30 Haziran 2015 Salı

PTZ Dome IP kamera

Panasonic WV-SW395 IP kamera HD görüntü kalitesinde gelişmeler yararlanmak için tasarlanmış tamamen işlevsel HD açık ağ dome kamera olduğunu. Yeni geliştirilen 1.3 megapiksel MOS sensör ile donatılmış, WV-SW395 bozulma ücretsiz ayrıntılı bir görüntü elde HD 720p ve saniyede 30 kare yüksek kaliteli görüntüler sunar. Izlenmesi karar ve görüntü kalitesini kaydederken Çoklu H.264 ve VGA akışları esneklik sunuyor. Kubbe kendisi diğer özellikleri arasında tam 360 (otomatik çevirme fonksiyonu kullanılarak) kaydırma ° ve otomatik izleme, yeteneğine sahiptir. WV-SW395 da 18x optik zoom ve 12x dijital zoom ile donatılmıştır. VGA modunda bu 36x zum artırabilir. Super Dynamic teknolojisi otomatik olarak düşük ışık seviyelerinde telafi ve siyah beyaz görüntüye geçerek bile kötü ışık koşullarında net bir görüntü sağlar. Yüz Algılama ve Yüz Süper Dinamik özellikleri herhangi bir davetsiz misafir optimum görüntü yakalama sağlamak için görüntü kalitesini ayarlar. Bu tanıma özellikleri de entegre yüz eşleştirme işlevselliği ile uyumlu kaydediciler veri göndermek.

WV-SW395 vurgulanan ve gölgeli alanlarda detay geliştirmek, kameranın dinamik aralık yeteneklerini artırır video hareket algılama, Adaptif Dijital Gürültü Azaltma (gürültüsünü azaltmak ve zorlu koşullarda bulanıklık) ve Adaptive Black Stretch, dahil olmak üzere diğer bir dizi özellik içeriyor bir görüntü. Lütfen dikkat: Bu kamera güç kaynağı veya montaj aparatı ile gelmiyor. Gerekirse seçiniz.

Anahtar özellikler ve Panasonic WV-SW395 faydaları 30 fps'ye kadar Full 720p HD görüntüleri Yeni geliştirilen 1.3 Megapiksel çift hız MOS sensör Çoklu H.264 ve JPEG akışları Yüz Süper Dinamik teknolojisi yüzlerin net görüntüler sağlar (VGA modunda 36x zoom yükselmiştir) 18x optik zoom ve 12x dijital zoom Super Dynamic ve ABS (Uyarlanabilir Siyah Stretch) teknolojileri geleneksel kameralarla karşılaştırıldığında daha geniş dinamik aralık sunuyoruz Uyarlanabilir Dijital Gürültü Azaltma zor senaryolarda hareket bulanıklığı ve gürültü dengeler 360 ° - Otomatik çevirme fonksiyonu ile kamera sağlar kaydırma 0 taşımak için Otomatik izleme görüntüsünün merkezinde tespit edilen nesneyi tutmak için otomatik kaydırma ve eğilmesini sağlar VMD (Video Hareket Dedektörü), dört adet programlanabilir algılama alanları, 15 kademeli hassasiyet seviyesi ve 10 adım algılama boyutu bulunmaktadır Yüz algılama fonksiyonu davetsiz misafir veya hırsızların iyi görüntü yakalamak için yüzleri izolatlarının Ethernet işlevselliği üzerinde High Power kurulum süresi ve maliyetleri tasarruf, güç ve tek bir kablo üzerinden kameraya bir ağ bağlantısı sağlamak sağlar.