30 Haziran 2015 Salı

Beyaz ışık LED'ler, iki yönlü ses

Sony SNC-CX600 IP kamera oteller, ofisler, mağazalar, restoranlar içinde ve yurt içi kullanım için göze batmayan bir güvenlik gözetim için idealdir, şık ve kompakt. Gelişmiş Sony görüntüleme teknolojileri ve HD 720p çözünürlük sunan SNC-CX600, net çok detaylı ve düzgün video görüntüleri delviers. 120 ° geniş açılı objektif, tek bir kamera ile geniş alanların etkin kapsama alanı sağlar. Tam renkli gece ve gündüz 24 saat izleme kameradan 3m kadar doğal gün ışığı simüle beyaz LED ışığı aydınlatıcı ile mümkündür. Gizlilik maskeleme kameranın görüş alanının içindeki hassas ya da özel alanlar için 20 bölgeleri için uygulanabilir.

Entegre bir PIR sensörü ile SNC-CX600 otomatik tetikleme, tam karanlıkta aktiviteyi algılayabilir kameranın dahili LED aydınlatıcı aynı zamanda kullanıcı bir uyarı e-posta gönderme yaparken, sahne ışık için. Kayıt ayrıca kadar 9 kameralar dahil Sony RealShot Manager Lite kayıt yazılımını kullanarak bir bilgisayara entegre SD kart veya ya tetiklenir. Entegre hoparlör PIR aracılığıyla tespit edilirse bir sesli mesaj davetsiz misafirlere kapalı uyarmak için kulağa mümkün kılar, entegre mikrofon da bir interkom olarak kullanılmak üzere bu kamera uygundur. Sony IPELA EGINE EX sinyal işleme platformu ve mükemmel Dinamik Gürültü Azaltma teknolojisi (XDNR) düşük ışık koşullarında bulanıklığı önleyerek net ve keskin görüntü yakalama sağlar. Görünürlük arttırıcı kalitesini artırmak için görüntüler tonları uyum sağlar ve kamera hareketi ya da titreşime tabi ise görüntü sabitleyici hareket bulanıklığı önler. Sony Geniş D geniş dinamik aralık (WDR), parlak vurgular ve koyu gölgeler aynı anda mevcut görüntüleri, detay görünürlüğünü iyileştirme ve daha doğru renk üretimi sağlayan kontrastı artırır. Yüz algılama teknolojisi ve sabotaj alarm uygulamaları çeşitli bir yelpazede için güvenli ve güvenilir güvenlik gözetimi sağlamak.

Video görüntüleri doğrudan Internet Explorer kullanırken (kart dahil değildir), oynatılan aradı ve ihraç edilebilir olan bir MicroSD kart üzerine kayıt olabilirsiniz. SNC-CX600 kolay kurulum için Ethernet (PoE) üzerinden Güç destekler. Kamera aynı zamanda bir dirsek izin duvarı, masaüstü veya tavan montajı ile birlikte geliyor. Lütfen dikkat: Gerekirse birlikte bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan seçiniz. Bu kamera ayrıca bir de mevcuttur kablosuz sürümü . Temel özellikleri ve faydaları Sony'nin yüksek performans ile birlikte HD 720p çözünürlük, gelişmiş görüntü işleme teknolojileri detay ve görüntü netliğini iyileştirmek, gevrek, yüksek kaliteli görüntüleri sağlar 120 ° geniş yatay görüş açısı, tek bir kamera ile etkili geniş kapsama alanı sağlar Beyaz ışık LED aydınlatıcılar net 24/7 gözetim için gece-zaman tam renkli görüntü yakalamak için doğal gün ışığı taklit Mikrofon ve hoparlör.

Dahili interkom kullanımını sağlamak, tam dubleks ses sağlar PoE düşük maliyet ve hızlı kurulum sağlar Pasif infrared (PIR) sensörü güvenlik fonksiyonları LED aydınlatıcı, kenar depolama, Sesli Uyarı ve e-posta bildirimi inclulding etkinleştirmek için hareket algılama yeteneği sağlar XDNR Mükemmel Dinamik Gürültü Azaltma düşük aydınlatma altında çekilen video bulanıklığı önler Görüntü sabitleme net, kararlı görüntüler üretmek için kamera hareketinin etkilerini en aza indirir DEPA gelişmiş akıllı video analizi bir alarm vasıtasıyla faaliyet kullanıcıyı uyarmak için kamera sağlayan Sesli uyarı özelliği dahili hoparlör aktivitesi tespit edildiğinde aracılığıyla bir uyarı mesajı çalış VBR (değişken bitrate) ve CBR (sabit bit hızı), dosya boyutu ve bant genişliği kullanımı esnekliği sağlayan bir ağ üzerinden azaltılmış talebi veren MicroSD kart depolama bilgisayarlar ve sunucular (MicroSD kart dahil değildir) için alternatif bir, maliyet-etkin depolama çözümü sunar ONVIF Profil uyumlu.

Sony SNC-CX600 kompakt profili, kolaylıkla sağduyulu gözetimi için uygun bir seçim yapmak, sorunsuz küçük ticari veya ev ortamlarına uyum anlamına gelir. PIR sensörü yerleşik ve gelişmiş düşük ışık görüntü yakalama gibi perakende mağazaları, oteller ve büyük alan kapsamı gerekebilir küçük işletme tesislerinde gibi uygulamalar için güvenli 24/7 gözetim sağlar.