30 Haziran 2015 Salı

Sony SNC-EB602R açık IP kamera

30 fps, gerçek gündüz / gece görüntü yakalama ve 25m uzun menzilli kızılötesi gece görüş tam HD 720p ile IP66 oranlı ve Sony SNC-EB600 serisinin sağlam SNC-EB602R açık hazır mermi network kamera, gelişmiş IR tarafından uyarlanan akıllı teknolojisi. Ek özellikler kullanışlı akıllı telefon görüntüleme için XDNR gürültü azaltma ve gelişmiş video hareket algılama, çift codec, PoE ve destek sağlayarak, geniş Görünüm-DR dinamik aralık, Sony'nin IPELA MOTOR EX bulunur. IP66 oranlı, suya dayanıklı ve toz geçirmez gövde Açık hazır, Sony'nin SNC-EB600 dizi SNC-EB602R mermi network kamera harici uygulamalar için uygun olan yüksek kaliteli video izleme sunar ve Full HD 720p yüksek performans yeteneğine sahiptir Görüntü 24 saat yakalamak. Bir kızılötesi kesme filtresi, ek kızılötesi LED ışıklar uzun menzilli gece görüş için radyant mesafenin 25m kadar sağlamak iken kamera, gece monokrom yakalama gündüz renk yakalama geçiş yapmanızı sağlar. Sony'nin gelişmiş kızılötesi teknolojisi IR LED'ler, sahneye bağlı aşırı pozlamayı engelleyerek ve net kimlik sağlayan uyarlar. Entegre ve ayarlanabilir güneşlik güneş parlamayı karşı koruma sağlar.

Sony SNC-EB602R Sony'nin IPELA MOTOR EX sinyal işleme sistemi tarafından sağlanan çeşitli özellikler sayesinde net, parlak bir video üretebiliyor. XDNR mükemmel dinamik Gürültü Azaltma düşük ışıkta çekilen görüntülerden hareket bulanıklığını engeller ve görünürlük artırıcı parlaklık ve renk üretimi optimize ederken Görünüm-DR geniş dinamik aralık (View-DR), açıkça parlak ışıklar veya koyu gölgeler rağmen nesneleri yakalamak için kamera sağlar. Sony'nin DEPA gelişmiş video analitik yazılım etkinliği kullanıcı tanımlı kurallar çerçevesinde tespit edilirse bir alarm tetiklemek için kamera sağlayan, doğru ve güvenilir bir güvenlik izleme sunar. Sony SNC-EB602R sallayarak ya da titreşimli etkisini en aza indirir görüntü sabitleyici özelliğini kullanarak, hatta kamera hareketi sırasında keskin, kararlı görüntü yakalama koruyabilirsiniz. Güç düşük maliyetli ve kurulumu kolay set-up sağlayan Power over Ethernet üzerinden Sony SNC-EB602R (PoE) beslenir. Kullanıcılar ihtiyaçlarına bağlı olarak H.264 ve Motion JPEG sıkıştırma arasında seçim yapabilirsiniz ve akıllı telefon görüntüleme SNC-EB602R inceledi ve uzaktan yönetilmesini sağlar. Sony'nin RealShot Manager Lite kayıt yazılımı tüm Sony IP kameralar ile birlikte ve sıfır maliyetle en fazla 9 kameraların görüntü yönetimini mümkün kılar. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan seçiniz. HD 1080p sürümü: Sony SNC-EB632R .

Temel özellikleri ve faydaları Full HD 720p görüntü yakalama pürüzsüz gözetim görüntüleri sunar Kızılötesi kesim filtresi kesintisiz kayıt için gerçek gündüz / gece video çekimi sağlayan Gelişmiş IR teknolojisi ile 25m kızılötesi LED'ler açık, uzun menzilli gece görüş-teslim Ayarlanabilir güneşlik yanı sıra Açık hazır, suya dayanıklı ve toz geçirmez gövde dayanıklı dış çalışmasını sağlar Görünüm-DR geniş dinamik aralık özelliğine sahip zorlu aydınlatma ortamları ile başa çıkabilir Görünürlük arttırıcı görüntü renk ve parlaklık piksel-piksel artırır XDNR gürültü azaltma teknolojisi bulanıklık görüntüleri gürültü engelleyen, berrak düşük ışık görüntüleri sağlar Gelişmiş DEPA video analitik alarmı yapılandırmak için kullanıcı doğru izleme için tetikler izin Görüntü sabitleyici kamera gibi fabrikalar ya da köprü gibi titreşimlere maruz kalan alanlarda monte edilmesini sağlar Akıllı telefon görüntüleme yoluyla Kullanışlı uzaktan video yönetim H.264 ve Motion JPEG sıkıştırma uygulamaya bağlı olarak esneklik sağlar PoE ile kolay kurulum Uyumlu kayıt platformları Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect Tipik uygulamalar Açık bir hazır kaplama, HD 720p özelliği ve gelişmiş gece vakti yetenekleri ile, Sony SNC-EB602R hastaneler, perakende mağazaları, benzin istasyonları, alışveriş merkezleri ve genel dış mekan uygulamaları için uygundur dayanıklı ve üst düzey 24 saat gözetim sağlar otoparklar.