28 Haziran 2015 Pazar

Logitech Quick Kamera Sistemi Vision for Mac Pro kamerası

USB tak-çalıştır ünitesi dahili bir mikrofon ve iChat veya Skype ve kayıtları HD kalitesinde (960-by- ile birlikte kullanıldığında saniyede 30 kare VGA kalitesinde video sunan 2 megapiksel sensöre sahip 720 piksel) hala görüntü ve 2-MP fotoğraflar. Otomatik odaklama bile Logitech göre sadece 10 cm kamera merceğinden yakın çekimler net operasyonu anlamına gelen bir ses bobini motorunun yerine step motor, üzerinden. Görüntü netliği de loş veya sert durumları backlighted otomatik ayarlayan şirketin "RightLight ™ 2 Teknolojisi" ile artırılır. 3.54 "x 1.57 Uzun" genişlik x 1.26 "yüksek (dahil klibi) Ölçüm ve 6.17 ons ağırlığında, Mac için Logitech QuickCam Vision Pro kamerası USD civarında 130 $ erken gelecek ay ABD ve Avrupa'da raflarda gerekir.

22 Haziran, şimdiye kadar gördüğüm en ilginç savunma projelerinden biri 2008, DARPA'nın Bilişsel Teknoloji Tehdit Uyarı Sistemi programı (CT2WS) - algılamak insan beyin aktivitesi kullanacak panoramik gündüz / gece optik sistem, analiz ve uyarı ayak bölmesinde olası tehditlere karşı asker. İlk aşama Elusive Tehditler (HORNET) Sistemin İnsan-destekli Optik Tanıma / Bildirime için bir ön tasarıma neden olacaktır. HORNET beyin aktivitesini izlemek için kafa derisi üzerine yerleştirilen elektro-ansefalogram elektrotlar ile donatılmış bir kask kullanacak. potansiyel tehditlere karşı operatörün sinir tepkiler warfighter her zaman onun misyonuna alaka öğeleri ile sunulmaktadır böylece zamanla rafine devam edilecek sistemin algoritmaları, eğitecek (en bir spam filtresi daha iyi çalışır umalım).

Northrop Grumman Corporation tarafından başkanlığındaki bir akademik ve endüstriyel konsorsiyum tespit etmek için insan beyin aktivitesi kullanacak panoramik gündüz / gece optik sistem geliştirmek için gelişmiş bir araştırma sözleşmenin ilk aşamasını verilmiştir, analiz etmek ve uyarı ayak askerler olası tehditlere. Savunma İleri Araştırma Projeleri Ajansı (DARPA), Bilişsel Teknoloji Tehdit Uyarı Sistemi program veya CT2WS tarafından verilen, önemli bir misyon ihtiyacını gidermek için Savunma çaba US Department parçasıdır ve bu mevcut bugün teknoloji ileriye dönük önemli bir atılım temsil . CT2WS programının amacı asker-taşınabilir görsel tehdit uyarı cihazları bir atılım sürücü olduğunu. Başarıyla geliştirilen kez akıllı nöro-optik sistem geniş bir görüş alanın üzerine çok uzun bir mesafeden ilgi hedefleri tespit etmek için eşi görülmemiş yeteneği ile Warfighter sağlayacaktır. Programın Phase One yılında Northrop Grumman ekibi breadboard sistemi kurarak kavramını göstermek ve Elusive Tehditler (HORNET) sistemi, şirketin İnsan destekli Optik Tanıma / Bildirime için bir ön tasarımı tamamlamak için planlıyor.