30 Haziran 2015 Salı

Sabit lens network kamera

Eksen M1004-W canlı görüntüleme veya birden fazla H.264 akışları sunabilirsiniz HDTV 720p veya 1 megapiksel çözünürlüğü, kablosuz b / g / n standartları desteği Ağ desteği Depolama (NAS) Attached ve küçük ve kompakt bir ağ kamera video kaydı. Onun küçük ve fonksiyonel tasarım kurulum ve kurulum kolaylaştırır ve bu kamerayı kullanarak yararlı ve sezgisel kullanıcı arayüzü ile bir Internet tarayıcısı kullanarak kadar kolaydır.

Restoranlar, mağazalar ve küçük ofis binaları, örneğin - Eksen M1004-W maliyet-etkin ve güvenli tesisler gerekli iç durumlarda izleme için uygundur. Onun mütevazi, sağduyulu tasarım ve kablosuz bağlantı ideal bir tavana veya az yaygara ile duvara yerleştirme için uygundur ve akılda, hızlı, esnek ve güvenli bir kamera kurulumları ile dizayn edilmiştir.

yerleşik anti-kurcalama alarmı ve video hareket algılama tesislerinde ve kamerayı koruyan, herhangi bir tespit e-posta ile sizi uyarabilir ve gerekirse otomatik video kaydı tetikleyebilir. Onun on-board I / O portları olayları tetikleyen ve bu ışıkları gibi harici tetikleyiciler aktive etmek için bağımsız olarak kullanılabilir. canlı görüntü ve kullanıcı arayüzü görüntüleyici Firefox, Chrome, Safari veya Internet Explorer kullanarak olabilir böylece kameranın tam çapraz tarayıcı desteği vardır.

Temel özellikleri ve faydaları B desteği ile kablosuz bağlantı, G ve N kablosuz standartları HDTV çözünürlüğü - HD ya da 1 megapiksel görüntü kalitesi Alarm teknolojisi Anti-tahrifat ve yerleşik hareket algılama kamera, gölgede taşınmış veya herhangi bir şekilde kapalı ise e-posta ile sizi uyarabilir. Kamera otomatik olarak herhangi bir alarm olayları kaydetmek için ayarlanabilir H.264 video sıkıştırma teknolojisi, video veri miktarı bir ağ üzerinden gönderilen azaltır Kayıt veya harici çıkışları tetiklenmesi için 1 x giriş ve 1 adet çıkış portları - I / O portları Kamera ile Dahil kolaylığı kullanımı için, kutunun dışında bir kamera kayıt ve oynatma çözümü, tam bir kamera sağlayan ücretsiz Eksen Camera Station One yazılımı Ayrıca seçtiğiniz bir web adresi kullanarak herhangi bir uyumlu web tarayıcısında internet üzerinden video yayını erişmenizi sağlar Axiscam.net dinamik DNS hizmeti, bir dahil (örneğin mycamera.axiscam.net)