28 Haziran 2015 Pazar

Top 50 En Çok Satan Kameralar

S5L2010 işlemciler MPEG-1/2/4, Xvid, Motion JPEG, MP3, WMA, OGG ve AAC de dahil olmak üzere multimedya formatları çeşitli video ve ses için hitap. Dokunmatik ekran kontrolü için entegre ADC ek olarak, SLC / MLC NAND çizme, yerleşik RTC (gerçek zamanlı saat), LCD arka için LED sürücü bir ses PWM (darbe genişlik modülasyonu) 2 kanal çıkışı, TV- Out ve DVB-T arayüzü.

işlemciler, gelişmiş XGA çözünürlük ve gelişmiş bellek arayüzüne kadar analog veya dijital LCD'ler ya destekleyen bir ekran denetleyicisi ile bir SoC çipi gömülü destekler bellek ve SD / MMC / SM / MS / CF / xD dahil olmak üzere tüm büyük hafıza kartı formatlarını özelliği grafik yetenekleri, USB 2.0, kızılötesi giriş ve gerçek zamanlı işletim sistemi desteği. Samsung onun yeni medya işlemcileri görüntüler 2009 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda Las Vegas.

28 Kasım 2008 Burada geldiğini görmedim biri. Nikon bir multi-tasking portatif görüntüleyici duyuru o garip şeyler fotoğrafçılarından biri olarak medya bakışları geçmiş kaymış olabilir çok daha iyi bilinen, kameralar ve objektifler aracılığıyla medya yakalamak için ise var. O değil - herkes için var ve biz üç metre hareket sensörü kontrol mesafeden 50 inç geniş ekran görüntüleme karşılaştırılabilir bir video Wi-Fi kullanımına hazır Media Port UP kulaklık, iyi yükselen arasında bir niş bulmak düşünüyorum taşınabilir medya izleme çözümleri mahsul.

Media Port UP geleneksel ses kulaklık gibi görünüyor ama yerine (görünüşte "YUKARI" "evrensel port", "her yerde oyuncu", "nihai oyuncu" ya da "U (your) ortağı" olmak üzere bir kaç şey için durabiliriz) Ayarlanabilir 0.44-inç var mikrofon, görüntüleme fotoğraf ve video için 640 x 480 geçirgen LCOS ekran. 8 GB dahili bellek ve bazı akıllı kontrol işlevselliği kadar, Wi-Fi özelliği aracılığıyla Internet tarama atmak ve all-in-one, hands-free görüntüleme donanım çok yararlı bir parça var. İki UP modelleri olacak - ama sadece Japonya'da - high-end UP300x (8 GB) ve taban seviyesi UP300 (4 GB). Birincil farklılıklar 300x modeli taşınabilir cihazların doğrudan bağlantı ve basit baş hareketleri ile çalışmaya izin veren bir dahili hareket sensörü için bir A / V girişi içerdiğini vardır. Bu basit, sezgisel sunmak için ekrana ile birlikte çalışmak dört düğme ile çevrili bir merkez kadran oluşur kulak bardak üzerine dışında bulunan "çok seçicinin" tarafından sağlanan tek elle kontrol ek olarak Kontrol. Kızılötesi uzaktan kumanda seçeneği de var. UP300x hücresel telefonlar ve ses oyuncu da dahil olmak üzere bir çıkış terminaline sahip taşınabilir bir A / V aygıtları bağlanabilir. Bu, mevcut resim, video ve müzik kütüphaneleri zevk için yeni bir yol sağlar. (Isteğe bağlı A / V kablosu bağlantısı için gereklidir. Bağlantısı A / V çıkış terminaline, bağlayıcı şekli ve A / V cihazının çıkış özelliklerine varlığına bağlı mümkün olmayabilir.) küçücük ekran adından da anlaşılacağı gibi, ışığın yönünü değiştirmek için kırılma yerine kırınım kullanır, şirketin yeni yapışma çift katmanlı difraktif optik eleman (DOE) lensin kabulünün bir sonucudur. Bir likit kristal ekran ve arkadan aydınlatmalı Incorporated, bu kırılma ızgarası, yakınlaştırma işlevleri sağlar keskin, net görüntüler için VGA renk sapmalarını bastırır ve ağırlığı yaklaşık 1/7 o Nikon'un klasik objektif optik tasarımları aşağı tutulması sağlar.

Konfor ve kullanım iki esnek eklem ve uygun ayarlama için bir geri çekme mekanizması ile donatılmıştır ekran tutan kolun geliştirmek için. Ekranda görüntülenen bir "Fit Navigator" ayrıca, tek gözle kadar odaklama mesafesini görüntüleri izlerken gözlük ve olanlar için kullanılacak ekran kolaylaştırır İdeal konumu ve yüksek EYEPOINT ve diyoptri ayarı bulmak için kullanıcıya yardımcı görüntü veya görüntülenen videolar dışarıya bakıyor göz eşleştirilmiş olabilir. Aynı zamanda bir gözle görüntülemek için kullanıma yönelik oluyor bir yenilik - Son olarak, ortam ışığı koşullarına göre ekran parlaklığını değiştiren bir otomatik görüntü parlaklık ayarı fonksiyonu var. Denklemin ses tarafında UP entegre yüksek kaliteli hoparlörler ve yumuşak viskoelastik üretan yapılan geniş, rahat kulak süngerleri ile birlikte bir amplifikatör sahiptir. Ünite iki adet AA pil ile çalışıyor ve verilen Ni-MH şarj edilebilir pil ile birlikte kullanıldığında bu 120 dakika ya da en fazla 270 dakika müzik çalma kesintisiz video oynatma sunabilirsiniz. Nikon UP kullanıcıları için özel bir video dağıtım hizmetini başlatmayı planlıyor. UP 300x JPY 69.800 maliyeti ve UP 300 JPY59,800 maliyeti (yakl. ABD 730 $ ve 625 sırasıyla yayın sırasında). Ayrıntılı özellikler için okumaya devam edin.