26 Haziran 2015 Cuma

Nikon Small World

36. Nikon Small World Fotomikrografi Yarışması'nın galibi sadece ilan edilmiştir. Windows Media Player'dan bu görsel biri gibi bakıyor, üst ödül için hakimlerin seçimi 2.000 'den fazla katılımla bir alandan seçildi. Jonas King tarafından fotoğraf anofel gambiae (sivrisinek kalp) 100 kez büyütülmüş ve floresan mikroskobu kullanarak çekildi gösterir.

Nikon'un Small World yarışması mikroskobik konuları ek tercih fotoğrafçıların çalışmalarını sergilemek 1974 yılında başladı. "Işık mikroskobu ile görülür şekilde güzelliğini ve yaşam karmaşıklığını gösteren üst forum haline, ve bilimsel disiplinlerin çeşitli gösterirken güzel görüntüleri oluştururken Dünyanın en iyi photomicrographers kutluyor." Beri sahip olduğu Yarışma hem dijital hem de 35mm film formatlarında yapılabilir fotoğrafçılık ve gönderimler bir ilgi ile herkese açıktır. konu bu kadar uzun ışık mikroskobu tekniği çeşit kullanıldığı gibi tamamen girenler kadar bırakılır. Kazananları seçerken, yargıçlar orijinalliği, bilgi içeriği, teknik yeterlilik ve görsel etki için bak ama halk kazanan almaya alır Popüler Oy kategorisi de var. Bu yıl 2.200 'den fazla girdilerinin rekor sayıda dünya çapında bilim adamları, fotoğrafçılar ve sanatçılar gönderilen gördüm. alanını aşağı whittling ve ödül kazananları seçerken görevli yargıçlar (FoxNews.com Jeremy A Kaplan, Wired.com dan Betsy Mason, Rockefeller Üniversitesi'nden Alison Kuzey (Doktora) ve Michigan State University Lab Direktörü Shirley A Owens emekli Doktora). Yandan yargıçlara danışman olarak Florida Eyalet Üniversitesi'nin Optik ve Magneto-Optical Görüntüleme Merkezi'nden Michael W Davidson oldu.

Alien karşılar Muppets tohum kullanılarak 10 kez büyütülmüş Strelitzia reginae (cennet kuşu) beşinci yeri görüntü için karanlık alan aydınlatma . ABD Nikon kredi $ 600 Prag'daki Charles Üniversitesi Viktor Sýkora, Çek Cumhuriyeti yolunda winging olduğunu. Tüm 20 Kazananlar görülebilir Nikon Small World yarışması galeri de bazı mansiyon ve bu ayrım layık görülen vitrinde. En iyi 20 kazananlar ayrıca gönderimler olacaktır sergilenen ABD ve Kanada genelinde çok sayıda müze ve bilim merkezlerinde.

Popüler Oy kategorisinde kamu oy kazanan 40 kez büyütülmüş olan yavruları içeren bir siyah fasulye yaprak biti bir fotoğraf ve Faz kontrast mikroskobu kullanılarak tersledi. Roquetas de Mar Almeria Universidad Dr. Tomas Cabello görüntü, İspanya Nikon Small World Web sitesinde özellikli 120 finalist bir line-up seçildi ve aynı zamanda Ayrım bir görüntü olarak tanınan yargıçların dikkatini çekti.