30 Haziran 2015 Salı

30m IR Kamera Sistemi gece-vizyon

Dayanıklı ve hızlı tempolu aktivite kayıt mümkün, Panasonic'in 6 serisi i-Pro WV-SFR631L kapalı dome network kamera 60 fps HD 1080p yeteneğine sahiptir ve ek olarak otomatik gerçek gündüz / gece geçiş vardır yerleşik IR LED'ler ile aydınlatma 30m kadar. Diğer özellikler iki yönlü ses, video hareket algılama, 2 x SD kart yuvası, gelişmiş görüntü iyileştirme teknolojileri, Panasonic'in VIQS ve bant genişliği ve depolama verimliliği için "UniPhier" platform, artı PoE bulunur. Panasonic 6 serisinin bir parçası, i-Pro WV-SFR631L kapalı dome network kamera saniyede 60 kare HD 1080p hızlı tempolu, yüksek kaliteli kayıt sunuyor. Otomatik olarak gece-zaman monokrom moduna gündüz renk modundan geçiş sığası, İr kamera sistemleri hakkında net 24 saat gözetim sağlar. Ayrıca, yerleşik IR LED'ler tam karanlıkta uzun menzilli görüntü yakalamak için kızılötesi aydınlatma 30m kadar sağlarlar. Ethernet (PoE) Power over için Otomatik odaklama, motorlu zoom ve destek Panasonic WV-SFR631L hızlı ve yüklemek için basit olun.

Panasonic'in gelişmiş görüntü artırıcı teknolojileri kullanarak, WV-SFR631L ışık koşullarında çeşitli açık, yüksek kalitede video üretmek mümkün. Super Dynamic, Yüz Süper Dinamik ve ABS (Uyarlanabilir Siyah Stretch) insanların ve nesnelerin belirlenmesini sağlayan, güçlü arka aydınlatmalı sahneler detaylı yakalamak için ve özellikle yüzleri bir 133dB geniş dinamik aralık sağlar. Ayrıca, 3D gürültü azaltma ve Süper Chroma Tazminat düşük ışık görüntü yakalama renk üretimi artırmak ve gürültüyü azaltmak. Sis tazminat teknolojisi gibi fabrikalar ve üretim tesisleri olarak duman tabi uygulamalar ve toz kullanılmak üzere WV-SFR631L uygun hale puslu koşullarda görünürlüğünü arttırır. Bir hoparlör ve mikrofon uyarı vermesi için ideal kameranın çevresinin ses kaydı ve sözel etkileşim, etkinleştirmek için WV-SFR631L bağlanabilir. Çift SD kart kayıt özelliği bir ağ arızası durumunda kırık bir video önlenmesi, 2 SD kartlar kenar kaydedilmesini sağlar. Yapılandırılabilir video hareket algılama ile, Panasonic WV-SFR631L farklı uygulamalara uyacak şekilde özel doğru ve güvenilir güvenlik izleme sağlıyor. Lütfen dikkat: Gerekirse bir güç kaynağı ile gelmez bu kamera, menü yukarıdan aşağıya açılan bir PoE midspan seçiniz. Sigara saldırılara karşı dayanıklı versiyonu: Panasonic i-Pro WV-SFN631L . HD 720p sürümü: Panasonic i-Pro WV-SFR611L . Açık versiyon: Panasonic i-Pro WV-SFV631L .

Temel özellikleri ve faydaları Vandalizm eğilimli ortamlar için, saldırılara karşı dayanıklı gövdesi ile etkisinden hasarlara karşı idealdir Korumalı kamera sistemi kayıt zorlu ve yoğun uygulamalar için uygun yüksek kaliteli, pürüzsüz gözetim sağlar Dahili kızılötesi kesme filtresi geceleri monokrom yakalama gündüz renk yakalama geçiş gerçek gündüz / gece sağlar Dahili IR LED toplam karanlıkta uzun menzilli gözetim gece-vizyon 30m sağlamak Çift yönlü ses desteği kameranın çevresi ses yakalanan sağlar ve (ayrı satılır gerekli hoparlör ve mikrofon) sözlü kamera aracılığıyla konuşulan uyarıları sağlar Süper Dinamik, Uyarlanabilir Black Stretch, Yüz Süper Dinamik ve 3D gürültü azaltma teknolojileri ile zorlu ışık koşullarında detaylı görüntü yakalama Motorlu zoom ve otomatik odaklama özellikleri arka kolay kurulum sağlayan kamera sistemleri bant genişliği kullanımını ve depolama gereksinimlerini azaltmak için gerekli olmayan alanların kayıt kalitesini düşürür Ayarlanabilir video hareket algılama verimli etkinliğe uyarır Çift sıkıştırma yeteneği kullanıcı için esneklik sağlar Kenar kamera sistemi depolama için iki SD kartlar, düşük maliyetli, dağıtılmış depolama (SD kartlar dahil değildir) sağlamak Ağ kablosu aracılığıyla Power over Ethernet (PoE) güçler kamera, daha hızlı ve daha düşük maliyetli kurulum yapma Kullanışlı akıllı telefon görüntüleme uzaktan video erişimi için desteklenir Uyumlu kayıt platformları ir kamera sistemleri video kaydediciler Tipik uygulamalar 60 fps ve 30m IR gece-vizyon, bir saldırılara dayanıklı gövde ve görüntü geliştirme teknolojileri, Panasonic i-Pro WV-SFR631L kubbe network kamera kapalı talep için açık, kaliteli ve hızlı tempolu gözetim görüntüleri idealini sunar HD 1080p Sürekli izleme gerektiren ve potansiyel vandalizm veya kaza sonucu hasar tabi olabilir uygulamaları. Tipik uygulamalar alışveriş merkezleri, casinolar, perakende mağazaları, havaalanları ve hapishaneleri bulunur. Aksesuarlar İsteğe bağlı: PoE midspan (menü aşağı yukarıdaki açılan seçiniz) SD kart (menü aşağı yukarıdaki açılan seçiniz) Tavan braketi (WV-Q105A) veya (WV-Q174B) Füme kubbe kapağı (WV-CF5SA)