30 Haziran 2015 Salı

PoE ve mobil kapalı mini Dome IP kamera güvenlik

Sony SNC-EM631 kapalı network kamera 105 ° yatay görüş açısı ile, DEPA akıllı video analitik ve akıllı telefon görüntüleme ileri Sony SNC-EM631 ikinci ve ileri görüntüleme teknolojilerinin başına 30 kare hızında Full HD 1080p yüksek bir performans, vandalizm girişimleri riski yüksek alanlarda konumu uygun IK10 üzerinde puan saldırılara karşı dayanıklı iç mekan gözetim kamera sağlar. SNC-EM631 otomatik kızılötesi kesme filtresi aracılığıyla geceleri tek renkliye geçiş, gün ışığı sırasında doğru, yüksek kaliteli görüntüler üreten, yuvarlak-gündüz izleme çözümü sunar. Bu Sony IP kameranın kompakt mini Dome tasarımı sağduyulu gözetim işlemleri için göze batmayan ve idealdir. Sony XDNR gürültü azaltma teknolojisi geniş dinamik aralık (WDR) görüntüleri ağır arka koşullarında yakalanır zaman detay korunur sağlayan Görünüm-DR iken SNC-EM631 iyi düşük ışık yeteneği veren, düşük aydınlatma altında çekilen görüntülerin geliştirir. Bu gelişmiş görüntüleme özellikleri aydınlatma ortamları değişen çeşitli yüksek kalitede görüntüler üretmek için Sony SNC-EM631 etkinleştirin.

Kolay odaklama ve kolay zoom özellikleri SNC-EM631 kurulumu hızlı ve basit olun. Bu da sadece güç ve ağ bağlantısı için bir kablo gerektirir PoE desteği sayesinde daha kolay yapılır. Seçilebilir bit hızı, bu nedenle bant genişliği kullanımı konusunda esneklik veren, belirli ağ koşullarına uygun bir bit hızı seçmek için olanak sağlar. Sony RealShot Yöneticisi Lite küçük IP video kurulumları için ideal bir video yönetim yazılımı yapma, kadar 9 kanal için desteği ile SNC-EM631 ile birlikte gelir. Smartphone izleme uzak bir video yönetim seçeneği verir ve veri yönetiliyor kullanıcı esnekliği sağlar. Lütfen dikkat: Eğer bir PoE midspan gerektiriyorsa bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan seçiniz.

Saniyede 30 kare HD 1080p çoğu CCTV güvenlik gereksinimleri için uygun olan yüksek kaliteli video görüntüleri sağlar IK10 üzerinde puan saldırılara karşı dayanıklı kompakt kubbe tasarımı vandalizm riski bulunan alanlarda göze batmayan gözetim için idealdir 105 ° görüş açısı etkili izleme için geniş kapsama alanı sağlar Gerçek gündüz / gece yeteneği geceleri siyah beyaz görüntüler üreten, 24/7 izlenmesini sağlar Sony'nin Görünüm-DR geniş dinamik aralık (WDR) teknolojisi güçlü aydınlatmalı görüntülerde ayrıntı artırır Görünürlük arttırıcı piksel renk üretimini ve parlaklık piksel optimize ederek görüntü netliği artırır XDNR gürültü azaltma, düşük ışıkta net görüntüler üretmek için SNC-EM631 sağlar Görüntü sabitleyici bulanıklığını önlemek için sallayarak kameranın etkisini en aza indirir Kolay odaklama ve kolay yakınlaştırma kurulum ve bakım hızlı ve kolay hale Sabit veya değişken Seçilebilir bit hızı, belirli ağ koşullarına sıkıştırma modunu terzi izin verir Ethernet (PoE) Power over ilk yatırım azaltır ve sadece tek bir kablo var gibi bakım maliyetlerini düşürür Smartphone inceleyen canlı video inceledi ve uzaktan işletme sahipleri için ideal bir yönetim çözümü idare edilmesini sağlar Kolay sistem entegrasyonu için ONVIF uyumlu.

Sony RealShot Yöneticisi Gelişmiş Sony ağ video kaydediciler (NVR) Milestone XProtect Tipik uygulamalar Sony SNC-EM631 IP kamera nesne ve kişi tanımlama için net görüntüler ile yüksek kaliteli video görüntüleri gerektiren iç gözetim için idealdir. IK10 üzerinde değerlendirme gibi depolar, araba garajları ve okul gibi vandalizm tabi olabilir kapalı alanlar için bu model uygundur.