30 Haziran 2015 Salı

PTZ IP kamera, 36x optik zoom

Panasonic i-Pro WV-SW396 IP kamera HD720p çözünürlüğe sahip ve ideal sert hava ve vandalizm kamerayı koruyan bir IP66 oranlı konut, dış mekan gözetimi için uygundur. Onun otomatik izleme ve sonsuz 360 ° kaydırma aralığı yetenekleri artı yakalama net, yüksek çözünürlüklü görüntü yardımcı teknolojilerin bir dizi ile, WV-SW396 tanıma ve tanımlama amacıyla yüksek detay kritik alanların izlenmesi için yararlıdır. Onun Face Süper Dinamik teknolojisi tanıma gerekli olduğu hayati olabilir ayrıntı yakalama sağlayan, yüz özellikleri mümkün olan en net detay sağlamak amacıyla odağını ayarlar.

Super Dynamic ve Uyarlanabilir Siyah Stretch (ABS) teknolojileri kamera geleneksel VGA kamera daha 128x geniş dinamik aralık kullanarak daha geniş bir görsel aralık anket için izin verir. Yirmi dört saat gözetim için WV-SW396 bile karanlık koşullarda tam renkli ve siyah & beyaz sağlamak için sürekli gözetim arasında geçiş bir gündüz / gece modu vardır. Bir on-board SD kart yuvası, ağ arızası durumunda alternatif bir kayıt çözümü (SD kart ayrı satılır) sağlar. WV-SW396 kamera tek bir kablo kullanarak gücü ve ağ bağlantısı almak için izin, aynı zamanda Ethernet Plus (PoE +) Power over ile uyumludur. Lütfen dikkat: Bu kamera güç kaynağı veya montaj aparatı ile gelmiyor. Bu öğelerden birini gerekiyorsa, yukarıdaki seçeneklerden seçiminizi yapınız.

HD720p çözünürlüklü saniyede 30 kare hızla yakalama berrak ve net yüksek çözünürlüklü video görüntüleri yardımcı olur Tam 360 ° dönme büyük açık alanlar üzerinde gözetimi için kullanıldığında bir all-round görünüm teslim olur Tanıma gerekli olduğu Yüz Süper Dinamik teknoloji senaryoları için gerekli yüz özellikleri netlik sağlamak için odaklanır Super Dynamic ve Uyarlanabilir Siyah Streç teknoloji kamera daha geniş bir alan üzerinde gözetim için daha geniş bir dinamik aralık üzerinde izlemenize olanak sağlar Otomatik izleme otomatik olarak kamera etrafında konuları takip H.264 sıkıştırma video kalitesi üzerinde minimal etkisi ile dosya boyutunu sıkıştırarak ağ kaynaklarına tasarruf sağlar Ethernet Plus (PoE +) Power over uyumlu, güç ve tek bir kablo kullanarak bir ağ bağlantısı almak için kamera sağlayan IP66 oranlı açık konut vandalizm girişimleri ve hava şartlarına karşı Kamerayı korumaya yardımcı olur ve bir nem alma cihazı içeriyor Panasonic WV-SW396 tipik uygulamaları Panasonic WV-SW396 onun geçirmez-konut ve 360 ​​° kaydırma aralığı ile açık gözetim en uygundur. Bu kamera detay çekim tuşu olduğu gibi festivaller gibi kamu Idol, tren istasyonu, spor stadyumları, üniversite kampüsleri, cezaevi bahçelerinde, yükleme koyları, tersanelerde ve yerlerde olay gözetimi dahil olmak üzere, büyük açık alanların izlenmesi için yararlıdır.