28 Haziran 2015 Pazar

Kolay kullanımlı Canlı Görüntü Modu

Live View düğmesi basını 3-in parlak, net bir görüntü sunan, D90 Live View modunu aktif hale getirir., Yakl. 920k-dot vizörden bakmadan renkli LCD ve izin rahat çekim. Eğer çerçeve içinde herhangi bir noktaya odaklanmak sağlayan üç kontrast tespit AF modu vardır: Yüz öncelikli AF otomatik olarak beş yüzü algılar ve bu en yakın olarak hesaplanmıştır üzerinde duruluyor. Geniş alan AF elde çekim için uygun geniş bir AF alanı sunuyor ve normal alan AF tripod kullanırken hassasiyetle durulacak sağlar. Nikon VR (Titreşim Azaltma) lensler kullanımda olduğunda, fotoğrafçılar bile Live View modunda, VR-düzeltti görüntünün parası keyfine varacaksınız. Resim Kontrol Sistemi: resimlerinizin görsel stili özelleştirin Nikon'un Resim kontrol sistemi görüntülerin görünümünü ve ruh özelleştirmek için olanak sağlar. Altı Orijinal ayar seçenekleri mevcuttur - Görüntü tercihlerinin kolay özelleştirme için - Standart, Neutral, Vivid, Siyah Beyaz, Portre ve Peyzaj.

Yüksek kontrastlı aydınlatma düz ton üretimi için Active D-Lighting D90 Active D-Lighting doğru gölgelerde ayrıntıları geri yükler ve sık sık çekerken ton kontrolü lokalize tarafından, yüksek kontrastlı aydınlatma koşullarında kaybolan alanlar, vurgulanmış. Elle kullanılan veya Otomatik modda ayarlanabilir yeni "Ekstra Yüksek." Active D-Lighting olmak üzere dört düzeyi vardır. Bu Active D-Lighting ve olmayan biriyle bir görüntü yakalama sağlayan resimlerinizi parantez de mümkündür. Çok yönlü, pratik 11-nokta AF sistemi Teşekkürler Multi-CAM 1000 otofokus modülü, D90 en 11-noktalı AF sistemi merkezinden faaliyet gösteren en hassas AF sensörü ile çerçeve üzerinde hızlı ve hassas otomatik odaklama kapsama alanı sunuyor. AF spontan çekim ve 3D izleme (11 puan) için konuları, oto-alan AF taşımak için sabit konular, dinamik alan için AF önerilir Tek nokta: Buna ek olarak, D90 çoğu çekim durumlarla başa yönlü AF-alan modu sunuyor Eğer konuya odaklanarak sonra kompozisyonu değiştirmek istediğinizde için AF. % 96 çerçeve kapsamı ile aydınlık penta prizma vizör D90 Yaklaşık ile kesin bir göz seviyesi pentaprizma vizör bulunuyor. % 96 (merkezli) çerçeve kapsamı ve (-1.0 m-1 de) kolay bir görünümü 19.5 mm göz noktası. Dahili 16-frame üst üste ızgara ekranı daha iyi dengelenmiş kompozisyonların oluşturulmasında yardımcı olmak için devreye alınabilir.

Üstün görüntü kalitesi için ileri sahne Modları D90 Gelişmiş Sahne Modu özellikleri: Portre, Manzara, Yakın-up, Spor ve Gece Portre. Bu modlar pozlama ve görüntü işleme ayarlamak, ama aynı zamanda en iyi sonuçları elde etmek için optimum Active D-Lighting ve Picture Control ayarlarını hakim değil sadece. VR (Titreşim Azaltma) açık veya kapalı ve hatta loş ışıklı sahnelerde gürültüyü en aza indirir eğer D90 da tanır. In-kamera Rötuş Menüler Geniş palet D90 tasarımcıları kolay kullanıcıların kamera içindeki görüntüleri geliştirmek için yapım, görüntü düzenleme fonksiyonları geniş bir yelpazede dahil. D90 birçok yeni rötuş seçenekleri sunuyor: Bozulma Kontrol lens sapmaları ayarlar, Düzleştirme görüntünün eğim düzeltir, Balık Gözü, bir balık gözü lens benzer optik etkilere iken. Hassasiyet ve durabilit için Tasarlandı y Doğru pozlama kesin panjurlar güveniyor ve D90 en elektronik zamanlanmış deklanşör mekanizması özellikle uzun doğru hizmet için tasarlanmıştır edildi. Bunu sağlamak için, D90 organları toplandı D90 panjurlar, ayrıntılı 100.000 deklanşör döngüsü testi uygulandı. Nikon D90 Diğer Özellikler Size 0.15 saniyelik start-up ile hızlı yanıt verir, 65 ms bırakma zamanı lag (CIPA standardı) ve 4.5 fps sürekli çekim çekim. 3-in., Yaklaşık. Çeşitli açılardan çekim sırasında çerçevenin kompozisyonunu değiştirmek ve kolayca çalma sırasında görüntü teyit sağlayan geniş görüş açısı ile 920-k nokta yüksek çözünürlüklü LCD monitör. Dahili 18mm lens kapsamı, yaklaşık Kılavuzu Numarası ile flaş. 17/56 (ISO 200, m / ft, 20 ° C / 68 ° F.) Ve Nikon'un orijinal i-TTL flaş kontrolü; Bir komutan olarak çalışır; Uzak Speedlight'larla iki grup kadar kontrol.

Yüksek verimli enerji tasarrufu tasarımı yakl verir. Şarj edilebilir Li-ion Pil EN-EL3e tek bir şarjla 850 görüntüler. Kapsamlı oynatma fonksiyonları görüntüleme için yeterli seçenekleri sunar ve 72 kare oynatma dahil doğru atış, seçilmesi (AF-S DX NIKKOR 18-105mm f / 3.5-5.6G ED VR, flaşla çekilen resimlerin% 50 ile CIPA standardı) takvim çalma ve görüntü büyütülmüş kısmı için histogram ekranı. Çok yönlü Pictmotion menü arka plan müziği ve görüntü efektleri hem beş seçenek birleştirerek slayt gösterileri oluşturur. HDMI (High-Definition Multimedia Interface) çıkışı ile uyumludur. SB-900, SB-800, SB-600 Speedlight veya Kablosuz Close-up Flaş Sistemi R1C1 kullanırken Nikon Yaratıcı Aydınlatma Sistemi destekler; i-TTL flaş kontrolü yoluyla doğru pozlama sağlar. (D80 ile ortak İsteğe) Multi-Power Battery Pack MB-D80 size pil ömrünü uzatmak için bir veya iki Şarj edilebilir Li-ion Piller EN-EL3e veya altı R6 / AA pil kullanma seçeneği sunar. Yeni opsiyonel Uzaktan Kumanda MC-DC2 deklanşör ve uzaktan uzun süre maruz kalma (ampul) sağlar. Yeni opsiyonel GPS Ünitesi GP-1 ile böyle enlem, boylam, yükseklik ve zaman olarak konum bilgisi otomatik olarak her resmin EXIF ​​verileri kaydedilir. Dahil Nikon ViewNX görüntü tarama ve düzenleme yazılımı, etiket basıp görüntüleri düzenlemek yanı sıra RAW (NEF) görüntü düzenleme ayarlamaları ve dönüşümleri gerçekleştirmek olanak sağlar. İsteğe bağlı Capture NX 2 fotoğraf düzenleme yazılımı özellikleri geliştirilmiş RAW (NEF) Düzenleme dahil hızlı ve kolay fotoğraf düzenleme için U Point ™ teknolojisi ve güçlü araçlar patentli.