28 Haziran 2015 Pazar

Dijital kamera sistemleri Samsung

Digital kamera sistemi 24 Eylül 2008 yılında inşa edilen Wi-Fi aktarma yetenekleri süredir dijital fotoğraf makinesi pazarında yüzey edilmiş ve daha yakın Wi-Fi kartlar karışıma ilave edilmiştir. Nabee - Şimdi Samsung, dijital kamera serisi için yeni bir kablosuz çözüm ile geldi. Alereon ile birlikte üretilen Nabee kameranın USB portuna takılan bir minyatür dongle ve kablosuz bilgisayara karşılık gelen dongle aracılığıyla veri aktarır.

Şirketin AL5000 USB Yongaseti ailesi iletir ve kamera sistemleri kapsayan frekanslardaki alır, çünkü Samsung Alereon ile ortak seçti önemli nedenlerinden biri ise, dünya çapında uyumluluk anlamına ölçüde artırılmıştır.

"Müşteri talebi benzersiz uygulamalar için büyümeye devam ettikçe, biz güçlü bir şekilde ürünlerimizi ayırt adanmıştır," Seong-Young Han, Samsung istanbul kameraları Yeni İş Geliştirme Grup Başkanı söyledi. "Samsung dijital kamera sistemi fiyatları fotoğraf makinesi pazarında bir dünya lideri olan ve bugünün Kablosuz USB giriş, yeni yüksek hızlı kablosuz teknolojiyi kullanarak yaratıcı yenilik vitrine ile bu liderliği örneklemek için devam ediyor. "

24 Eylül 2008 SanDisk kullandı Photokina hız 12,5 yüzde atlama (şimdi saniyede 45 megabayt) ve Extreme IV yüksek performanslı bellek kartı hattına 16 gigabayt versiyonu eklendiğini duyurmak için fuar.

şirket kartları son UDMA özellikli kameralar dahil olmak üzere tüm CompactFlash kameralar ile tam uyumludur ve bu görüntü çözünürlüğü serisi, istanbul kamera sistemleri ve D3 kameralar, Sony Alpha A700, Olympus E500 olarak kameralar ve DSLR ile iç test geçirmiş söylüyor ve E3.

SanDisk Extreme IV kartları SanDisk Extreme FireWire okuyucu kullanarak bilgisayara veri aktarımı ve 13f 185F (artı 85C) ile (eksi 25C) bir çalışma sıcaklığı aralığı özelliği olabilir.

16GB SanDisk Extreme IV CompactFlash bellek kartı maliyeti USD $ 399,99 ve 4GB ve 8GB versiyonu 119,99 $ ve sırasıyla 239,99 $ maliyet. Extreme FireWire Okuyucu da USD 79,99 $ için kullanılabilir.
http://istanbul-kamerasistemleri.blogspot.com.tr/2015/06/taksim-kamera-sistemleri.html