28 Haziran 2015 Pazar

Olympus 26X zoom SP-590 dijital fotoğraf makinesi

8 Ocak 2009 Olympus yeni 26x optik zoom SP-590 Ultra Zoom lansmanı ile dijital kameralar, bugün point-and-shoot için çıtayı yükseltti. Bu henüz büyük yakınlaştırma ve 26-676mm odak uzaklığına sahip bir zoom lens eşdeğerdir. zoom objektif tarafından sunulan çok yönlülük aşırı, neredeyse her mesafeden makro görüntüleri yakalayabilir. SP-590, 12 megapiksel görüntüler üretir Çift Görüntü Sabitleme, Yüz Algılama, Ultra Yüksek Hızda Sıralı çekim ve 2.7-inç LCD vardır. US $ 450 bir Tahmini Sokak Fiyatı Mart kullanılabilir. SP-590UZ "Toplam paket" ve yapım değer senin görüntüleme gelecekte bir yatırımdır. Bu fotoğrafçılar talep ve dijital SLR (single lens reflex) bulmak deneyimli ileri manuel kontroller sunar. Aynı zamanda, kullanıcıların kolayca otomatik sahne modları ile basit bir nokta-ve-ateş gibi çalışmak için kamerayı ayarlayabilirsiniz. Bu, genellikle DSLR fotoğraf makineleri için değiştirilebilir lensler bulunan yüksek performanslı optik esneklik ile ultra zoom kompakt bir gövdeye sahiptir.

"SP-590UZ yakın dünyanın en güçlü optik zoom ile konuları getiriyor ve yakınlaştırma sadece bir dışında bu kamerayı çok unsurlardan olduğunu. Hiçbir ödün vardır geniş açı Makro Çünkü, kompakt boyutu ve etkileyici bir zum aralığı "Nadine Clark, ürün yöneticisi, Olympus Imaging America Inc." dedi, bu seyahat ve büyük açık havada hoşlanan herkes için ideal bir seçimdir. " Parlak, f2.8-5.0 objektif inşaat kenardan kenara netlik ve berraklık sağlamak için asferik lens elemanları ve ekstra düşük dağılımlı (ED) objektif unsurları birleştirir. Acemi için bir nokta-ve-ateş kadar kolay ve ulaşılabilir olurken Olympus'un ultra zoom kameralar, deneyimli shutterbugs için esneklik ve manuel kontroller sağlar. Çoklu Pozlama, Yumuşak Odak Arkaplan ve Güzellik Modu: SP-590UZ öncesi yakalama sahne modları ile yeni bir seviyeye bu alır. yeni özellikler görüntülerin yakalanır gibi yaratıcı efektler fotoğraf makinesinin içine yapılacak sağlayacak! Yeni yaratıcı özellikler Olympus kabul edilmiştir 'son zamanlarda E-30 DSLR fotoğraf makinesini duyurdu. Çoklu Pozlama, yeni SP590 UZ içinde, iki ayrı fotoğraf çekmek ve bir benzersiz görüntü zanaat onları bindirmek için tüketicilerin güçlendirir. Milli Park için sonraki gezi yeni Yumuşak Arkaplan Odak modunu kullanın. Bu biraz ön planda görkemli yaban hayatı vurgu için arka planda güzel manzara, göl ya da kanyon bulanıklık sağlar.

Tüm kamera ve görüntüyü yakalamak olarak - Güzellik Modu sizin kişinin yüzündeki gölgeler ve pürüzsüz kırışıklıkları veya lekeleri yumuşatmak sağlar! Ayrıca, ince düzenlemeler Güzellik Fix modunu kullanarak post-yakalama yapılabilir. Aydınlatmak ve iris ve öğrencilerin kontrastı artırmak için hafifçe gözlerini vurgulamak için bir kişinin cilt, "Dramatik Eye" pürüzsüz "Temizle Skin" seçin ve "Sparkle Eye". Ayrıca bir kerede üç düzenlemeleri uygulayabilirsiniz. Eğlenceli bir PC ve pahalı resim düzenleme yazılımı olmadan parlak görüntüler özelleştirme var. SP-590UZ HDMI kablo ile HDTV bağlanır. Tüm Olympus dijital nokta-ve-çek fotoğraf makineleri xD-Picture CardTM medya kabul eder. 2008 yılı Ağustos ayında mevcut ürünler ile başlayarak, onlar da görüntü yakalamak için microSD hafıza kartlarını kabul eder. Yeni SP-590UZ xD-Picture Card veya microSD hafıza kartlarını ya kullanmak için esneklik sunar. Kamera titremesinin ve hareketli bir konu için ayarlama - Çift Görüntü Sabitleme kullanıcıların neredeyse her çekim koşulunda net, ayrıntılı fotoğraflar çekmenizi sağlar. Olympus'un mekanik sensör-Shift Görüntü Sabitleme deklanşör hızları yavaştır zaman konuyla ilgili ve düşük ışık koşullarında yakınlaştırma yaparken sık sık ortaya çıkan kamera sarsıntısı, telafi etmek için görüntü sensörü ayarlayarak keskin görüntüler tutar. Dijital Görüntü Sabitleme yüksek ISO hassasiyeti ve hareketli nesnelerin kaynaklanan bulanıklığı engellemek hızlı obtüratör hızı ile harekete donduruyor.