28 Haziran 2015 Pazar

Otomatik Tarama Modu ile Yeni Canon all-in-on

Canon'un hepsi-bir-arada yeni nesil fotoğraf yazıcıları PIXMA MP480 ve PIXMA MP190 - - baskı, tarama ve kopyalama işlevselliği birleştirmek ve yeni bir Otomatik Tarama taranan belgenin türünü algılar Mode gibi özellikleri içerir - Fotoğraf, Post Card , Kartvizit, Magazin, Gazete, Belge - otomatik bitkiler ve görüntü türüne göre PDF veya JPEG formatında dosyaları kaydeder.

MP480 ve MP190 Hem az iki pikolitrelik damlacık boyutu ile Canon'un iki kartuş, dört renkli İNCE (Tam fotolitografi Inkjet Püskürtme Mühendisliği) teknolojisini kullanan ve 4800 x 1200 dpi renk çözünürlüğü. Ayrıca, Canon'un ChromaLife 100 ve 100+ boya mürekkep sistemleri Canon Fotoğraf Kağıdı Artı Parlak II ile birleştiğinde (PP-201) geliştirilmiş solmaya direnci ile uzun ömürlü laboratuar kalitesinde baskılar üretmek için tasarlanmıştır, 300 yıl boyunca olduğu söyleniyor. Canon ayrıca 12 farklı fotoğraf tutan küçük bir cep boyutunda bir albüm yanı sıra, özel bir bölgesini saran fotoğraf ciltli baskı için yeni Fotoğraf Albümü 3 "x 3" Cep Boyutu ayrıntılarını açıkladı.

PIXMA MP480 1,8 inç TFT renkli LCD ekran ile donatılmış ve kolayca kontrol paneli navigasyon ve Auto Photo Fix ve Otomatik Tarama Modu, hem içerir. Easy-PhotoPrint EX yazılımı ile Auto Photo Fix, otomatik fotoğrafın tipi yazdırılan algılar - portre veya manzara - ve manuel fotoğrafın olmadan fotoğraf çıktısı seyir daha iyi sağlamak için kırmızı göz, yüz tonları, parlaklık, kontrast ve renk doygunluğu düzeltmek için yardımcı olur düzenleme. MP480 20 sayfa Dakikada (ppm) siyah metin baskı hızları yetenekli ve renkli 16 ppm kadar, yaklaşık 45secs 4 x 6 inç çerçevesiz laboratuar kalitesinde baskılar sunar. MP480 Fotoğraf All-In-One ayrıca yazıcıya görüntüleri göndermek için isteğe bağlı Bluetooth kablosuz bağlantısı yer alacak. MP480 ekstra 49,99 $ maliyet BU-30 Bluetooth adaptörü ile yaklaşık USD $ 99.99 perakende bekleniyor. Sadece 69,99 $ tahmini satış fiyatı ile, MP190 daha fazla bütçe bilinçli seçenek ve 4800 x 1200 dpi renk çözünürlüğü ve en az iki pikolitrelik damlacık boyutu maksimum sahiptir. Metin yazdırma hızları siyah için 19 ppm'ye kadar ve renk 15 sayfaya kadar bulunmaktadır. Yazıcı ayrıca, yaklaşık 70secs 4 x 6 inç kenarlıksız fotoğraf kalitesinde baskılar sunar. Ek özellikler kullanıcıların merdane camına tarama için hantal kitap ya da küçük 3-D nesneler yerleştirmeyin ve daha net kopya için onları tutar veya taramak için izin Gelişmiş Z-Kapak genişleme üst sayılabilir.