30 Haziran 2015 Salı

720p 60fps kare hızı Sony SNC-VM601

Sony SNC-VM601 profesyonel dome kamera zorlu aydınlatma koşullarında ile uçucu, yüksek riskli bölgelerde net, yüksek kare hızı videoyu gerektiren yerler için tasarlanmıştır. IK10 üzerinde oranlı saldırılara karşı dayanıklı gövde kameraya kötü niyetli hasar görmesini önler ise 60fps kare hızları, diğer kameralar tarafından kaçırılmış olabilir son derece hızlı hareket yakalama, HD 720p çözünürlükte üretilir. Sony'nin yeni yüksek performanslı IPELA motor EX sistemi ile donatılmış, SNC-VM601 daha sert yüksek kontrastlı aydınlatma ile başa çıkmak için kameranın Dinamik Aralığı artan onların gelişmiş Görünüm-DR sistemine sahiptir. Onun XDNR gürültü azaltma sistemi ve düşük ışık hassasiyeti de mükemmel düşük ışık görünürlük sağlamak gerçek gündüz / gece geçişi ile birlikte, hangi geliştirilmiştir.

SNC-VM601 da akıllıca rastgele veya tekrarlanan hareket görmezden görünümünde nesneleri algılar Sony'nin DEPA Gelişmiş video analitik sistemine sahiptir. Kamera daha sonra bu tür nesneler veya insanlar çizgiyi veya alarmları veya kayıt tetiklemek için sahnede ya da yüz algılama kaybolan olarak olaylara dayanan kurallar istihdam edebilirsiniz. Sistem büyük ölçüde geleneksel video hareket algılama sistemlerinde yaygın yanlış alarmları azaltır. Lütfen dikkat: Bu kamera bir güç kaynağı ile gelmiyor. Ethernet orta mesafesinde üzerinde bir güç yukarıdaki seçeneklerden birini seçin istemeniz gerekir. 30fps kare hızı ile bu kameranın bir versiyonu mevcuttur: Sony SNC-VM601B network kamera.

HD 720p 60fps kare hızı - ultra pürüzsüz görünümü bile hızlı hareketleri görebilirsiniz yüksek çözünürlüklü video yakalar Wide Dynamic Range - Sony'nin tescilli Görünüm-DR teknolojisi yüksek kontrastlı aydınlatma ya da güçlü aydınlatmalı yerlerde olay yakalama sağlar IK10 üzerinde saldırılara karşı dayanıklı gövde - yüksek riskli bölgelerde takıldığında, vandalizm kameraya zarar görmesini önlemek için güvenlik yatırımınızı korumak Gelişmiş görüntü analizi - sadece temel hareket daha algılar. nesne tabanlı olay algılama sistemi yanlışlıkla algılanan olaylar en aza indirir Geliştirilmiş gürültü azaltma ve düşük ışık hassasiyeti - diğer IP kameralar daha net düşük ışık güvenlik çekimler Gerçek gündüz / gece geçiş - kızılötesi aydınlatma ile kamera birleştirerek tam karanlıkta video yakalama. Geceleri gün ve kızılötesi duyarlı monokrom görüntüleri sırasında Yakalama renkli video Kolay odaklama / zoom - zamanı azaltarak, web arayüzünden odak ve zoom set kurulumu için gerekli Kayıt-Kamera - ağ kesintileri sırasında veri kaybını önler, güvenlik görüntüleri için yerel yedekleme sağlar.

Yüksek çözünürlüklü, yüksek kare hızı video, ışık koşulları ve sert bir dış kılıf talep daha fazla görme yeteneği, bu kamera hızlı hareket açıkça bu tür casinolar olarak çekilecek, nakit teslimini ihtiyacı yüksek riskli yerlere uygundur Odalar, nokta satış alanları, mağazalar, okullar ve kolejler ve toplu taşıma terminalleri.