30 Haziran 2015 Salı

Sony SNC-XM632 açık mini Dome IP kamera

Işık koşullarını zorlu ve doğru alarm algılama yöntemleri sunan altında net ve ayrıntılı CCTV görüntüleri sağlayan video istihbarat teknolojileri ile yüksek performanslı sinyal işleme entegre Sony'nin IPELA MOTOR EX sinyal işleme platformu ile zengin özellikli ve kompakt network kamera. Taksiler, otobüsler ve yolcu otobüsleri montaj dahil olmak üzere çoğu uygulamalar için uygundur. Handy özellikler kenar kayıt, dahili bir mikrofon ve kolay mobil erişimi vardır. temiz ve düşük profilli Sony SNC-XM632 kamera gizli iç ve dış gözetimi için ideal ve asansörler ve taksiler, bu tür ATM'ler sıkışık ortamlarda kullanım için mükemmeldir. Bir 113 ° geniş yatay görüntüleme açısı ile SNC-XM632 net HD 1080p çözünürlükte çok geniş açılı manzarası yakalar. Kameranın 3 eksenli mekanizma, pan tilt ve birim monte duvar veya tavan hem olmasını sağlayan, optimum lens konumlandırma sağlayan kamera açısının kolay ve esnek ayarlama için döndürmek için mercek ünitesi sağlar. Sony SNC-XM632 IK10 üzerinde ve IP66 vandal direnci için puan ve dışarıda kullanmaktır.

Sony SNC-XM632 IP kamera Sony'nin mükemmel Görünüm-DR geniş dinamik teknoloji fırsatlar iken iyi düşük ışık performansı çok iyi olan sert arka aydınlatma sunan gelişmiş, elektronik gündüz / gece teknolojisini kullanır. Kameranın IPELA MOTOR EX sinyal işleme sistemi daha fazla görünürlük artışı, görüntü sabitleme ve koyu koşullarda yüksek performans için XDNR gürültü azaltma sağlar. Dahili mikrofon ile donatılmış, Sony SNC-XM632 network kamera da olay incelemesine yardımcı olmak üzere görsel görüntüleri tamamlayan, video ile birlikte ses yakalayabilir. alarm algılama fonksiyonlarının kameranın geniş saldırı, sol nesne algılama kaldırıldı nesne algılama, sabotaj alarmı, yüz tanıma ve kural tabanlı akıllı video analiz, geçen içerir. üst düzey video analitik yanlış alarmları azaltmak için çeşitli hassas algılama yöntemleri ile kullanıcıya sunar. Alarm algılama kamera otomatik olarak merkezi bir kayıt cihazına ve / veya on-board SD kart ya e-posta yoluyla bildirim göndermek ve kaydı başlatabilirsiniz (dahil değildir). Kullanıcı bant genişliği ağ koşullarına bağlı olarak etkin yönetilmesi böylece değişken veya sabit bitrate seçebilirsiniz. Veri depolama mobil ve merkezi bir kayıt sistemi dayanmaz olarak SD kart kayıt taşımacılığında kullanılmak üzere bu kamera idealdir. SNC-XM632 da ISO 16750 standartları gibi taksiler ve otobüsler olarak karayolu taşıtları içinde kullanmak için kamera uygun hale uygundur. Sony'nin Easy IP Kurulum uygulaması ve PoE desteği bu kamera hızlı ve basit yükleme yapmak.

Sony SNC-XM632 IP kamera dahil Sony RealShot Yöneticisi Lite kayıt yazılımı ve uygun canlı görüntüleme ve oynatma yönetimi için akıllı telefon erişimi ile birlikte geliyor. Tüm Sony X serisi kameralar, 51 ° veya 25 ° yatay görüş açısı 83 ° ile mevcut, 3 opsiyonel Sony e-Değişken odaklı lens seçeneği ile uyumludur ve odak uzunluğu boyunca esnek kontrolünü mümkün kılan gözetim geniş bir yelpazede uygun sahne kapsama sağlamak için Uygulamaları (gerekirse yukarıdaki açılır menüden seçiniz). Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, yukarıdaki açılır menüden birini seçiniz. Temel özellikleri ve faydaları Sony'nin IPELA MOTOR EX işleme platformu yönlü, üst düzey kamera performansını verir Mini kubbe form faktörü formu çevresi ile düzgünce karışımları ve örneğin taksiler, otobüsler ve yolcu olarak asansörler, banka ATM'leri ve karayolu taşımacılığı gibi dar alanlarda gözetim için idealdir 30 fps'de Yüksek çözünürlüklü HD 1080p video yüksek kalite, keskin görüntüleri sağlar IP66 ve IK10 üzerinde puan muhafaza toz ve suya karşı korur, dış mekan kullanımı için dayanıklı ve iyi darbe direnci 3 eksenli mekanizma lens birimi pan, tilt döndü veya esnek kamera açısı ayarlama yönergeleri döndürmek sağlar ISO 16750 standardı, elektrik gibi otobüs gibi karayolu taşıtları içinde kullanılmasını sağlar Görünüm-DR, görünürlük artırıcı, XDNR gürültü azaltma ve görüntü sabitleyici optimize keskin, net video görüntüleri üretmek için görüntüleri çekilen Etkinlik güvenilir, doğru izleme için tespit edilirse Gelişmiş akıllı video analiz alarm tetiklemek için kamera sağlar Değişken veya sabit bitrate çeşitli ağ ortamları ile haberleşmek için seçilebilir Elektronik gece / gündüz mümkün olan en iyi görüntü yakalanır böylece otomatik olarak aydınlatma seviyelerine bağlı olarak doğru çekim moduna kamerayı geçer Smartphone görüntüleme hareket video yönetimi için mobil cihazlar üzerinden basit kullanımlı, kolay erişim sağlar Dahili mikrofon kaydedilmiş video tamamlayacak ve olay incelemesine yardımcı olmak üzere ses yakalar Ağ bağlantısı ile aynı kablo üzerinden PoE maliyetle yetkileri kamera (Ayrıca satılır) entegre SD kart üzerine Kenar kayıt taşıma uygulamaları için ideal dağıtılmış depolama sağlar.