. Lütfen dikkat: Eğer bir menü yukarıdan aşağıya açılan seçiniz gerektiriyorsa PoE midspan, bu kamera ile dahil değildir.

IK10 üzerinde ve IP66 açık sağlamlaştırılmış gövde güçlü ve dayanıklı gözetim, dayanma etkisini ve sert hava sağlar 60 fps HD 720p meşgul, yüksek talep uygulamaları için yüksek kare hızı video verilerini sunar 93 ° geniş yatay görüş açısı iyi kapsama alanı sağlar Tek renkli görüntüler 24/7 için 'gerçek' gündüz / gece işlevselliği kamera vererek, otomatik IR kesme filtresi kullanılarak geceleri üretilen, yüksek kaliteli izleme Dahili IR gece görüş geliştirmek ve düşük ışıkta uzun menzilli gözetim sağlamak 30m parlak bir mesafe up ile LED ışıkları Parlak vurgular ve koyu gölgeler aynı sahnede var nerede Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) çekilen görüntülerde ayrıntı artırır Sony XDNR gürültü azaltma teknolojisi, düşük ışıkta çekilen görüntülerin artırır ve SNC-VM602R iyi düşük ışık yeteneği kazandırır Görünürlük arttırıcı renk üretimi ve parlaklık seviyeleri ile piksel görüntü piksel optimize DEPA verimli güvenlik gözetim sağlanması, faaliyet kullanıcıyı uyarmak için hareket, yüz ve sabotaj algılama kullanan akıllı video analitiği ileri Smartphone inceleyen esnek kayıt yönetimi için video verilerine kullanıcı uzaktan erişim sağlar PoE sadece daha hızlı kurulum süresini yapma, güç ve ağ bağlantısı hem de kurulum için bir kablo gerektirir SD kart kayıt bağımsız bir çözüm olarak kullanılmak üzere kamera sunuyor