30 Haziran 2015 Salı

15m kızılötesi gece görüş, yüz tanıma

Panasonic WV-SP316L 24 saatlik dış mekan gözetimi için tasarlanmış gerçek gece görüş IP CCTV çözümü. Kamera, düşük ışıkta kızılötesi hassas görüntü yanı sıra kendi yerleşik kızılötesi LED aydınlatması için bir IR-cut filtresi içerir. Kamera tüm olayları tam karanlıkta bile, yakalanmasını sağlar. Bu açık bir IP kameranın yazılım karanlık gölgeler olayları yakalamak için Uyarlanabilir Black Stretch dahil ışıklı ortamlarda, zorlu video geliştirir ve 3D gürültü azaltma düşük görüntü gürültü. Kamera ayrıca doğru bir optimum odak yanı sıra, entegre montaj aparatı ve Güç over Ethernet desteği ayarlamak için otomatik arka odak, hızlı bir şekilde monte edilebilir. WV-SP316L daima yakalanır kritik görüntüleri sağlanması, ağ kesinti durumunda yerel depolama sağlayan entegre bir SD kart kayıt tesisi bulunmaktadır. Panasonic'in üzerinde kurulu Yüz SuperDynamic yazılımı da görünümünde yüzleri otomatik olarak algılayabilir ve gelişmiş yüz tanıma için pozlama ayarlayarak, yüz tanımlama şansını artırır. Lütfen dikkat: Bu kamera bir güç kaynağı ile gelmiyor. Ethernet orta mesafesinde üzerinde Güç gerektiren halinde, yukarıdaki seçeneklerden birini seçiniz.

Temel özellikleri ve Panasonic yararları i-Pro WV-SW316L Gerçek bir açık gece görüş çözümü, kamera 24 saat gözetim için kızılötesi aydınlatma özellikleri Dış mekan kullanımı için hazır, kameranın gövde IP66 oranlı olduğunu Net HD 720p video görüntüleri yakalayabilir Otomatik arka odak, entegre montaj aparatı ve PoE desteği ile, kurulumu kolay entegre yazılım Adaptive Black Stretch, geniş dinamik aralık ve 3D gürültü azaltma dahil düşük ışık hassasiyeti artırır Yüz Süper Dinamik görünümünde yüzleri tanımlar ve görünürlüğünü artırmak için görüntü pozlama değiştirir Ağ kesintisi durumunda SD kart SD yedekleme depolar Video 2-Yönlü ses kameranın konumu ve izleme personeli arasında interaktif iletişim sağlar Çoklu platform kayıt ve izleme için ONVIF uyumluluğu.

Panasonic WV-SW316L tipik uygulamaları WV-SW316L okullar ve üniversiteler, hastaneler, süpermarket girişlerinde ve yükleme koyları, çöplük, otoparklar ve depolama yarda olarak 24 saat güvenlik açık yerlerde gerekli olan birçok gözetleme senaryoları için idealdir. Panasonic WV-SW316L için verilen aksesuarlar Kurulum kılavuzu Kurulum CD'si Kod etiketi 4-pin alarm kablosu 2-pin güç kablosu Kamera montaj braketi Montaj braketi kapağı Su geçirmez bant Kamera sabitleme vidası Montaj braketi kapağı vidası.