28 Haziran 2015 Pazar

SDHC medya Yeni JVC ProHD Kamera kayıtları

12 Şubat 2009 Defa video sektöründe hızlı değişiyor! JVC son omuz destekli pro kamera, GY-HM700 , ucuz SDHC bellek kartları dosyaları saklamak için ilk. Ana üretim, elektronik haber toplama ve sinematografi için geliştirilen, QuickTime (MOV) biçiminde GY-HM700 kayıtları, Apple'ın Final Cut Pro ™ düzenleme sistemi için doğal biçimini. Bu zaman alıcı aktarma adımını ortadan kaldırır ve dramatik post-prodüksiyon iş akışını hızlandırır. SDHC medya aynı zamanda fiziksel arşiv ve sürekli azalan fiyatlara sayesinde ilk pratik solid state çözümü, SDHC bellek dakika başına maliyet, video kaset artık karşılaştırılabilir.

GY-HM700 doğal Final Cut Pro için Apple tarafından kullanılan QuickTime dosya biçimini kaydeder. Düzenleme öncesinde dosyalarını dönüştürmek veya sarmaktır gerek yoktur. Post-prodüksiyon çekim hemen sonra başlayabilir. Hafıza kartından doğrudan düzenlemek bile mümkündür. Hiçbir transferi veya yeniden kodlama gerçekleşir yana, ilk nesil kalitesi her zaman korunur. GY-HM700 64GB olmak üzere toplam, 2 hafıza kartı yuvası sağlar on-board depolama yeterince kesintisiz HD kayıt fazla 6 saat. Kamera otomatik olarak ilk kart dolduğunda ikinci kartta kaydetmeye başlar. İkinci kart dolduğunda, kamera neredeyse sınırsız kayıt uzunlukları için izin birinci kart yuvasına kayıt geri döner. SDHC kartları son derece güvenilir, ekonomik, ve bant veya HDD tabanlı sistemlerde% 20 daha az güç tüketir bir kayıt sistemi mümkün kılar. SDHC bellek dakika başına maliyet, video kaset karşılaştırılabilir. Ayrıca, SDHC medya fiziksel arşive ilk pratik solid state çözümdür. SDHC kartları son derece güvenilir, ekonomik, ve bant veya HDD tabanlı sistemlerde% 20 daha az güç tüketir bir kayıt sistemi mümkün kılar.

Opsiyonel KA-MR100 kenetlenebilir medya kaydedici takarak, aynı anda ucuz SDHC kartlara aynı MP4 dosyalarını kaydederken, yüksek hızlı SxS bellek kartlarına da Sony XDCAM EX uyumlu .MP4 dosyaları kaydetmek mümkündür. İki kopya anında mevcut olması her zaman bir arka-up sahip güvencesi ile alanında daha çok yönlülük sağlar. Yüksek Çözünürlüklü Görüntüleme Progressive GY-HM700, üç hassas hizalanmış 1/3 'inç'lik aşamalı tarama full HD CCD kullanır. JVC mühendisleri Ofset Diagonal ve daha büyük algılayıcılı kameralar önemli önceki JVC modellere göre daha yüksek ve çözünürlük üreten patentli özel Adaptive Pixel Korelasyon Tekniği ile benzersiz 1/3-inch optik blok gelişti. yüksek çözünürlük görüntüleme Canon, KT14x4.4KRSJ yeni bir standart çıkarılabilir HD lens ile tamamlanmaktadır. Üstün MTF tipik "stok" lensler daha yüksek çözünürlük sağlar ve tam 1920 x 1080 görüntüleme için idealdir. GY-HM700 standart süngü montaj JVC opsiyonel lens geniş bir yelpazede kabul eder. Yönetmenleri ayrıca JVC opsiyonel başbakan objektif adaptörü takdir edecektir. GY-HM700 yaygın Başbakan lensler kullanıldığında ters görüntüyü çevirebilirsiniz. JVC tescilli MPEG2 encoder 35Mbps kadar bit hızlarında yüksek verimli sıkıştırma sağlar. GY-HM700 x 1080 1920 x 1080 ve 1280 x 720 1440 de dahil olmak üzere tüm büyük HD sinyal formatlarını destekler.

Yeni yüksek çözünürlüklü LCOS vizör GY-HM700 Silikon (LCOS) panelin (852 x 480 x 3) yeni .45 inç 1.22 milyon pikselli Likit Kristal dayanan yeni, sağlam, yüksek çözünürlüklü vizör ile donatılmıştır. Bu yeni ve tamamen dijital vizör tipik renk vizör fazla 5 katı çözünürlükte görüntüler. Onun sağlam güçlendirilmiş döküm alüminyum şasi ve LED ışık kaynağı sorunsuz yıllarca sağlamak. Ayrıca kaydetme, oynatma, klip yönetimi ve menü çalışması için çalışır, yeni bir jumbo boy 4.3-inç flip-out LCD monitör sağladı. Menü operasyonu LED lamba ile özetlenen bir tek disk ile sezgisel. Sadece 8 £ ağırlığında. Lens, vizör mikrofon ve pil dahil, GY-HM700 hantal kameralar ile ilişkili yorgunluk neden olmadan, istikrarlı, kararlı çekim sağlamak için sağ omuzda rahatlıkla yapabilirsiniz. GY-HM700 48kHz de sıkıştırılmamış LPCM 16 bit ses iki kanal kaydeder. Seviyeleri elle kontrol veya otomatik olarak AGC kullanarak ve bir ses ölçer kolay ayarlama için LCD ve vizör ekranlarda verilmektedir edilebilir. Fantom güç ile Dengeli XLR girişler Harici mikrofon ve / veya kablosuz alıcı için kamerada verilmektedir ve shotgun mikrofon var. Klip görünümü ve yönetim fonksiyonları, bir nokta poz metre Dahili ve JVC patentli Odak GY-HM700 birçok on-board özellikleri dışında yuvarlak Yrd. Kamera HD / SD SDI, Component, Kompozit ve eşzamanlı DV / HDV IEEE-1394 çıkışları sağlar. İsteğe bağlı JVC uzaktan kumanda birimleri GY-HM700 en 6-pin uzaktan konnektörüne bağlanabilir. JVC GY-HM700 Daha fazla bilgi ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar için ziyaret JVC web sitesini .