30 Haziran 2015 Salı

720p 60fps kare hızı Sony SNC-VM600

Sony SNC-VM600 Genel Bakış Sony Certified Gold Partner logosu Sony SNC-VM600 60fps kare hızında 720p HD video yakalar kompakt, saldırılara karşı dayanıklı MiniDome network kameradır; En IP kameralar bu çift. Hızlı kare hızı ve HD çözünürlük çabukluğu-of-el ya da konuların hızlı hareket örneği nakit çekme alanları ve otoparklar için, açıkça yakalanan gereken ortamlar için ideal bir kamera yapmak. SNC-VM600 Renk modunda 0.05 lux ve S / B modunda 0.04 lux minimum aydınlatma, Sony'nin önceki 5. nesil kameraların hassasiyetini iki katından fazla teslim mükemmel düşük ışık performansına sahiptir.

Kamera ayrıca aşırı, sert aydınlatma alanlarına uygundur. Sony'nin Görünüm-DR Wide Dynamic Range sistemi aynı anda parlak ve karanlık alanlarda detay görmek için yüksek kontrastlı aydınlatma sayesinde keser. Gündüz / gece anahtarlama ve Sony'nin XDNR gürültü azaltma sistemi ile kamera da düşük ışık koşullarına çok uygundur. Kamera aynı zamanda gerçek bir 24 saatlik izleme çözümü için kızılötesi aydınlatma ile kombine edilebilir. Lütfen dikkat: Bu kamera bir güç kaynağı ile gelmiyor. Ethernet orta mesafesinde üzerinde Güç gerektiren halinde, yukarıdaki seçeneklerden birini seçiniz. 30fps kare hızı ile bu kameranın bir versiyonu mevcuttur: Sony SNC-VM600B network kamera Anahtar özellikler ve Sony SNC-VM600 faydaları Yüksek kare hızı 60fps - yüksek kare hızları ile, bu kamera gibi çabukluğu el-veya diğer kameralar kaçırabilir çok hızlı hareket olarak yakalama olaylar için uygundur.

Geniş dinamik aralık - Aynı anda çok parlak ve çok karanlık alanları ile sahnelerde ayrıntılı çekimler DEPA Gelişmiş fotoğraf makinesi üzerinde video analitik - Böyle akıllı nesne tabanlı hareket algılama ile şube taşıma gibi yanlış olayları tespit etmeden görünümünde hareketi algılamak Düşük ışık gözetim - değiştirilebilir kızılötesi kesilmiş filtre ve yazılım tabanlı gürültü azaltma yakın karanlık koşullarda üstün görüntüleri üretmek On-kamera kaydı - SD bellek kartları video yedekleyerek ağ kesintileri sırasında kaybolan görüntüleri kaydetmek Kolay odaklama / zoom - Kameranın görünümünüzü ayarlamanız ve web arayüzünden odak, bakım ve kurulumu kolaylaştırır Sony SNC-VM600 için tipik uygulamalar Bu kameranın yüksek kare hızı ve düşük ışık yetenekleri özellikle nakit odaları, mağazalar, kumarhaneler, nokta satış az dış aydınlatma ile alanlarda, çok düzgün bir video üretilmesi gereken hızlı hareket veya alanların izlenmesi için uygun hale alanları, depolar ve giriş yolları. Sony SNC-VM600 için verilen aksesuarlar Yazılım CD'si Montaj kılavuzu Montaj şablonu Ses kablosu I / O kablo BNC kablosu Güç girişi kablosu Vida M3 Dirsek Tel halat Güvenlik yönetmelikleri broşür