28 Haziran 2015 Pazar

Cinemizer video gözlük Nokia N96 için kaliteli

8 Ekim yükünü hafifletmek için arayan yol savaşçıları için 2008 Dell'in son teklif M109S Projektör olduğunu. 1 kontrast oranı ve: 3.64 "x 4.12" x 1.46 "Ölçüm birimi ve 0,80 £ ağırlığında, cihaz 858x600 SVGA yerel çözünürlük, 800 övünür DLP ekran teknolojisi.

Bu değiştirme ihtiyacı önce Aydınlatma bir cıva içermeyen tarafından sağlanan, 50 ANSI Lümen (maksimum) kullanımı 10.000 saat 60-240 cm mesafeye boyutu (diyagonal) 15 ile 60 inç arasında bir görüntü projeleri ve sunduğu ışık LED modülü . Projektör küçük konferans odaları ve plansız sunumlar için tasarlanmış ve parola koruması ve hızlı kapatma ve tek multi-giriş kablosu dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, DVD oynatıcılar ve oyun konsolları için bağlantı sunar içerir. Dell M109S USD $ 499 maliyeti ve aksesuarları tavana monte edilemez 30-pin Çok girişli kablo, AC adaptör güç kablosu ve CD kullanıcı kılavuzu ve birimi bulunmaktadır.

Telefonları ve kişisel medya oynatıcılar yüksek kaliteli video izlerken tüketicilere cazip umudu iken 1 Ekim 2008, küçük bir ekranda bunu yaparken değil. Mikro-projektörler bir alternatif haline gelişmekte iken, video gözlük kendi kişisel alana sinema kalitesinde görüntüleme getirmek için çekici bir seçenek kalır ve gelen cinemizer Carl Zeiss bile denklemi içine biraz stil ve konfor enjekte etmek yönetmek. 115 gram gözlük iki metre mesafede bir metre genişliğinde bir film ekrana simüle ve yeni Nokia N96 cep telefonu bağlandığında bir avantaj var - Entegre DVB-H alıcısı TV sinyali kaybı olmadan video gözlük görüntülenir kalite. "Sevdikleri gösterisi, TV filmi, bir müzik klibi, bir YouTube video ya da cinemizer ekranda bir futbol oyunu yaşadı herkes, artık, değil, küçük bir telefon ekranı söz, bir standart ekrana memnun olacak" diyor Andreas Klavehn, cinemizer geliştirici Carl Zeiss Pazarlama Multimedya Cihazlar Yöneticisi.